جاوید نوشته است:
درود بر شما
سه نظریه در مورد روح وجود داره یکی اینکه روح انسان بعد از مردن جسم با اون می میره و دومی اینکه روح به بهشت و جهنم یا دوزخ میرود و سومی اینکه بستگی به کردار فرد ی روح در بدن یه حیوان پست تر وارد میشه یا اینکه به انسانی بالاتر وارد میشه که میشه نتایج اون را به وضوح در نسل های بعدی دید و عملا شخصیتی که شاید چند سال پیش مرده از طریق توارث زنتیک شاید 90 درصد روحیات فرد مرده قبل از خودش را به ارث ببرد .به نظر من زنتیک حرف اول و اخر را در شخصیت فرد میزنه و چه بسا گاهی که قلب یک ادم را توی سینه دیگری کار گذاشته اند به مرور زمان شخصیت شخص اهدائ کننده قلب در فرد گیرنده قلب بروز میکنه و حتی به جایگزینی شخصیت فرد اهداکننده می انجامد.پس زن یک بایگانی برای تمام کارکردهای جسمی و روحی هست که به مرور زمان و محیط در تکمبل شدن اون نقش داشته مطمعنا هر فردی که به دنیا میاد شخصیت اون شاید هزار سال پیش یه بار یا چند در قالب یک انسان قرار گرفته و متولد شده و دوباره مرده است .روح یک انرزی هست و چیزی که نه ماده باشد نه انرزی دیگر وجود ندارد حتی اگه اون خدا باشه.پس روح وجود دارد منتهی هنوز انسان نتونسته کامل اون را زیر سیطره خودش بیاره درسته که با مذهب شستشوی مغزی انجام میشه و عملا بانیان این کار فقط قصدشون استفاده از نیروی انسانها هست.عامل نرس در انسان باعث شده که انسان مذهب را به عنوان یه نجات ده در بغل بگیره حال اونکه مذهب و جهل خودشان محرک ترس هستند طبعا اگه ترس وجود نداشت نه خدا بود نه بهشت و چهنم نه مذهبی که به دروغ ناجی انسان خود را جا بزند
جاوید عزیز
دوست و همکار گرامیم
من خیلی شمارو قبول دارم هم از لحاظ ذهنی هم فکری هم هوشی هم معرفت هم رفاقت هم مردانگی هم پختگی
اما باید بگم خیلی با نظرتون موافق نیستم شاید حرفای منو از سر تعصب بدونید اما خدای خود و جهانیان رو گواه میگیرم تعصبی نیست و چون خودم راه درست رو پیدا کردم دوست دارم شما هم سر نخ رو دنبال کنی تا با این فکر و هوش و بصیرتی که در شما می بینم بازم بیشتر تحقیق کنید.
من به خوبی میدونم با دین چه کردن. میدونم با مذهب چه کردن. میدونم به نام دین و به نام مذهب چه آفاتی در جامعه راه انداختن.
میفهمم به نام دین و به نام مذهب چطور اذهان را مشوش کردن.
میفهمم به نام دین و به نام مذهب چه خرافاتی را ترویج کردن.
می فهمم به نام دین و به نام مذهب چه جنایت هایی که نکردن. اما
این دینی نیست که از ابتدا به ما معرفی کردن. دین به خودی خود پاکه اما آلوده ش کردن.
بنابراین
من دلیلی نمی بینم که ::: چون دین رو بدنام کردن ما هم بدنامش کنیم و ازش دوری کنیم.
دینی که ما دنبالشیم اینا به ما معرفی نکردن. ما اگر کمی بینش و بصیرت داشته باشیم و روحیه تحقیق و حقیقت جویی داشته باشیم مطمئن باشد که حقیقت رو می یابیم شرطش اینه که خود بخوایم و نظرات موافق و مخالف رو بسنجیم و از تعصب دوری کنیم.
امیدوارم یه روزی حقیقت برای همه آشکار شود.