Kani نوشته است:
بردیا جان دیگه از شما انتظار نداشتم
تصور میکردم شما بهتر از هر کس دیگری این موضوعاتو برای خودتون حل کردید
اگه عمری باقی بود جواب این سوالاتتو برات میفرستم
سلام کانی جان
من واقعا قصد جسارت ندارم و همه ادیان و مذاهب برام قابل احترام هستند...ولی در بند دین و مذهب نیستم
صادقانه عرض میکنم کل قرآن و انجیل رو مطالعه کردم و زیاد روشون تحقیق هم کردم ولی به این نتیجه رسیدم که واقعا دین مربوط به جغرافیاست...
ببینید اسلام برای اعراب خوب بود و زندگی اونها رو متحول کرد(چون ثابت کرد اعراب بعد از ظهور اسلام آدم شدند) و مسیحیت هم برای اروپا خوب بود چون تا حد زیادی اروپا رو امن کرد...
اجازه بدید مثال بزنم : داروی پلیسلین برای فرد سرما خورده خوبه ولی برای فرد سالم صد درصد مضر هستش... این هم برای شرایط متفاوت هستش
من اخلاق خاصی دارم:وقتی یک مورد مشکوک توی هرچیزی پیدا میکنم میرم کامل بررسیش میکنم.
ببینید توی قرآن اومده لا اکراه فی الدین یعنی هیچ اجباری توی دین نیست ولی خیلی جاها میبینیم افرادی که با دینهای دیگه هستند را کافر میخوانیم...قوم عرب آخرین قومی بود که انسان شد بواسطه اسلام و حتی ظرفیت اسلام رو نداشتند...برید درمورد سلمان فارسی تحقیق کنید ببینید چه خیانتهایی به ایرانیان کرد و واقعا یک بیمار روانی بود.اگر این فرد نبود الان خیلی از معادلات فرق میکرد.
من بازهم تکرار میکننم: همه ادیان برای من قابل احترام هستند و قصد توهین به هیچ دینی رو ندارم
ولی یکی باید پیدا بشه جواب خونهایی که از نیاکان من ریخته شده رو بده...میخواستند دین برتر رو به ایرانیا معرفی کنند؟خوب میکردند یا انتخاب میکردیم و یا رد میکردیم...پس چرا این هم جنگ و جنایت؟