انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:11pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 27  بعدی
 فروش فلزیاب چنس با آخرین تغییرات توسط آقا مجتبی 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

انشالله چنس استاد حميد و مجتبی کارگشای گره دوستان باشه

جمعه 27 تیر1393 - 10:04pm

سلام :ابتدا به تمام دوستان که مایه دلگرمی اساتید از جمله اقا حمید .اقا مجتبی ..........هستند .حمید جان سلام .و سلامت باشی .اقا مجتبی سلام و سلامت باشی ....با تمام دوستان زحمت کش .....که قسمت با من یار بود که از نزدیک شاهد زحمات و تلاش شبانه روزی این عزیزان باشم .از حمایت دوستان من بشخصه تشکر میکنم وصد البته از طرف خودم که اجازه ندادند اشخاصی معلوم الحال این جو دوستی در انجمن خراب شود .وتشکر خاص از مدیریت محترم اقا حمید واقا مجتبی که با هوشیاری مانع رشد عناصر نفوذی و مخرب شدند .خدمت دوستان صادقانه عرض میکنم که اگر مجتبی 3برابر دستگاه رو گرانتر بفروشه من شخصا جای دیگه نمیرم چرا که صداقت و رو راستی مجتبی رو من در هیچ فروشنده ای ندیدم بشکرانه خداوند من نیز چنس رو گرفتم .تستهای بیرون رو یکسری انجام دادم و راضی هم هستم فقط چون تجربه من کم بود باید بیشتر کار کنم که بواسطه ماه مبارک رمضان این کار کمی با تاخیر انجام میشود .اقا حمید اقا مجتبی وهمه دوستان ممنونم و تشکر.....التماس ودعا...

شنبه 27 تیر1393 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshyar191 نوشته است:
چنگیز نوشته است:
اقا مجتبی شما واقا استادی. این همه مهندس داره انجمن که نتونستنه مانند شما بسازند...........

آقا چنگیز شماهم خیلی استادی که با 6تا پست (تا حالا ) فورا فهمیدی که سایر مهندسان انجمن نتونستند مانند آقا مجتبی بسازند .

شاید به بعضیها بر بخوره ولی همیشه واقعیت تلخ بوده.

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

شنبه 28 تیر1393 - 3:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با درود
مهندس مجتبی میشه بفرمایید در زمان تست بدون صدای اضافه با باریر9 ایرون مسک رو چه عددی بوده؟
با تشکر

شنبه 28 تیر1393 - 4:23pm
مدیر کل
مدیر کل

sorosh نوشته است:
با درود
مهندس مجتبی میشه بفرمایید در زمان تست بدون صدای اضافه با باریر9 ایرون مسک رو چه عددی بوده؟
با تشکر

ایرون مسک خاموش بود یعنی روی NO

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

شنبه 28 تیر1393 - 5:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

پس پرونده نویز واسش بسته هست. @};-

شنبه 28 تیر1393 - 5:45pm

سلام برآقامجتبی وآقاحمیدگل...
دمتون گرم.دستگاه خیلی قشنگ طراحی شده واقغازیباست فقط از آقا مجتبی یه گلایه دارم که من نفردومی بودم که سفارش دستگاه رودادم هرروزم تماس میگرفتم برای یاداوری الان 6دستگاه فروخته شده من هنوز تو نوبتم.دمت گرم آقامجتبی... :!! :-??

چهارشنبه 31 تیر1393 - 1:12am
مدیر کل
مدیر کل

بهنام عزیز البته مسئولیت ساخت و فروش به عهده اقا مجتبی هست. با این حال من به نوبه خودم از شما عذرخواهی میکنم. طی آخرین صحبتهایی هم که با اقا مجتبی داشتیم فعلا مشکلی در ساخت پیش اومده که فکر نمیکنم تا قبل از 2 هفته اینده هیچ دستگاهی بتونن ارسال کنن!

چهارشنبه 31 تیر1393 - 1:20am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا مجتبی عزیز ممنون از لطف و زحمت ارسال الباقی لوازم چنس خسته نباشی خیلی تو زحمت افتادی و اذیتت کردیم داداش انشالاه تو تستهای واقعی هم سربلند بیرون بیاد
آقا مجتبی در جریان هستی این چند روزی که فرستادی مریضی سختی سراغم اومد شانس ما تو این گرما سرما خوردگی و عفونت شدید سینه و ریه و با عجله زیادی که داشتم برم بیرون انگار قسمت نشد بگذریم انشالاه دوستان سلامت باشند
مهندس جان توی تستی که تو خونه که به سختی انجام شد با لوپ 60 و استیل 18در 18 رو توی 90 زد البته نمیدونم توی آپارتمان بود با گارد 20 و بارییر 2 از اونجای که واقعا تو خونه نمیشه تست واقعی رو انجام داد بنابر تجربه دوستان وآقا حمید باید دید بیرون چه جوری هست
ممنون از لطف شما آقا مجتبی و آقا حمید عزیز انشالاه توی زندگییتون موفق و سلامت باشید @};- @};- @};-

پنج شنبه 1 مرداد1393 - 1:26am
مدیر کل
مدیر کل

امیدوار نوشته است:
سلام آقا مجتبی عزیز ممنون از لطف و زحمت ارسال الباقی لوازم چنس خسته نباشی خیلی تو زحمت افتادی و اذیتت کردیم داداش انشالاه تو تستهای واقعی هم سربلند بیرون بیاد
آقا مجتبی در جریان هستی این چند روزی که فرستادی مریضی سختی سراغم اومد شانس ما تو این گرما سرما خوردگی و عفونت شدید سینه و ریه و با عجله زیادی که داشتم برم بیرون انگار قسمت نشد بگذریم انشالاه دوستان سلامت باشند
مهندس جان توی تستی که تو خونه که به سختی انجام شد با لوپ 60 و استیل 18در 18 رو توی 90 زد البته نمیدونم توی آپارتمان بود با گارد 20 و بارییر 2 از اونجای که واقعا تو خونه نمیشه تست واقعی رو انجام داد بنابر تجربه دوستان وآقا حمید باید دید بیرون چه جوری هست
ممنون از لطف شما آقا مجتبی و آقا حمید عزیز انشالاه توی زندگییتون موفق و سلامت باشید @};- @};- @};-

دوست من تو خونه که نمیشه فلزیاب رو تست کرد نزدیکترین فلز رو اول سنس میکنه و تا همانجا بیشتر نمیتونه شما باید برین بیرون تست کنین که فلزی نباشه مطمئنا خیلی بیشتر از این میزنه من همین سینی استیل به همین سایز رو با لوپ 100 تست گرفتم باور کنین از سه متر از بغل لوپ فاصله داشتم دستمو بردم بالای بالا تا جاییکه تونستم بردم بالا از اونجا هی سنس میکرد فکرشو بکن از بغل لوپ لوپ هم روی زمین بود البته ناگفته نماند این برد خیلی بالاست برای فلزیابها و نمیشد دیگه حرکت داد باید باریر رو زیاد کرد تا حساسیت کمتر بشه و با این حساب از این برد کمتر میزنه منظور بنده این بود با باریر 1 به بهترین برد میرسین که خیلی زیاده و باور نکردنیه قدرت این دستگاه ما خیلی بالاست شما حتما باید باریر رو بالاتر ببرید مثلا روی 9 باید گذاشت :D

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 1 مرداد1393 - 2:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 27  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 640 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure