delta force نوشته است:
این اسلامی که الان تو کشور ماست متاسفانه اصلا اسلام نیست و بنده به نوبه خودم بشدت ردش میکنم
اسلام واقعی چیزی فراتر از اون چیزی هست که دارن به ما تحمیل میکنند,اما در رد نظریه تناسخ به همین یک ایه قران بسنده میکنم و تو این تاپیک دیگه نمی یام چون میبینم که متاسفانه افراد بی دین و محلد اینجا هم کم نیستند.
در قران بطور مکرر در ایات مختلف بیان شده که هنگامی که ظالمان و گناهکاران رو به جهنم میبرن اون اشخاص از خداوند درخواست میکنند که یک بار دیگر انها را به دنیا باز گرادنند تا کارهای شایسته و نیکو انجام دهند و...
ایا این ایه بیانگر پوچی نظریه تناسخ نیست ؟
ایا پذیرفتن تناسخ به معنای انکار قران و خدا نیست ؟
اقای رضا نقطه زن در جایی گفتن برای درک تناسخ باید دین و مذهب و اعتقاد رو کنار گذاشت ,میشه بفرمایید ما اگر این موارد رو کنار بگذاریم داریم برای چی زنگی میکنیم ؟
وای که چقدر این جمله رو میشنویم
خوب اسلام توی ایران که درست نیست
اسلام عربستان هم که وهابیا خرابش کردن
اسلام سوریه که دست تکفیریهاست
اسلام عراق رو هم که داعش ترکونده
اسلام افغانستان و پاکستان هم که دست افراطیون طالبان هستش
اسلام ترکیه هم که جعلی و روشنفکرانست
اسلام آذربایجان هم که نمادینه
اسلام صربستان هم که کمونیستیه
اسلام تاجیکستان هم که تلفیقیه
آقا اسلام واقعی کجاست؟
برادران عزیز من دین مبین اسلام،مسیحیت و یهودیت و بوداییسم و ... همه نقشه راه هستش برای بالا بردن درجه انسانیت.
بقول یکی از مفصیرین : جالب اینجاست که مسلمانان در کشورهای غیر مسلمان راضی تر هستند و این عده کثیر کشورهای مسلمان سعی بر این دارند که اون عده قلیل رو هم مثل خودشون کنند
برداشت هرکسی از دین یک چیز شخصی هستش...واقعا قوانینی تحت بیرق دین صادر میشه که واقعا آدم رو به خنده وا میداره
مثلا توی کشورهای همسایه :جهاد نکاح و توی ایران ازدواج با دختران تحت سرپرستی
و قوانین دیگر...
نظر من درمورد هر دینی برداشت یک نقشه کلیست تا جایی که از افکار ما برتر باشند
بنیانگذار جمهوری اسلامی واقعا دستور جالبی دادند که نباید روحانیون رئیس جمهور بشوند (واقعا فرمایشاتشون درست بوده)
ولی این رو هم رعایت نکردند و اسلامی حاکمیت میکنه توی خاور میانه که سیاسی هستش