سلام به تمامی دوستان و اساتید محترم من دیشب باز با دوستم رفتم برای تست دستگاه و نسبتا راضی کننده بود با پول کاغذی تست کردم جواب داد بعدش چون اونجا یه قلعه قدیمی بود و چند بار خاهاییشو خالی کرده بودند تصمیم گرفتم با طلا یه سنس کنم البته ما پارسال هم با یه ردیاب و یه نقطه زن در همون محل یه جا رو تست کردم که جواب داد و بعد از حدود 3مترحفاری متوجه شدیم که ذرات گرفته
من دیشب با فرکانسی که اساتید اعلام کردند( 163.3) رهگیری کردم که یه مسیری رو جواب داد بعد مسیرو دنبال کردم و به یه نقطه رسیدم که تا 2 کیلو انتنا میزد و بیشتر نمیزد با گلد 1تا 5 هم امتحان کردم تا 2 کیلو میزد دوستم خیلی خوشحال شد گفتم صبر کن تا دوباره خاطر پارسال تکرار نشه بعد رو مد گلد 5 تا4+و4- انتن زدم که بازم جواب داد بعد رو مس امتحان کردم که اصلا نگرفت با مفرق هم نگرفت و حفره هم پیدا نکرد و متوجه شدم خطاست و دیگه بقیه تست ها رو انجام ندادم بعد وقتی واسه دوستم که توضیح دادم پراش ریخت
فقط دوتا مطلب که خیلی ذهنمو مشغول کرده و خواستم بپرسم الویش دیشب وقتی انتن میزدم با انتن های تلسکپی خوب جواب میداد ولی وقتی سیم به انتن ها وصل میکردم و سئیچ میکردم رو حالت باسیم حرکتشون خیلی کند میشد یا اصلا حرکت نمیکردن علتش چیه؟
و دوم اینکه دوستم ازم پرسید این انتن ها ن بلوتوث داره ن وایفا نه چیزا شبیه این پس چطور رو حالت بیسیم کار میکنه اصلا میشه بهش اعتماد کرد که خطا نزنه و منم جوابی براش نداشتم لطفا راهنماییم کنید
با تشکر از زحمات همه شما