با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم
دیروز به یه سنگ برخوردم که حدود 4متر طول داشت و به حالت اُریب (کج) توی سینه یه کوه لابلای سنگ های دیگه به ی گوشه ای تکیه داده شده بود و به اندازه ای یه ادم که از زیرش رد بشه فضای خالی وجود داشت روی سمت چپ سنگ هم سوراخ های منظمی به اندازه جای پای بز وجود داشت که توی یه خط بودن اما چیزی که برای من خیلی جالب بود این بو که وقتی به سنگ ضربه میزدی مثل یه تبل توخالی صدا میداد. من ی فیلم ازش گرفتم که این ادرسشه
اما چون شب بود کیفیت خوبی نداره اگه به صدای ضربه دوم گوش کنید متوجه منظورم میشید
من کارمو با دستگاه شروع کردم اول رو گلد گذاشتم و با گلد 1تا 4 انتن زدم که حدود 5 کیلو طلا میزد و بیشتر نمیزد بعد با فرکانسهای 24.69-24.37-39.51و23.21 هم انتن زدم که بازم تا 5 کیلو طلا نشون میداد
برای حذف خطای تشابه فرکانسی هم رو مد گلد 1 تا 4 بین -2تا 2 جواب میداد ولی رو مد گلد5 فقط تا -1 جواب میداد بعد با مد حفره امتحان کردم که تا w=6 جواب میداد بعد رو مد روی و بعد مس امتحان کردم که در هردو تا 500گرم بیشتر جواب نمیداد با فرکانس 23.24روی هم امتحان کردم که تا 500گرم بیشتر جواب نداد بعد با مد مگنت 2 امتحان کردم که تا حدود w=90 هم جواب میداد اما چیزی که جالب بود این بود که وقتی با مد کربن امتحان کردم تا 4 کیلو جواب میداد بعد با نقره انتن زدم که اصلا جواب نداد
من همه این تست ها رو فقط رو خود سنگ انجام دادم چون اطرافش جای کار نداشت
با همه این تفاصیر اساتید لطفا نظر خودتونو بدید ایا امید هست ؟
واینکه صدایی که سنگ داره میتونه به خاطر فضای خالی زیرش باشه یا این که داخلش خالیه؟