نویسنده |
پیغام |
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
Soheil2014 نوشته است: از همین الان شرو ع میکنم به طراحی پی سی پی. ایول سهیل جان بدوده که دیره  ما الان باید تاپیک فرکانس گیری زده بودیم 
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 2:47pm |
|
 |
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: Soheil2014 نوشته است: از همین الان شرو ع میکنم به طراحی پی سی پی. ایول سهیل جان بدوده که دیره  ما الان باید تاپیک فرکانس گیری زده بودیم  چشم حتما. نهار بخورم ۱ ساعته حله. اون خازن ها رو باید ۱۰۰درصد مولتی لایر بزنی (در حد پیکو بیشتر بزنی کار نمیکنه.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 2:49pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: تشکر بهرام جان خازنارو 20 پیکو گذاشتم باز مربع میاد میشه لطف کنی فیوزبیتایی که خودت زدی بزاری من قبلا فیوز بیت هاشو تغیر دادم ولی جواب نداد حتی خازنهارو هم داخلی کردم بازم کار نکرد فقط باگذاشتن خازنهای خارجی وکریستال خارجی مدار بالا اومد خوب دقت کن ببین پایه های ال سی دی رو درست وصل کردی از شماتیک کمک بگیر خوب چک کن
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 3:09pm |
|
 |
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
الان چک میکنم مرسی
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 3:12pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
Soheil2014 نوشته است: alirezaii21 نوشته است: Soheil2014 نوشته است: از همین الان شرو ع میکنم به طراحی پی سی پی. ایول سهیل جان بدوده که دیره  ما الان باید تاپیک فرکانس گیری زده بودیم  چشم حتما. نهار بخورم ۱ ساعته حله. اون خازن ها رو باید ۱۰۰درصد مولتی لایر بزنی (در حد پیکو بیشتر بزنی کار نمیکنه. سهیل جان من عدسی گذاشتم داره عین ساعت کار میکنه ..دوستان زیاد سرسختی نشون نیدن مدارات دیجیتال همه بر اساس ساعت داخلی کارمیکنن مهم نیست قطعات یک درصد باشه .اگه قراره خیلی دقیق تنظیم بشه بایدخازنهای کریستال یکی ثابت ویکی متغیراتنخاب بشه وبه کمک اسکپ دیجیتال تنظیم صورت بگیره قطعات بیرونی کمک چندانی به بهتر شدن نمیکنن
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 3:13pm |
|
 |
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
سهیل جان من عدسی گذاشتم داره عین ساعت کار میکنه ..دوستان زیاد سرسختی نشون نیدن مدارات دیجیتال همه بر اساس ساعت داخلی کارمیکنن مهم نیست قطعات یک درصد باشه .اگه قراره خیلی دقیق تنظیم بشه بایدخازنهای کریستال یکی ثابت ویکی متغیراتنخاب بشه وبه کمک اسکپ دیجیتال تنظیم صورت بگیره قطعات بیرونی کمک چندانی به بهتر شدن نمیکنن[/quote] عزیز من. عرض بنده رد مورد استفاده از قطعات مرغوب رسیدن به ثبات در شرایط مختلف دمایی هست . تو خونه هر مداری به راحتی کار میکنه. ولی وقتی بری بیرون. برات بازی درمیاره 
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 8:34pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سهیل جان این مدار که انالوگ نیست که فرکانس وابسته به قطعات دورو بر باشه اصل میکرو هست که کارشو خوب انجام میده او مقاومتها هم یکی دوتا این ور اونور چیزی رو عوض نمیکنن حالا اگه قطعات خوب بزارین که بهتر میشه ولی فرقی در اصل قضیه نمیکنه....
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 8:40pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
اینم مدار من با کیپد ولی فعلا توی جعبه نمیبرمش چون خیلی کار دارم باهاش این فقط نمای بالای پنل هست توی جعبه نیست دوستان گمراه نشن 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 8:43pm |
|
 |
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
pcb 
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 8:55pm |
|
 |
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
مشکلاتی میبینید بگید خروجی کجاش میشه تو pcb بزارم همکاری کنید لطفا 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 9:39pm |
|
 |
|