نویسنده |
پیغام |
mamad13
کاربر حرفه ای
|
اگه همین جوری به دلتا وصل کنی ماسفتش میترکه باید یه تغییراتی بدی که باید بیشتر روش کار بشه فعلا رو تی ال امتحان کنید تا قلق و کارایش دستتون بیاد بعد میریم سراغ تقویتو تعویض مدارو ..... مهدی جان صفحه اول اطلاعات هست لینکم مشکل نداره الان دانلودش کردم درست بود
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 8:31pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
mamad13 نوشته است: اگه همین جوری به دلتا وصل کنی ماسفتش میترکه باید یه تغییراتی بدی که باید بیشتر روش کار بشه فعلا رو تی ال امتحان کنید تا قلق و کارایش دستتون بیاد بعد میریم سراغ تقویتو تعویض مدارو ..... مهدی جان صفحه اول اطلاعات هست لینکم مشکل نداره الان دانلودش کردم درست بود درود بر شما محمد جان هنوز یادم نرفته توی تاپیک زمین شناسی تاپیکو متحول کردید و روش انتقال اطلاعاتو یاد گرفتید و عمومیش کردید و همه مدیون شماییم بازم تشکر
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 10:26pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
mamad13 نوشته است: اگه همین جوری به دلتا وصل کنی ماسفتش میترکه باید یه تغییراتی بدی که باید بیشتر روش کار بشه فعلا رو تی ال امتحان کنید تا قلق و کارایش دستتون بیاد بعد میریم سراغ تقویتو تعویض مدارو ..... مهدی جان صفحه اول اطلاعات هست لینکم مشکل نداره الان دانلودش کردم درست بود ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه من هنوز این 12 رگولاتور نساختم. دارم باچنس اقا حمید حال می کنم ولی اگه بشه رو مدارات انالوگ دیگه هم سوارش فکر کنیم غوغا می کنه.در کل ازتون ممنون بخاطر کمک به دوستان موفق سر بلند باشید
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 11:01pm |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
علی جان انجام وظیفه ست تو انجمن یاد گرفتیم تو انجمنم به اشتراک میزاریم
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 11:04pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
alirezaii21 نوشته است: mamad13 نوشته است: اگه همین جوری به دلتا وصل کنی ماسفتش میترکه باید یه تغییراتی بدی که باید بیشتر روش کار بشه فعلا رو تی ال امتحان کنید تا قلق و کارایش دستتون بیاد بعد میریم سراغ تقویتو تعویض مدارو ..... مهدی جان صفحه اول اطلاعات هست لینکم مشکل نداره الان دانلودش کردم درست بود درود بر شما محمد جان هنوز یادم نرفته توی تاپیک زمین شناسی تاپیکو متحول کردید و روش انتقال اطلاعاتو یاد گرفتید و عمومیش کردید و همه مدیون شماییم بازم تشکر پس با اين حساب آقا محمد بزودي از بهترين كاربران و همكاران باهوش و كوشا در اين انجمن خواهد بود كه به ما افتخار همكاري ميدن ، اميدواريم از اطلاعات و هوش ايشون همه استفاده كنيم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 9 مرداد1393 - 1:48am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
محمد جان اگه امکانش هست بفرماييد اين مگنو به چه صورت به سمت زمين گرفته بشه آيا بايد حلقه فريت موازی با زمين قرار بگيره يا به صورت افقی و اينکه چند سانت باید از زمين فاصله داشته باشه ،،، يک نکته ديگه اينه که اين مگنو با داشتن سه سيم که دو سيمش به محل نصب لوب وصل ميشه و سيم سوم به سر مقاومت دمپينگ ،پس قاعدتا ميشه به هر فلزياب پالسی از جمله چنس هم نصب کرد لطفا دوستان اساتيد تست کنن
|
جمعه 10 مرداد1393 - 10:56am |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
سلام من این السیدی رو ساختم فقط چهار خونه میاد ؟
|
جمعه 10 مرداد1393 - 4:13pm |
|
|
H.S.P
|
سلام دوستان من تازه با این انجمن اشنا شدم با تجربه ای که توی کار با مگنومترها داشتم بنظرم زیاد وقتتون روبابت ساخت مگنومترها هدر ندید بهتره . چوه کارایشون در دفینه یابی زیاد نیست.
|
جمعه 10 مرداد1393 - 4:33pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
علی جان مشگل از پروگرم نادرسته داداش دوباره پروگرم کن
|
جمعه 10 مرداد1393 - 4:58pm |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
آرش جان 10 بار پراگرام کردم ولی همونجور هست فکر کنم از فیوز بیتها هست که اشتباه هست و نمیدونم چیه؟
|
جمعه 10 مرداد1393 - 6:20pm |
|
|
|