نویسنده |
پیغام |
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
الف لام نوشته است: دوست عزیز این لایه گزاری به نضر مخصوص دفینه میاد .همون اول ۲تا استخان ساق دست انسان به طور ضربدری رو هم بود بعد سنگ سیاه گرانیتی و بهد لوزی وبعد خاک پخته و خاکستر و کمی زغال و اخرین لایه شفته سفت بود ...بعدش هم چشم طلایی گفته لوزی یعنی زیور الات یک زن .... به خودم امید نمیدم اما منطقا این تعریف بیشتر جور میاد....قبر چه کسی رو در ۴متری میزارن. شاید طرف ادم مهمی باشه....دوستان کمک کنن .....یاحق دوست عزیز اولا قبر شما دایره ای هست نه مربع،بله هم نوع سنگچین و هم اون سنگ لوزی نشان دهنده یک زن والا مقام هست اما باید در کنار این لوزی یک نشانه دیگه باشه که اگر نباشه نشانه قبر خالی هست،شما میتونید خاک شفته رو بکنید و همه چی مشخص میشه و اگر نشانه دیگه پیدا کردی امید بیشتر میشه،البته این نظر من هست. به نظرم شما خاک شفته رو ادامه بده تا ببینی نشان دیگه پیدا میکنی
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
چهارشنبه 7 مرداد1393 - 12:36am |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
احسن من اینو یادم رفت بگم ...کنار لوزی بالا یک علامت کلید بود که به ۲قبرر ردیفی زن ومرد اشاره میکرد..درضمن کنار ۲تاقبر سنگ ستون ۱متری که که چشم طلایی گفته هر جاباشه قبر افراد والا مقام.اطرافش هست وجود داره به نضر قطعات پازل کنارهم جور در میاد...درکل ممنون که راهنمایی کردی بچه های انجمن همینجوری برای ارتقای علمی همدیگه تلاش کنن عالیه ....انشالله بعدا مریم سراغش فعلا ادم کندن رو ندارم ......یاعلی
|
چهارشنبه 8 مرداد1393 - 5:53am |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
دوستان لطفا نضرتون رو درباره این صلیب و سنگ مربع تراشیده شده که در ۳متری کنارش هست بگید....اضلاع صلیب کاملا مساوی هست وسنگ مربعی دقیقا در سمتی که اون ضلع از صلیب که کنارش یک اسکنه کوچیک هست قرار داره....ایا قبرش بار داره و اگر داره مالش کجای قبر هست.......لطفا کمک کنید .....در ضمن در نزدیکی چشمه هم هست.....یاحق
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 8 مرداد1393 - 2:00pm |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
اینم سنگ مربعی تراشیده شده
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 8 مرداد1393 - 2:06pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
الف لام نوشته است: دوستان لطفا نضرتون رو درباره این صلیب و سنگ مربع تراشیده شده که در ۳متری کنارش هست بگید....اضلاع صلیب کاملا مساوی هست وسنگ مربعی دقیقا در سمتی که اون ضلع از صلیب که کنارش یک اسکنه کوچیک هست قرار داره....ایا قبرش بار داره و اگر داره مالش کجای قبر هست.......لطفا کمک کنید .....در ضمن در نزدیکی چشمه هم هست.....یاحق به نظر من صلیب نیست و طبیعی هست
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
چهارشنبه 8 مرداد1393 - 3:08pm |
|
|
saiman
|
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 3:01pm |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
دوستعزیز اصلا به مواردی که شیک نیستند نگاه نکن به فرض که قبر باشه معلومه چیز دندان گیری نیست...چون شیک نیست. خود جوغن عمیق روبا احتیاط و کلی اما واگر باید کارکرد که برسه به اینکه جوغن شیکی نیست.....فقط نضر من بود.....یا حق
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 8:47pm |
|
|
avinar_azadi
|
جای پای یا جوغن و نشان قبر صخره ای رو سنگ ایستاده بزرگ لطفا نظر بدید این مکان کنار دو تا رودخانه که بهم میرسن هستش و رو به طلوع آفتاب دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم http://s5.picofile.com/file/8129386018/30032014583.jpg
((به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ))
|
جمعه 10 مرداد1393 - 10:28pm |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
دوستعزیز اول با کتاب اسرار شروع کن بهاندازه گیری جای پاووقتی محدوده رو دیدی.با ردیاب برنجی قبر به راحتی پیدامیشه ی
|
شنبه 11 مرداد1393 - 7:41am |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
دوستان سلا م ...در قبرزنی که داریم کار میکنیم بعداز گل پخته و.خاکستر. خوردیم به لایه گل شبیه به زمین که داخلش دانه های سفید داره و فوقلعاده محکمه.وکلنگ به زور ۳سانت توش فرومیره ....لایه صابونی خود زمین هم نیست .....خاک وقتی کنده میشه شبیه به خمیره ولی دورمونم سنگچینه ادمیه ......دوستانی که به چنین لایه ای تاحالا برخوردن کمک کنند...بچه ها بدجوری نا امیدن از اون لایه حای بحث برانگیزه ....یاحق
|
یکشنبه 12 مرداد1393 - 8:15am |
|
|
|