نویسنده |
پیغام |
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: دوستان یک خبر ..بعد از ساخت 4 فانکشن که یکیش کار نمیکرد و از همه بهتر بود (فرکانس با اعشار) بلاخره میکرو اول راه انداختم رو ال سی دی برنامه کامل اجرا میشه حالا باید روی میکرو دوم که تولید فرکانس هست کار کنم اگه جواب بده بهترین فانکشن تو این انجمن هست بعد فانکشن مهندس حمید....راستی دوستانی که این مدارو ساختن وکار میکنه باید بهشون تبریک بگم درود. بهرام جان کار انفرادی هر چند هم خوب باشه به گردپای کار گروهی نمیرسه. شما اونو تو یه تاپیک قرار بده همگی بیفتیم روش بترکونیمش.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
یکشنبه 11 مرداد1393 - 1:16am |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
دوستان منم میخوام مدارو بسازم ولی نمیدونم فایله هگز کجاست؟میشه یکی فایله نهایو بزاره؟ممنون
|
یکشنبه 11 مرداد1393 - 2:12am |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: دوستان یک خبر ..بعد از ساخت 4 فانکشن که یکیش کار نمیکرد و از همه بهتر بود (فرکانس با اعشار) بلاخره میکرو اول راه انداختم رو ال سی دی برنامه کامل اجرا میشه حالا باید روی میکرو دوم که تولید فرکانس هست کار کنم اگه جواب بده بهترین فانکشن تو این انجمن هست بعد فانکشن مهندس حمید....راستی دوستانی که این مدارو ساختن وکار میکنه باید بهشون تبریک بگم احسن دوست عزیز.به نظر بنده بهتره خودمون ماهی گیری یاد بگیریم تا اینکه ماهی بخریم اگه تو یه تابیک دیگه بزاری که روش کار بشه منت سرمون می زاری داداش.فدا مدات
|
یکشنبه 12 مرداد1393 - 10:29am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
برنامه نویسی میخواد فکرنکنم کسی از دوستان اینجا برنامه نویس باشه منم با یکی از دوستان روش کار میکنم که برنامه نویس هست اگه بتونیم میکرو دوم راه بندازیم یک ردیاب توپ میسازم ازش
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 12 مرداد1393 - 11:32am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
mamad13 نوشته است: دوستان منم میخوام مدارو بسازم ولی نمیدونم فایله هگز کجاست؟میشه یکی فایله نهایو بزاره؟ممنون خدمت شما
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 12 مرداد1393 - 11:36am |
|
|
نابودگر
کاربر فعال
|
سلام اقا بهرام من هر دو پی سی بی رو ساختم متاسفانه هر دوتاش خونه مربعی میاد رو lcd من فیوز بیتها رو دست نزدم . چطوری باید توی تنظیمات کریستال خارجی رو فعال کرد؟ من به ای atmega 16 از atmega16A استفاده میکنم ایا مشکلی نداره؟
صداقت اولین فصل از کتاب خرد است
|
یکشنبه 12 مرداد1393 - 11:46am |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: برنامه نویسی میخواد فکرنکنم کسی از دوستان اینجا برنامه نویس باشه منم با یکی از دوستان روش کار میکنم که برنامه نویس هست اگه بتونیم میکرو دوم راه بندازیم یک ردیاب توپ میسازم ازش منکه برنامه نویسیم در حد ابتداییه. ولی دارم یاد میگیرم
|
یکشنبه 12 مرداد1393 - 7:46pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
نابودگر نوشته است: سلام اقا بهرام من هر دو پی سی بی رو ساختم متاسفانه هر دوتاش خونه مربعی میاد رو lcd من فیوز بیتها رو دست نزدم . چطوری باید توی تنظیمات کریستال خارجی رو فعال کرد؟ من به ای atmega 16 از atmega16A استفاده میکنم ایا مشکلی نداره؟ اگه با AVR STUDIO کار میکنی گزینه اخر بزن که مربوط به کریستال خارجی هست
|
یکشنبه 12 مرداد1393 - 9:03pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
ganbari نوشته است: بهرام نوشته است: برنامه نویسی میخواد فکرنکنم کسی از دوستان اینجا برنامه نویس باشه منم با یکی از دوستان روش کار میکنم که برنامه نویس هست اگه بتونیم میکرو دوم راه بندازیم یک ردیاب توپ میسازم ازش منکه برنامه نویسیم در حد ابتداییه. ولی دارم یاد میگیرم اقای قنبری عزیز من با یک برنامه نویس در حد خیلی خوب دارم کار میکنم که توش مونده حالا بماند که منو شما در حد ابتدایی بلدیم اگه جواب بده اول واسه شما میفرستم خوبه دوست من فقط عجله نکن
|
یکشنبه 12 مرداد1393 - 9:08pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنون دوست عزیز بهرام جان. بنده دوست دارم اول از همه تو انجمن بزارید. تا همه روش کار کنیم.در کل خیلی اقایی بهرام جان امید وارم همیشه موفق و سربلند باشید یا حق
|
یکشنبه 12 مرداد1393 - 10:37pm |
|
|
|