نویسنده |
پیغام |
نابودگر
کاربر فعال
|
بهرام نوشته است: نابودگر نوشته است: منم مدارم مربع میاد بالا هر چقدر فیوز بیتها رو هم تغییر دادم نشد هر کی هم اینجا مدارش راه افتاد یا علی مدد گفت رفت و پیداش نشد ,لااقل کمک کنید مدار ما ها هم بالا بیادش اقا دست مریضاد چرا تنه میزنی داداشم..من که شماتیک بی نقص تحویل دادم حتی اصول سیمکشی مدارم کشیدم واستون من 4تا فانکشن ساختم که تو همون استارت اول بالا اومدن دیگه واسه من چیز مهمی نیست که بزارم فرار کنم..هر سوالی داشتین بپرسین بنده در خدمتم داداش شرمنده منظور بدی نداشتم , منم بنظرم اشکال از pcb نیست شما اگه زحمت بکشید یک تصویر از فیوز بیتها بزارید ممنون میشیم
صداقت اولین فصل از کتاب خرد است
|
دوشنبه 13 مرداد1393 - 1:13pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
سلام ودرود. دوستان توجه کنید تو تغییر فیوز بیت ها برخی از بروگرامر ها مثلا USP aspکه با نرم افزار بروگیسب کار می کنند .عدد0 به معنی برنامه ریزی شدن فیوز بیت یا همون تیک زدن و عدد 1 به معنی برنامه ریزی نشدن فیو بیت هست.اکثر دوستان که از این طور برنامه ها استفاده می کنند حواسشون به این باشه . یا حق
|
دوشنبه 13 مرداد1393 - 1:36pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
بهرام جان فیوزبیتارو بفرمایید ما هم اونو بزنیم
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
دوشنبه 13 مرداد1393 - 2:13pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
فیوز بیت چی رو بزارم وقتی نداره واحتیاجی به دستکاری نیست....شما تغذیه adc رو چک کنین ...ناسلامتی شماتیک خود شما گذاشتین منم از روی همون ساختم فقط خازن خارجی متصل کردم وپایه هاشو معرفی کردم چیزه دیگه ای نداررررررررررررررررررررررررررررررررررره گفتم عکس بزارین که نزاشتین ..کریستال رو چه گزینه ای گذاشتین چندین مدل خارجی کردن هست که با سرعتهای متفاوت معرفی شده دوستان رو کدوم تنظیم کردن.خروجی دارین یا نه ال سی دی که تکلیفش معلومه....
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
دوشنبه 13 مرداد1393 - 8:47pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
فکر کنم فهمیدم واسه چی مدارتون بالا نمیاد..به به دوستان مارو باش اونایی که الکترونیک نمیدون که هیچ اونایی که میدونن واسه چی اخهههههههههههههههههههههههههههههههههه. اقای قنبری داداش شما که استاد مایی وبرنامه نویسی میخونی ومیدونی مشکل کجاست واسه چی نمیگی..اقای دلتا فورس که مدارت بالا اومد کجایی برادر شما دیگه چرا وجناب سهیل خان عزیز ...الان همه فکر میکنن چیزه خاصی بوده من مخفی کردم ولی اینطور نیست به خاطر علم ضعیف هممونه که اداعاشم داریم.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
دوشنبه 13 مرداد1393 - 10:22pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
به جای 5 کیلو 5.1 بزنم موردی رو مدار که پیش نمیاد ؟؟؟؟بهرام؟؟؟
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
دوشنبه 13 مرداد1393 - 10:27pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
نه دوست خوبم مشکلی پیش نمیاد ولی بهتره از بهترین 10 کیلو استفاده کنین منظورم رنجش هست که اینور اونور نباشه وبعد دوعدد 10 کیلو رو باهم موازی کن میشه 5 کیلو دقیق
|
دوشنبه 13 مرداد1393 - 10:43pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
دوشنبه 13 مرداد1393 - 11:01pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: فکر کنم فهمیدم واسه چی مدارتون بالا نمیاد..به به دوستان مارو باش اونایی که الکترونیک نمیدون که هیچ اونایی که میدونن واسه چی اخهههههههههههههههههههههههههههههههههه. اقای قنبری داداش شما که استاد مایی وبرنامه نویسی میخونی ومیدونی مشکل کجاست واسه چی نمیگی..اقای دلتا فورس که مدارت بالا اومد کجایی برادر شما دیگه چرا وجناب سهیل خان عزیز ...الان همه فکر میکنن چیزه خاصی بوده من مخفی کردم ولی اینطور نیست به خاطر علم ضعیف هممونه که اداعاشم داریم. بهرام جان دوست عزیز بنده هنوز شروع به منتاز نکردم. برای همین زیاد از مشکل دوستان اگاه نیستم .ولی باز اگه کم کاری شده شما به بزرگی خودتون ببخش عزیز.
|
دوشنبه 13 مرداد1393 - 11:20pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: :ymhug: علیرضا هم بگو pcbکدوم زدی>؟ مشکلت چی بود یه توضیح بده؟
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 12:02am |
|
|
|