نویسنده |
پیغام |
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
l24nb0 نوشته است: خوب دستگاه بدون هنگی داره کار میکنه کیبرد هم نصب کردم یه بلند گو هم نصب کردم که تست بزنم که انواع موج تست زدم و بسیار روان داره کاره میکنه بدون هیچ مشکلی بالا پایین نداره صدا بدون نویز بسیار عالی خوب الان برای ردیابی باید روی چه گزینه فرکانسی زد؟ مگه قبلا هنگ میکرد؟ فیو ها رو تغییر دادی؟ فیوز بیت رو حتما مثل عکس بالا بزنید. بهرام یه سوال؟ منظورم سطح ولتاژ این فانکشن نیست. سطح ولتاژ سایر ردیاب ها ؟؟؟؟؟ ت حا لا بررسی کردین؟؟(treasuer Scop)
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:44am |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
نه فکر میکرد هنگه ولتاژ سر انتن 2.5 ولت هست برای تست با چه گزینه شروع کنم (ردیابی ازمایش فرکانس و قلز؟)
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:49am |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
l24nb0 نوشته است: نه فکر میکرد هنگه ولتاژ سر انتن 2.5 ولت هست برای تست با چه گزینه شروع کنم (ردیابی ازمایش فرکانس و قلز؟) اگه انتن داری فرکانس های تو انجمن رو بهش بده ببین حرکت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فیوز بیت رو به عکسی گه گذاشتم تغییر بده دقت فرکانسی باید زیاد بشه.( تو اونیکی فیوز بیت کریستال خارجی سرعتش کمه!)
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:53am |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
فردا وقت تست نتیجه میگم
چاره ای نیست
|
سه شنبه 13 مرداد1393 - 1:57am |
|
|
نابودگر
کاربر فعال
|
سلام منم مدارم راه افتاد ,بهرام جان هی بهت میگیم فیوز بیتها رو بزار عصبانی میشی برادر
صداقت اولین فصل از کتاب خرد است
|
سه شنبه 14 مرداد1393 - 10:27am |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان بنده همون اول گفتم که میکرو این دنگ و فنگارو داره برای ردیابی باید .فانکشن دقیق باشه وخروجی بالسی نیز باید نیم سیکل منفی داشته باشه یعنی باید خروجی رو سوار بر صفر ولت DCکنی تا روی صفر ولت نوسان کنه. ببینید دوستان طراحی فانکشن با میکرو یکم وقت گیر و اخرش می بینی اونی که می خواستی در نیومده.ولی با تراشه هایی که برای این کار طراحی شدن بسیار راحتتر و بهتر می توان سیگنال مورد نظر را تولید کرد .به نظر دوستان چرا اکثر فانکشن هایی که در ازمایشگاه استفاده میشه از تراشه های تولید سیگنال استفاده شده؟ این بخاطر دقت این تراشه هاست.خطا هایی که این نوع دستگاه ها دارن با نصب یک فرکانس متر دقیق در خروجی می توان فرکانس اصلی رو مشاهده کرد ولی اگه دوستان بخوان با 20 یا 30 هزار تومن فانکشن و ردیاب بسازند از این بهتر در نمیاد . خلاصه هرچه خرج بیشتر دقت بیشتر .
|
سه شنبه 14 مرداد1393 - 10:28am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
نابودگر نوشته است: سلام منم مدارم راه افتاد ,بهرام جان هی بهت میگیم فیوز بیتها رو بزار عصبانی میشی برادر من نمیدونم شما چه فیوز بیتی رو تغییر دادین که هی میگین فیوز بیت من که چیزی رو ندیدم جز اینکه گفتم jtagen غیر فعال کنید حله چیزای دیگه اصلا ربطی به راه افتادن نداره اگه هست بزار تا بگم چی واسه کجاست برادر من
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 14 مرداد1393 - 12:50pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
جناب قنبری عزیز من هیچ مشکلی با هیچ میکرویی ندارم وهرچی ساختم بدون مشکل بوده و کارخودشو بدون مشکل انجام داده من ایم مدارو تو 2 ساعت بستم وراش انداختم...اصلا هم با این حرف شما موافق نیستم میکرو خیلی راحتر از مدارات دیگه ساخته میشه وثبات خوبی هم داره بحث موج منفی اونم پالس خیلی راحت میشه منفی یا مثبت کرد من با هردو موج کارکردم و به نتایج خوبی هم رسیدم وبزودی مدار فانکشن دیگمو میسازم که خیلی کارامدتر از این فانکشنهاست
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 14 مرداد1393 - 12:55pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان تونستید برنامه بسازید و اون میکرو هم راه اندازی شد؟
چاره ای نیست
|
سه شنبه 14 مرداد1393 - 1:07pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان مثل اينکه کارشما هم مثل کار يه عده شده که فقط ميگن دارم ،ميسازم ،ساختم ،بهتره و از اينجور حرفها ،،،البته دلخور نشى عزيز بلاخره بايد مدارى باشه که جواب درست و درمانى بده يا نه لطفا دوستانيکه مدار جالب و خوبى دارند رو کنن تا دور از فاز دارم و داريد و ساختم و ميسازم همه بسازند مرسى از لطفا دوستان
|
سه شنبه 14 مرداد1393 - 1:41pm |
|
|
|