نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان. شرمنده من همش سوال میکنم.یه چیزی رو متوجه نشدم هنوز.آقا ما 20 دقیقه ردیابمونو روشن میذاریم بعدش 3 دقیقه خاموشش میکنیم.بعد روشن میکنیم کار میکنیم یا همون خاموش بدون سیم کار میکنیم دوستان؟ ممنونم. مهرداد عزيز بعد از 3 دقيقه خاموشي دستگاه ردياب رو روشن مي كنيم و رو فركانسي كه 20 دقيقه اونو روشن گذاشتيم عمل رهگيري رو انجام ميديم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 15 مرداد1393 - 7:15pm |
|
|
Kani
استادیار
|
مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان. شرمنده من همش سوال میکنم.یه چیزی رو متوجه نشدم هنوز.آقا ما 20 دقیقه ردیابمونو روشن میذاریم بعدش 3 دقیقه خاموشش میکنیم.بعد روشن میکنیم کار میکنیم یا همون خاموش بدون سیم کار میکنیم دوستان؟ ممنونم. روی فرکانس مورد نظر 20 دقیقه روشن 3 دقیقه خاموش دوباره رو همان فرکانس روشن و شروع به آنتن زنی محدوده و حجم که پیدا شد از اون به بعد با فرکانسهای پایین عمق و نقطه دقیق تر رو بدست میاریم.
|
چهارشنبه 15 مرداد1393 - 7:16pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان وقت همه بخير راستي اگه بخوايم بعد از رهگيري مثلا طلا با لحاظ 20 دقيقه روشن و 3 دقيقه خاموش و روشن مجدد ، فركانس ديگري رو مثل مس يا نقره و ... رهگيري كنيم بازم بايد اين 20 و 3 دقيقه رو رعايت كنيم ؟ ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 15 مرداد1393 - 7:19pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان. شرمنده من همش سوال میکنم.یه چیزی رو متوجه نشدم هنوز.آقا ما 20 دقیقه ردیابمونو روشن میذاریم بعدش 3 دقیقه خاموشش میکنیم.بعد روشن میکنیم کار میکنیم یا همون خاموش بدون سیم کار میکنیم دوستان؟ ممنونم. با سلام وبا اجازه ی اساتید هدف از روشن گذاشتن ردیاب به مدت 20 دقیقه با فرکانس مورد نظر ،باردار کردن مکانه.هدف از خاموشی 2-3 دقیقه ای خنثی شدن یا خالی شدن بار موارد خطا از جمله سفال -استخوان ورگه های ذرات هستش . وقتی بعد از 20 دقیقه روشن ماندن دستگاه ،آن را به مدت 3 دقیقه خاموش میکنیم ٰیعنی بار موارد خطا خالی میشه وردیاب انها را سنس نمیکنه .فقط میره به سمت فلزات که تا حدودا 10 دقیقه باردار هستند . پس باید دستگاه روشن باشه که اون فرکانسی که مد نظر ما است ،بتونه هدف را سنس کنه .وزن برای باردار کردن منطقه زیر w50 می باشد . موارد فوق مصداق تجربیات اساتید :حمزه ی عزیز وکانی گرامی می باشد .
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
چهارشنبه 15 مرداد1393 - 7:24pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
arash99 نوشته است: سلام اينم بهترين و طلايی ترين فرکانسهای بنده تقديم به دوستان
Gold 54.55 Hz Silver 107 128.86 Hz Silver 109 148.30 Hz Platinum 684.60 Hz سلام دوست گرامی منظور از Silver 107 وSilver 109 چیه؟ ممنون
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
چهارشنبه 15 مرداد1393 - 7:29pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
bina نوشته است: سلام دوستان وقت همه بخير راستي اگه بخوايم بعد از رهگيري مثلا طلا با لحاظ 20 دقيقه روشن و 3 دقيقه خاموش و روشن مجدد ، فركانس ديگري رو مثل مس يا نقره و ... رهگيري كنيم بازم بايد اين 20 و 3 دقيقه رو رعايت كنيم ؟ ياحق خير استاد بيناي عزيز.مهم اينكه هدف بار دار بشه و اين كار يه بار انجام بشه كافي هستش
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 15 مرداد1393 - 8:00pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
tehrani39111355 نوشته است: مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان. شرمنده من همش سوال میکنم.یه چیزی رو متوجه نشدم هنوز.آقا ما 20 دقیقه ردیابمونو روشن میذاریم بعدش 3 دقیقه خاموشش میکنیم.بعد روشن میکنیم کار میکنیم یا همون خاموش بدون سیم کار میکنیم دوستان؟ ممنونم. با سلام وبا اجازه ی اساتید هدف از روشن گذاشتن ردیاب به مدت 20 دقیقه با فرکانس مورد نظر ،باردار کردن مکانه.هدف از خاموشی 2-3 دقیقه ای خنثی شدن یا خالی شدن بار موارد خطا از جمله سفال -استخوان ورگه های ذرات هستش . وقتی بعد از 20 دقیقه روشن ماندن دستگاه ،آن را به مدت 3 دقیقه خاموش میکنیم ٰیعنی بار موارد خطا خالی میشه وردیاب انها را سنس نمیکنه .فقط میره به سمت فلزات که تا حدودا 10 دقیقه باردار هستند . پس باید دستگاه روشن باشه که اون فرکانسی که مد نظر ما است ،بتونه هدف را سنس کنه .وزن برای باردار کردن منطقه زیر w50 می باشد . موارد فوق مصداق تجربیات اساتید :حمزه ی عزیز وکانی گرامی می باشد . با سلام اين روش روش خوبي هست اما بطور 100% ذرات حذف نميشن و بازهم آنتنها حتي باوزن 2 تن هم به سمت ذرات سفالي مدفون باردار حتي بعد از 3 دقيقه خاموشي هم گرايش قابل ملاحظه اي داشته ، پس اين روش روش صد در صدي نيست ولي خيلي كمك كننده هست ، فقط بايد فركانسي كشف بشه كه وقتي ذرات خيلي قوي تمام فركانسهاي دقيق طلا و نقره و آهن و حفره و مس رو فريب ميده ، فركانس مورد نظر گرايشي به اين مكان نداشته باشه تا متوجه بشيم ذرات بوده ، مكاني رو كه از 100 متري با وزن 1 تن رديابي شده و تمام فركانسهاي ردياب 35 هم حتي بعد از تعويض تك تك فركانسها بعد از 3 دقيقه خاموشي موقع تعويض ، بازهم اين مكان ذرات رو به قدرت گرايش داشته ! ولي فركانس 2342 هيچ گرايشي به مكان ذرات قوي كه سفالهاي سياه رنگ در عمق 1 متري بوده نداشته ! ولي به ريشه درختان جنگلي خيلي حساس بوده كه براي تست در مكانهايي خاص ميتونه مورد استفاده قرار بگيره ، به هرحال فركانس 165.3 فركانس بسيار خوبي هست ولي از پس ذرات خيلي زياد بعضي سنگها و سفالها بر نمياد و باز هم گرايش داشته ، ولي ردياب 35 جزو بهترينهاي دنياست و خطاهاي رديابي رو تا 70 درصد كمتر كرده و بدست اومدن موفقيت بهتر تنها با تجربه و مهارت بدست مياد و كشف فركانسي مثل 2342 كه ذرات سفال رو نگيره ولي فلزات و دفينه رو بگيره كه اين فركانس و امثال اين بايد تست بشه روي هدف واقعي تا متوجه بشيم وقتي ذرات رو نميگيره فلزات دفينه رو ميگيره و بعد همگاني كنيم .. موفق باشيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 15 مرداد1393 - 10:57pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
hamze2000 نوشته است: bina نوشته است: سلام دوستان وقت همه بخير راستي اگه بخوايم بعد از رهگيري مثلا طلا با لحاظ 20 دقيقه روشن و 3 دقيقه خاموش و روشن مجدد ، فركانس ديگري رو مثل مس يا نقره و ... رهگيري كنيم بازم بايد اين 20 و 3 دقيقه رو رعايت كنيم ؟ ياحق خير استاد بيناي عزيز.مهم اينكه هدف بار دار بشه و اين كار يه بار انجام بشه كافي هستش سلام دوستان ممنون استاد حمزه عزیز فقط موضوع اینه که برای خیلی از دوستان هم مبهم هستش: وقتی ما با فرکانسی مثل طلا به مدت 20 دقیقه زمین رو باردار میکنیم آیا فقط فلزات با گرایش اون فرکانس باردار میشن یا همه نوع فلز باردار میشه ؟ حالا موضوع اینه اگه همه فلزات باردار بشن پس موضوع تفکیک کلا منتفی میشه . واگه فقط فلز مورد نظر همون فرکانس باردار بشه در اینصورت برای تغییر رهگیری فلز غیر از طلا باید از فرکانس فلز مورد جستجو برای بارداری 20 دقیقه ای استفاده بشه. حالا لطفا اساتید راهنمایی کنین. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 16 مرداد1393 - 8:49am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
bazargardan نوشته است: آرین نوشته است: سلام این مورد دوم که گفتی حجمش چطور بود؟ اصلآ شبیه اتاقک با دالانش بود؟ راستش ما ديروزم سرزمين بوديم اون جايي كه آنتن براي طلاي 500 كيلو ميزنه كلا حفره W50 داره . چپ و راست و عقب هدف چيزي نيست و جلوش دالان ماننده به همون اندازه.عمق طلا3 متر و الان 3 متر كنده شده ولي چيزي نيست من فك ميكنم قسمت جلو كه دالانه از داخل دالان توي ديوار طاقچه مانند گذاشتن پیوست: 20140805_185946.jpg ممكن باشه يه نظري هم به مطلب بنده حقير بفرمائيد.ممنون
|
پنج شنبه 16 مرداد1393 - 8:53am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان. شرمنده من همش سوال میکنم.یه چیزی رو متوجه نشدم هنوز.آقا ما 20 دقیقه ردیابمونو روشن میذاریم بعدش 3 دقیقه خاموشش میکنیم.بعد روشن میکنیم کار میکنیم یا همون خاموش بدون سیم کار میکنیم دوستان؟ ممنونم. مهرداد عزيز بعد از 3 دقيقه خاموشي دستگاه ردياب رو روشن مي كنيم و رو فركانسي كه 20 دقيقه اونو روشن گذاشتيم عمل رهگيري رو انجام ميديم. درود. حمزه جان اگ اینی ک گفتی انجام بدیم مثلا فرکانس کاوش برای نقره بوده بعد اگ بخوایم بعداز نقره، طلارو کاوش کنیم ب چ صورته? باید باز 3دیقه خاموش و بعد روشن فرکانس طلا بدیم? یا نه ی خاموش روشن چندثانیه ای اکتفا میکنه?
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
پنج شنبه 16 مرداد1393 - 11:49am |
|
|
|