نویسنده |
پیغام |
kaveh gh
|
سلام دوستان بی زحمت پارت لیست بذارید ما هم بسازیم چون صفحشو یادم رفته چند بوده ولی انصافا کارتون ستودنیه با ارزوی موفقیت برای همه عزیزان
""آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم""سوره بقره/۱۵۲
|
چهارشنبه 15 مرداد1393 - 8:06pm |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که مدارشون راه افتاده خواهشا تماوم اطلاعات درستو بزارید و همچنین یک عکس از فیوز بیتا تو کدویزن بزارید تا هر کی خواست راحت بتونه بسازه چون هر کی که مدارو میسازه مهندسه الکترونیک نیست معمولا کاوشگرانی هستن که دنبال یه مداره ردیاب یا فلزیاب ارزون خوبن که دست به دامنه ساخت مدارات میشن به همین خاطر باید اطلاعات ساختو دقیقو ساده بیان کرد تا همه بتونن بسازن مثلا اون کجا بگیم کلاک رو ۱۱۱ بزارید یا یه عکس از فیوز بیای که خودمو داریم میکنیم بگیریم و کله قضیه تموم بشه البته ناراحت نشید ایناروگفتم بخدا منظورم کسه خاصی نبود کلی گفتم چون بخاطر تنظیم فیوز بیتا چند وقت مدار چند تا از دوستان خوابیده بود
|
چهارشنبه 15 مرداد1393 - 9:38pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
بازهم کسی پيدا نشد يه فانکشن ديجيتال باقدرت و دقت خوب بزاره که بشه فرکانس رو به اعشار هم واردکرد
|
پنج شنبه 16 مرداد1393 - 5:11pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
mamad13 نوشته است: دوستانی که مدارشون راه افتاده خواهشا تماوم اطلاعات درستو بزارید و همچنین یک عکس از فیوز بیتا تو کدویزن بزارید تا هر کی خواست راحت بتونه بسازه چون هر کی که مدارو میسازه مهندسه الکترونیک نیست معمولا کاوشگرانی هستن که دنبال یه مداره ردیاب یا فلزیاب ارزون خوبن که دست به دامنه ساخت مدارات میشن به همین خاطر باید اطلاعات ساختو دقیقو ساده بیان کرد تا همه بتونن بسازن مثلا اون کجا بگیم کلاک رو ۱۱۱ بزارید یا یه عکس از فیوز بیای که خودمو داریم میکنیم بگیریم و کله قضیه تموم بشه البته ناراحت نشید ایناروگفتم بخدا منظورم کسه خاصی نبود کلی گفتم چون بخاطر تنظیم فیوز بیتا چند وقت مدار چند تا از دوستان خوابیده بود سلام دوست عزیز این حرفایی که زدین کاملا درسته ولی تا اطلاعاتی از چگونگی ساخت نداشته باشین که نمیشه .هر کس از راه بیاد یک مدار بزنه این کار هم ادم خودشو میخواد مثل این میمونه که یک کارگر ساختمون بیاد فلزیاب درست کنه این مدارم احتیاجی به فیوز بیت نداره من نمیدونم دوستان فیوز بیت چی رو زدن که میگن فیوز بیت اخرش کسی نگفت و حرفشم میزنن شما فقط تیک jtagen که مربوط به پورت c هست رو بردارین وکریستال خارجی کنین تموم میشه میره
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 16 مرداد1393 - 1:52am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان چرا از دست بنده ناراحت شدى ما که معذرت خواستيم .. اگه امکانش هست مدار فانکشنى بزاری که بشه تا چند رقم اعشار فرکانس زد
|
جمعه 17 مرداد1393 - 10:30am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان چرا از دست بنده ناراحت شدى ما که معذرت خواستيم .. اگه امکانش هست مدار فانکشنى بزاری که بشه تا چند رقم اعشار فرکانس زد
|
جمعه 17 مرداد1393 - 10:33am |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که میخوان بسازن. از اخرین پی سی پی که بنده پست کردم استفاده کنن. فقط اون خازن های کنار کریستال و خازن خروجی رو نصب نکنید. فیوز بیت ها رو نو برنامه Extreme burner Avr طبق تصویر زیر بزنن. بنده خودم تست کردم جواب میده.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
جمعه 17 مرداد1393 - 11:26am |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
بله بهرام جان درسته باید گزینه jtagen ۱ بشه وگرنه ال سی دی کار نمیکنه و کلاک رو ۱ بزاریم میکرو کارشو انجام میده منظور من اینه اگه اون کارگرم خواست بسازه راحت بسازه مگه اونم دل نداره شاید به ردیاب احتیاج داشته باشه و با این کاره شما دیگه نره یه شرکت سرش کلاه بره من خودم قطعاتو گرفتم تو همین چند روزه میسازمش ولی میخوام از طرح اقایه bardia استفاده کنم اقا ارش شما اون طرحو انجام دادی و جواب گرفتی واسه این مدار که دقته اعشار نداره خوبه دیگه شکست موج و یا باد اذیتمون نمیکنه از همه مهمتر خطاییه انسانی دیگه توش نیست نظر دوستان چیه؟
|
جمعه 17 مرداد1393 - 11:47am |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
جناب alirezaii21 پس کو انتن ها هیچ حرکتی ندارن فقط تاثیر ذهن باعث حرکت تاندولی میشه انتن ها رو خیلی دقیق و روان ساختم. انتنی که هوشی معرفی کرده بود رو هم ساختم من که حرکتی ندیدم البته تو داخل خونه و فرکانس ۵۵۰۰ هرتز موج سینوسی!
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
جمعه 17 مرداد1393 - 2:59pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
برای ردیابی نمیشه زیاد روش حساب کرد
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
جمعه 17 مرداد1393 - 3:05pm |
|
|
|