نویسنده |
پیغام |
سورنا
کاربر حرفه ای
|
درود. بسیار سپاسگذارم از استاد کرمی بابت در اختیار گذاشتن این اطلاعات طلایی و بس حرفه ای.. دوستان عذر میخوام ولی عنوان تاپیک چیزه دیگه ایه.. بنظرم میاد داره ب سمتی دیگه میره لطفا رعایت کنید مرسی.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
پنج شنبه 16 مرداد1393 - 12:02pm |
|
|
مهدیار حسینی
|
|
پنج شنبه 16 مرداد1393 - 3:47pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همه دوستان. محلي رو با ردياب و فركانس 165.3 رهگيري كردم كه در عمق 4 متري باري رو زد كه تشخيص بنده درست بودن محل بود.براي تاييد محل رو مد حفره تونستم يك حفره بزرگ رو بزنم كه اين حفره هم به يه دريچه يا پنچره كوچيك ختم ميشد.براي اطمينان از وجود بار دو محل وجود حفره رو كه زدم بودم دوستان حفاري كردن و بعد از حفاري اوليه يه دريچه خارج شد كه عكسش رو ميزارم و در محل حفره بزرگ تر هم يه تونل خارج شد و من واردش شدم و يه فيلم ازش گرفتم(متاسفانه تونل كامل باز نبود و ريزش كرده ولي تا 5 متر تونستم داخل برم و فيلم بگيرم)فقط چون فيلم با كيفيت تر حجمش زياد بود تبديلش كردم و متاسفانه كيفيتش پايين اومده و تونل هم تاريك بود.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 20 مرداد1393 - 6:31pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
حمزه جان سپاس گذاریم از شما بابت زحماتی که میکشی انشالله که هر چه زودتر قسمت بشه بزنی به هدف.راستی حمزه جان اونجا اثار یا علائمی یا چیزی داشت که اونجارو حفاری کردی؟ یا همین طوری رفتی انتن زدی؟
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 20 مرداد1393 - 6:44pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ramin نوشته است: حمزه جان سپاس گذاریم از شما بابت زحماتی که میکشی انشالله که هر چه زودتر قسمت بشه بزنی به هدف.راستی حمزه جان اونجا اثار یا علائمی یا چیزی داشت که اونجارو حفاری کردی؟ یا همین طوری رفتی انتن زدی؟ رامين عزيز ديگه به هيچ وجه من جاي كه سند و مدرك نداشته باشه نميرم.قبلا ميرفتم تا رديابي رو ياد بگيرم ولي الان ميرم براي شكار در ضمن چيزاي كه تو فيلم از سقف خارج مي كردم بخاطر كيفيت بد شايد مشخص نشه ولي يه سنگ زرد با يه تيكه سفال و تيكه هاي استخوان انسان بودن
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 20 مرداد1393 - 6:51pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
حمزه جان من نمیدونم چرا من به هر تجربه ای که میرسم با شما یکی هست من همین دیروز بود که خیلی از دوستان اومده بودن دنبالم واسه انتن زنی به همشون گفتم که تا اثار و علائم نداشته باشین دنبالم نیاین چون تا دلت بخواد خیلی جاها انتن زدم حمزه جان و به این نتیجه صد درصدی رسیدم که دیدم شما هم اعلام کردین این قضیه رو بازم ممنونم حمزه جان اصل کار هم همینه نه اینکه با گفته ها و شنیده ها بخایم بریم دستگاه بزنیم.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 20 مرداد1393 - 6:57pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان حمزه جان اميدوارم كه نتيجه مثبت باشه و موفقيت حاصل بشه. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 20 مرداد1393 - 8:09pm |
|
|
Kani
استادیار
|
بسیار عالی حمزه جان خوشبختانه مود حفره تنها مودی است که حرف و حدیثی توش نیست و میشه بهش اطمینان کرد. بیصبرانه منتظر موفقیت تک تکتون هستم.
|
دوشنبه 20 مرداد1393 - 8:24pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
حمزه عزیز تبریک انشالا این تایپیک پر از موفقیت دوستان باشه
|
دوشنبه 20 مرداد1393 - 10:05pm |
|
|
asaad
کاربر فعال
|
دوستان لطف کنن فقط در مورد اشیا پیدا شده و نکات کلیدی و مهم درمورد نحوه پیدا کردنش با ردیاب صحبت کنن،نه چیز دیگری تا بیخود به تعداد صفحات اضافه نشه،لطفا رعایت بفرمایید.
ولو بسط الله الرزق لعباده لبغوا في الأرض ولكن ينزل بقدر ما يشاء إنه بعباده خبير بصير و اگرخدا روزى را بر بندگانش فراخ گرداندمسلما در زمين سر به عصيان برمىدارند ليكن بدان اندازه ای که خود میخواهدفرو مىفرستد براستى كه او به [حال] بندگانش آگاه بيناست
|
یکشنبه 6 مهر1393 - 10:38pm |
|
|
|