انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:33am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 479 , 480 , 481 , 482 , 483 , 484 , 485 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید عزیز من امروز با اقا مجتبی راجبه رفع ضعف انتن ها صحبت کردم و هم از ایشون و هم از حمزه جان و استاد جاوید و دیگر اساتید واقعا ممنونم که تلاش شبانه روزی برای بهتر شدن دستگاه 35 انجام میدن
اقا مجتبی گفت در حال ساختن ی سری انتن های جدید کاملا برنجیه که دیگه مشکلات انتن های قبلی رو نداشته باشه و توی این یکی دو هفته نتیجه رو اعلام میکنه
اندکی صبر سحر نزدیک است

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

جمعه 17 مرداد1393 - 7:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سپاس استاد حمزه و استاد حمید . بسیار عالی است
:-BD

جمعه 17 مرداد1393 - 8:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ﺩﺳﺖ ﺷﻤﺎ ﺩﺭﺩ ﻧﮑﻨﻪ :x :ymhug:
ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﮐﻪ ﺍﮐﺜﺮﺍ ﺗﻮﯼ ﺑﺤﺜﺎﯼ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﻣﻄﺮﺡ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﺭﺩﻳﺎﺑﯽ ﺍﻳﺸﺎﻟﻪ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻴﺸﻪ
ﻣﻮﻓﻖ و ﺳﺮﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﺷﻴﺪ @};-

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

جمعه 17 مرداد1393 - 8:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

لایک لایک
آقا ممنون که یه فکری به حال آنتنها می کنید واقعا مهم هستند بنده هم چند مدل به ذهنم می رسه پاورپوینت کردم می زارم دوستان نظر بدن
آقا مجتبی منتظریم

شنبه 18 مرداد1393 - 6:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مشکله فرکانس هم بسیارزیاده
بانقطه زن هرجاچک میکنی میبینی اشتباه زده وچی میزنه خدامیدونه والله

شنبه 18 مرداد1393 - 9:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
حمید نوشته است:
خیلی ممنون حمزه جان.
این نکته رو به عرضتون برسونم که آقا مجتبی طی چند روز اخیر قطعات و متعلقات خاصی رو تهیه کردن و در زمینه ساخت آنتنهای جدید با جناب هوشی هم مشورت شده و به طرح بسیار بهتری نسبت به آنتنهای قدیمی ردیاب 22 و 35 رسیدیم که ایشالا ظرف هفته های آینده باید پس از تست های کافی به تعداد ساخته بشن و توسط آقا مجتبی در دسترس عزیزان قرار داده بشه.
مساله آنتنها رو همون اولی که ردیاب 35 ارائه شد من عرض کرده بودم که از نظر من باید بهتر بشه! در واقع ما ردیاب 22 رو به میزان بسیار زیادی ارتقا دادیم تا به 35 رسیدیم و این زیاد جالب نبود که از همون آنتنهای قدیمی استفاده بشه. ولی هر چه بود مشغله های مختلف کار رو تا الان به عقب انداخت و البته بسیاری از تستها هم باید صورت میگرفت و دوستان هم کمک میکردن تا به جایی برسیم که بتونیم آنتنهایی رو داشته باشیم که بطور قطعی هم از نظر خطا بخصوص نوع ذهنیتی و هم شاید برخی دیگر خطاها و در عین حال از نظر قدرت سنس بهتر از آنتنهای قبلی باشه.

باتشکر ویژه از آقا حمید وآقا مجتبی که توفکر طرح آنتن جدید هستند.انشاءالله که آنتن جدید سازگاری داشته باشه.که اون هم بچه های انجمن که 35 رو دارند تست بگیرند و نتیجه مطلوب بده.
یه سئوال از آقا حمید داشتم.آیا این طرح آنتنها با 22 هم سازگاری داره یانه؟اگر ok بود ما هم برای 22 تهیه کنیم.
فکر کنم تنها من با وفاتر از همه دوستان برای 22 بودم. =)) =)) =))
:)) :)) :))

شنبه 18 مرداد1393 - 11:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:

درود بر شما
متاسفانه این حرف شما کاملا درسته و در اکثریت مواقع ردیاب مکانهای کاذب را میگیرد و فقط نقطه زن و یا تصویری میتواند آنرا چک کند :-w

شنبه 18 مرداد1393 - 1:16pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم ELMIRA عزیز. بله آنتن برای هر دو ردیاب کار میکنه. ولی بنظر من حتما شما با اقا مجتبی صحبت کنین که کلا ردیاب 35 رو هم بگیرین. چون امکانات 35 اصلا قابل مقایسه با 22 نیست.

شنبه 18 مرداد1393 - 3:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:

مطمئنی نقطه زنت میتونه اگه چیزی باشه بگیره؟

شنبه 18 مرداد1393 - 11:18pm
مدیر کل
مدیر کل

طبق بررسی های اخیر من خطای ردیاب به مراتب کمتر از انواع سیستمهاست!!! :D شاید این اولین بار در دنیا باشه کسی چنین ادعایی میکنه. ایشالا اگر لازم شد در جای خودش این مساله رو توضیح میدم و استدلال ریاضی کاملا غیر قابل انکاری هم داره. ولی بغیر از اون فقط به این مساله بسنده کنم که فکر نمیکنم کسی اعتقاد داشته باشه زدن هدف کاذب خطاست ولی نگرفتن جنس واقعی خطا نیست! خیر نزدن هدف واقعی خطای بسیار بزرگتری هست که انواع سیستمهای نقطه زن به لحاظ محدودیت های مختلف از جمله عمق کم و عملکرد صرفا روی نقطه خاص خیلی بیشتر میتونن دچار این نوع خطای بزرگ بشن.
اصولا ما همونطور که در زندگی دنبال قهرمان سازی نباید باشیم (که متاسفانه ما ایرانیها هستیم!) در انتخاب دستگاه برای کاوش هم بهیچ وجه نباید دنبال فقط یک سیستم بود. کار درست و مطمئن کمک گرفتن از چند دستگاه هست تا در مواردی که همه دستگاهها توان جوابدهی دارن بشه از طریق تفاوت سیستم خطا در دستگاههای مختلف ؛ خطای یکی رو با دیگری تشخیص داد. اما در نهایت اگر فقط یک سیستم باشه که تحت سخت ترین شرایط امکان سنس اهداف مختلف رو داشته باشه فقط ردیابه! این متاسفانه یا خوشبختانه واقعیتی غیر قابل انکار هست.

یکشنبه 18 مرداد1393 - 12:23am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 479 , 480 , 481 , 482 , 483 , 484 , 485 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 178 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure