انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:14am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 483 , 484 , 485 , 486 , 487 , 488 , 489 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرین نوشته است:
این آنتنهای جدید چطور طراحی شدن که تآثیر ذهن درشون کمتر شده؟
فرقشون چی چیه؟

/:)

یکشنبه 19 مرداد1393 - 10:58pm
مدیر کل
مدیر کل

تصویر و خود آنتن رو میبینین خودتون متوجه میشین. ولی سیستم پایه ای همون آنتنی هست که جناب هوشی در تاپیک دیگری با تصاویر توضیحش دادن. در واقع سیستم مکانیکی و تعادلی در این مدل آنتن بصورتی هست که اثر تکانهای دست بر آنتن کمتر میشه و برعکس سیگنال هدف روی آنتن قوی تر اثر میذاره و لذا حرکت آنتن در حد چند برابر بیشتر متاثر از هدف هست تا اینکه ذهنیت شما از طریق دست به آنتنها منتقل بشه و به حرکت اضافی منجر بشه.

یکشنبه 19 مرداد1393 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
پيرو حرفهای دوستان و استاد حميد عزيز ؛ لازم شد بنده هم توضيحاتی عرض کنم ؛ اوايل فروش 35 که بنده حداقل 4دستگاه رو برای دوستان سفارش دادم و از جمله براى پسر عموی خودم و برای اثبات کارکرد درست دستگاه هر چيزيکه در منزل قايم کردن فقط با مدهای 22گانه دستگاه کشف و باعث حيرت پسر عموم شدم تا جاييکه برای تست به منطقه ای خارج از شهر رفته و چندعدد گلدان پلاستيکی با اجناس گوناگون برديم تا بنده با استفاده اجناس رو اعلام بکنم که چه فلزی زير چه سطلی هست که با اعلام هرجنس و بلند کردن سطل باعث حيرت دوستان شدم اماکار به اينجا ختم نشد ؛ بعد از چند روز ساحب دستگاه جناب فريدون پسر عموى بنده طلب تست در خاک کردن اما بنده نه خبرى از اجناس داشتم و نه محيط رو ديده بودم اجناس از مس گرفته تا آهن ،طلا،نقره،و مفرق بود و از عمق پنجاه سانت گرفته که آهن بود تا دو مترو شصت که طلا باشه رو دفن کرده بودن ؛ بنده با رفتن به محيط و آنتن زدن محل فقط و فقط تونستم آهن رو کشف کنم و با هر تلاشى بيشتر به نا اميدی رسيديم که 35واقعا آشغاله کم کم رفتار پسر عموم با من بد شد و من و 35رو باهم به آشغال تشبيه کرد اما بنده چون با دستگاه های زيادی کار کرده بودم به نحوى توضيح دادم که بابا دستگاه با دستگاه فرق داره و اپراتورى خاص خودش رو ميطلبه اينکه من نتونستم اجناس مخفى شما رو پيدا کنم دليل بر خراب بودن 35نيست که ايراد از جانب اپراتوره ؛بهش عرض کردم اگه مثلا اگه شما کار با جارو برقى رو بلد نباشى يعنی دستگاه خرابه ؟؟؟نه والله
ادامه...>

یکشنبه 19 مرداد1393 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
حمید جان بابت همه چیز تشکر فراوان دارم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 19 مرداد1393 - 11:59pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم جعفر عزیز ایشالا شما هم در ادامه این راه موفق باشین.

دوشنبه 19 مرداد1393 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خلاصه ما اومديم و دورا دور شاهد تايپيک های مربوط به35 شديم بدون هيچ سوالى تا اينکه يواش يواش به قلقها و عملکرد صحيح و اپراتوری خاص اين مدار واقف و آگاه شديم و از توضيحات اساتيد استفاده کردم تا واقعا به اپراتوری صحيح 35برسم البته با کمی کمک گرفتن از ايده های خودم و دوستان باکلی مطالعه و تست آزمون و خطا به کلی نتيجه رسيدم ؛ و بعد از چند وقت دوباره براى تست به منطقه مورد نظر رفتيم و با آرامش کامل آنتن زدن رو شروع کردم اينبار بعد از بيست دقيقه شاهد قيچی شدن آنتن ها و اعلام جنس مس در عمق 70سانتى خاک شدم روال کار بر اين بود که اگه درست بود علامت ضربدری روش کشيده بشه در اين حين بود که ياد مد حفره افتادم که دوستان تاکيد کرده بودن دستگاه رو روى مد حفره گذاشتم و بعد از چند دقيقه استراحت به بدن و دستگاه آنتن زدم دستگاه دستگاه از هر سمت نزديکترين جارو ميزد. که دو جا رو که قبلا پيدا شده بود رو هم قيچى کرد خوب کار کمی راحت تر شد و از اونجا که محل موز تست صاف و عاری از موجودات زير زمينی بود اطمينان نسبی حاصل شد که حفره ها درسته ؛ دوستانيکه آنتن زدن خبر دارن جاى پر شده حکم حفره رو داره و مد w درحفره يابی و وزن و حجم واقعا عالی کار ميکنه خلاصه فقط مونده بود مشخص کردن جنس هدف ها اما هرچه عمق هدف زيادتر شده بود باز هم لنگ زديم و باز دست و پا شکسته برای بررسی و تحقيق اومديم خونه با مطالعات بعدی متوجه شدم هرچه عمق هدف بيشتر باشه حرکت آنتن ضعيف تر و هرچه قدمت هدف بيشتر باشه برحسب بزرگی و کوچکى قوی و ضعيف خواهد بود بنابراين چند روز بعد عازم محل شده و بعداز چند دقيقه روشن ماندن دستگاه آنتن زدن شروع شد و باور کنيد يا نه بعد از چهل و پنج دقيقه يه جا نقطه و قيچى شد و شاهد کشف شدن جنس قورى مفرق در عمق يک مترو پنجاه شدم که دفعه قبل علبمت حفره خورده بود از کت و کول افتاده بودم اما بعد از استراحت دوباره آنتن زدم و با مد 2نقره به کشف چهارم جاى سيگار نقره و چهار عدد انگشتر نقره شدم و دقيقا پنجاه و پنج دقيقه طول کشيد اونقدر زيگزال رفتم و برگشتم که سردرگم شدم
ادامه....>

دوشنبه 19 مرداد1393 - 12:30am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید جان , شما که با 6 ماه کار تونستین ردیابی طراحی کنید که از خیلی از ردیابهای معروف سر تر باشه , تا جای که میدونم ژنواتور ردیاب نقش فرستنده فرکانس رو داره , خوب اگه بشه یه گیرند هم براش طراحی کرد , عالیه میشد , باز حمید جان نگو که نمیشه , تو میتونی :YMPEACE: :D

دوشنبه 19 مرداد1393 - 12:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از اون زمان تا الان همچنان لنگه کشف طلا هستم هرچند فقط دو جا مونده بود که حفره خورده اما برای جنس جديد طلا درعمق. هنوز جای کار داره هرچند بعد از اون تلاشها فلزات ديگری بدون چال کردن با فرکانس های آزاد کشف شد اما براى طلا هنوز دارم تلاش ميکنم خلاصه حرفهام : هر وسيله ای تلاش ميطلبه از 35گرفته تا آر دی پرو ؛گراوياتور؛ اسپکترا؛وحتی لورنز يا وجى پى مينلب اگه تلاش باشه هرچيزی ممکنه انسان که متولد ميشه دکترمهندس به دنيا نمياد که اين تلاش و کوشش هست که از انسان دکترمهندس ميسازه اين رو هم بگم 35يعنى هنر ايرانى نه مثل گراوياتور اساب بازى اما آر دی پرو خوبه اما نه مثل هنر هر ايرانى
تلاش کنيم درجهت بيدا کردن ايراد کار دستگاه يه وسيله هستش درجهت افتادن در مسيره نسبى پيروزى اين هوش و زکاوت شماست که از هر وسيله اى ابر سازه ميسازه ؛ يه سيستم زمانى قابليتهاش مشخص ميشه که کاربرش قابليت داشته باشه
دوستت دارم خدا برای آفرينش قشنگی به نام انسان ،اشرف مخلوقات ،و عقل انسانى
يا حق

دوشنبه 19 مرداد1393 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

يک نوع آنتن با کارايى خوب

http://www.detectoresdemetalesperu.com/ ... mht38B.jpg

دوشنبه 19 مرداد1393 - 2:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام
یه ایده در مورد انتن ها دارم.ببینم دوستان چی میگن.
یه تصویر گزاشتم از یه انتن.با این من کار کردم انصافا کارکردن باهاش خیلی راحته.
نظر من اینه که فقط قسمت انتنش رو بسازیم و داخل یه باکس قرار بدیم.باهاش برتی ردیابی و تعیین محدوده استفاده بشه و برای تعیین نقطه و مابقی کارا از انتن خود 35 استفاده بشه.
ردیابی با این ییستم رو حتی یه بچه هم میتونه انجام بده.

و یه نظر دیگه اینکه شاید ولتاژ خروجی دستگاه کمه که تو عمق یه کم مشکل داریم.یعنی چون ولتاژ کمه قضیه یونیزه شدن دیرتر صورت میگیره.چون من ردیابهای های ولتاژ هم دیدم.

detektors.gr/system/uploads/258609071-FILE0209-1024x768.jpg

دوشنبه 20 مرداد1393 - 7:44am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 483 , 484 , 485 , 486 , 487 , 488 , 489 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 149 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure