سلام
متاسفانه باید یه سری حرفارو رک و راست بگم. خیلی تحمل کردم تا بلکه این رفتارها و بگو مگوها تموم بشه اما تمومی نداره و همه چون از اصل موضوع خبر ندارند با هم جر و بحث میکنند و در نتیجه آزردگی خاطر به بار میارن.
فقط همین تایپک مونده بود به دعوا و تحقیر شخصیت ها منجر بشه که به لطف دوستان و مدیران شد.
آقایان محترم لطفا بس کنید.
بحث من بیشتر با علی 7777 و مهندس حمید است.
در اینکه آقای علی 7777 زحمات زیادی متحمل شدن بابت تستها ؛ حفاریها و ضایع شدنها هیچ شکی نیست. حالا تقدیر اینطور بوده که موفقیتی با ردیاب بدست نیاوردند.
اینکه بگیم چون موفق نشدند پس اپراتور قابلی نیست اصلا درست نیست لطفا با شخصیت ها بازی نکنید. مهندس حمید ازتون خواهشمندم در جواب به دوستان نرم تر صحبت کنید و با نیش و کنایه صحبت کردن کسی رو تحقیر نکنید.
من با قاطعیت میگم بخش زیادی از موفقیتهای اپراتوری که کسب کردیم با زحمات و تست کردن واقعی این چنین افرادی بوده که تونستیم رو به جلو حرکت کنیم و با زوایای کار بیشتر آشنا بشیم. دلیلی نمی بینم چون موفق نشده پس تحقیرش کنم. برعکس تلاش این افرادو تحسین میکنم.
نه اینکه خیلیها فقط نظاره گرند و نشستن تو خونه توقع دارن مشکلات هم حل بشه!!!
آقای علی 7777 از زحمات شما تشکر میکنم اما شما هم در بیان صحبت هاتون نرمش رو رعایت کنید که به کسی برنخوره.
اما دلیلشو من گفتم بارها و بارها و به خاطر همین هم صحبتهای مهندس حمید رو تصدیق میکنم که بعضی افراد موفق شدن هم صحبتهای امثال علی 7777. و هیچکدوم رو مقصر نمیدونم. اینکه دعوا و ناراحتی نداره. ما با کمک هم تونستیم مجهولات زیادی رو در زمینه ردیابی کشف و بعضیهاشو حل کنیم.
از نظر من همینکه مجهولات پیدا شدن کشف بسیار بزرگ و خوبیه و مونده حلشون کنیم.
من هم اعتقادم اینه که هم ردیاب 35 و هم آنتن ها جا برای کار و پیشرفت دارند. نمیدونم دلیل مخالفت با ارائه ورژن بعدی چیه.
کی از پیشرفت بدش میاد؟!!! خیلی تعجب آوره که اصرار رو این باشه که فقط همینه و بس. من اصلا اینطور فکر نمیکنم. بازم باید تلاش کرد و به موفقیتها و پبشرفتهای بیشتری برسیم.
اما آقای آرش 99 : شما که اینچنین تجربه ای رو کسب کردید چرا زودتر نگفتید که هم گفته های ما تصدیق بشه و هم بچه ها با اطمینان خاطر بیشتری برن کاوش؟!!!
تجربه تون خیلی مهمه و خود من که با روش 20 دقیقه برخورد داشتم با خوندن این پست شما بسیار دلگرم تر شدم.
من فکر میکنم بچه ها از ارائه تجربیات خود ابا دارن. و منتظرن فقط یکی دو نفر نظر بدن.
با این وجود ازتون تشکر میکنم که این تجربه عالی رو ارائه دادید.