انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:08am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 485 , 486 , 487 , 488 , 489 , 490 , 491 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

ELMIRA نوشته است:
مهدی جان:شرمنده
و این هم باید یاد آور شد که:حتما باید حداقل 10 متر از مکان مشکوک باید فاصله بدید.حتما دقت کنید دوستان زیر 10متر [-X
مهدی جان عذر خواهی منو بپذیر.می دونستم در حین تایپ فراموش کردی.فدای تو. @};-
X_X X_X X_X X_X

کاملاً درسته عزیزم ، ولی برای سرچ اولیه هم در مکانهای مجهول این روش خوبیه و بخوبی منطقه رو باردار میکنه حالا تا چند متر فکر میکنم 30 ساعت باشه تا حدود 200 متری رو باردار کنه ، ولی بعد از خاموشی و روشن کردن مجدد مدت زمان خاموشی رو دقیق باید بدست بیاریم تا ذرات رو بتونیم تا حدودی حذف کنیم بنده فکر میکنم 3 دقیقه کمه و حداقل باید تا 5 الی 10 دقیقه باشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 20 مرداد1393 - 1:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
مهدی نوشته است:
ELMIRA نوشته است:
مهدی جان:شرمنده
و این هم باید یاد آور شد که:حتما باید حداقل 10 متر از مکان مشکوک باید فاصله بدید.حتما دقت کنید دوستان زیر 10متر [-X
مهدی جان عذر خواهی منو بپذیر.می دونستم در حین تایپ فراموش کردی.فدای تو. @};-
X_X X_X X_X X_X

کاملاً درسته عزیزم ، ولی برای سرچ اولیه هم در مکانهای مجهول این روش خوبیه و بخوبی منطقه رو باردار میکنه حالا تا چند متر فکر میکنم 30 ساعت باشه تا حدود 200 متری رو باردار کنه ، ولی بعد از خاموشی و روشن کردن مجدد مدت زمان خاموشی رو دقیق باید بدست بیاریم تا ذرات رو بتونیم تا حدودی حذف کنیم بنده فکر میکنم 3 دقیقه کمه و حداقل باید تا 5 الی 10 دقیقه باشه

ولی فکر کنم با قدرت نفوذ پذیری که 35 به دل خاک داره زمان 3 دقیقه برای خاموشی فکر کنم زمان کمی باشه. تا نظر اساتید چی باشه .فقط هم تست واقعی{بار} میشه زمان خاموش بودن رو تائید کرد. موفق باشید.

دوشنبه 20 مرداد1393 - 2:01pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سورنا نوشته است:
درود. آقا مهدی فکر خوبیه این طرحت و آسان و معقول میاد سپاس ازت برادر. ی نکته ای رو من قبلا میدونستم اما درمورد 35 ک از مهندس مجتبی پرسیدم نظرش فرق داشت. اگ باطری سیستم شارژ شده باشه فول هم باشه و بلا استفاده بزاریم سیستمو بعداز 1هفته بخوایم با همون شارژ بریم کاوش(درصورتیکه روی LCD هم نشانگر باطری فول بزنه 100%) بر ب مشکل میخوریم و اگ شما تست کنین با گذاشتن زبونتون روی نوک آنتنها درحالت روشن، متوجه میشین گزش نداره! پس نتیجه میگیریم ک اون 100% ک میزنه کاذب هستش دوستان.. هر 3-4روز ی بار برای کاوش باید سیستمو شارژ کنین وگرنه ردیاب اون قدرت لازم رو نداره و در سرچ اهداف شما ناتوان خواهید بود.. بعد میاید اینجا میگید ردیاب نگرفت یا ذرات گرفت خطا گرفت فلان... لطفا در این موردی ک گفتم رعایت کنین. @};-

سلام دوستان
سورنا جان در مورد شارژ باطری منم با شما موافقم و خیلی تاثیر داره.
راستی من تا حالا موقع شارژ هرقدر هم که توی برق گذاشتم روی نمایشگر به 100% نرسید و حدود 90%میمونه.
نمیدونم این مشکل داره یا نه ؟
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 20 مرداد1393 - 2:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام یه پرسش دارم کسی میدونه پاسخ بده لطفآ :
کارکرد ردیاب دقیقآ چطوریه؟
یعنی فرض کنید که ما روی یک فرکانسی دستگاه رو روشن میزاریم چه با سیم چه بیسیم
به این صورت میشه که فرکانس پخش شده به شی مورد نظر میخوره و اون رو باردار میکنه تا اینجا درست؟
حالا آنتنها به خاطر اینکه اون قسمت باردار شده به سمتش کشیده میشن حتی اگه دوتا سیم برنجی خیلی معمولی باشه
یا اینکه آنتنها هم به اینکه چه فرکانسی رو بگیرن یا نگیرن هم حساس میشن؟

اگه مورد اول درست باشه و با توجه به اینکه ما روی فرکانس مورد نظر بیست دقیقه دستگاه رو روشن گذاشتیم نباید زود وزن رو بالاتر برد تا ببینیم نهایتآ چه وزنی رو میگیره چون اون هدف باردار شده و آنتنها رو بطرف خودش میکشه مخصوصآ اگه بار واقعی باشه

پس چطور باید وزن نهایی رو پیدا کنیم؟
شاید راهش اینه که باید منتظر بمونیم تا فرکانس قبلی که وزنهای پایین رو باردار میکرده از بین بره بعد بزاریم روی وزنهای بالاتر

کسی میتونه بگه من درست گفتم یا نه؟

دوشنبه 20 مرداد1393 - 3:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پیشنهاد میکنم حالا که مهندس مجتبی داره زحمت میکشه آنتن میسازه پراب هم باهاش بسازه بده دست بچه ها
با توجه به اینکه استاد جاوید گفتن که پراب در دقت فرکانسی خیلی موثره

آخه شما پراب رو بهتر از ما میسازین و ما بلد نیسیم :-s

میشه پراب رو به صورت گوشی های پزشکی ساخت یعنی دو تا سیم به دستگاه بخوره ولی اون دو تا سیم در میان راه یکی بشن و به یک پراب وصل بشن
و در نهایت فقط یک پراب به زمین فرو میره

دوشنبه 20 مرداد1393 - 3:22pm
استاد
استاد

درود بر شما
دوستان عامل اصلی اینکه خطای ذهن پیش میاد و یا ردیاب ذرات را میزنه و در یک هکتار زمین چند جا بی خودی قیچی میکنه فقط و فقط و فقط فرکانس ها هست که تا حالا ما نتونستیم چند فرکانس عالی پیدا کنیم برای تست این گفته من شما یه تیکه اهن بگذارید و با فرکانسه 2342 ردیابی کنید و هر جوری که میخواهید به ذهنتون فشار بیاورید که انتنها طرف هدف اهنی بروند اصلا امکان نداره مگر اینکه شخص مدیوم باشه و از چاکرای بدنش برای اینکار استفاده کنه.هر چند که این فرکانس ممکنه به مگنت بدن جواب بده و با اون همسو بشه ولی وقتی از پراپ استفاده میکنی این همسویی تقریبا کاسته میشه.پس عامل خطاها در وحله اول فرکانس نا مناسب هست بعد انتنها و یا خود ردیاب

دوشنبه 20 مرداد1393 - 5:10pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

خوب جاوید جان انتنهای جدید تو راهه انشالله که خیلی دقیقتر و کم خطا تر ظاهر میشن :ymhug:

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

دوشنبه 20 مرداد1393 - 6:34pm
مدیر کل
مدیر کل

در مورد باطری این چندمین بار هست که عرض میکنم ؛ تا لحظه آخری که صفحه ال سی دی روشن هست ؛ قدرت خروجی ردیاب با حالت شارژ %100 تفاوتی نداره! اگر بنده طراحی کردم میدونم بر چه اساسی کار میکنه. پس اگر غیر این باشه یا دستگاه شما مشکل داره و یا درست تست نمیکنین یا تحت تاثیر ذهنیت تصور میکنین باطری خالی بشه قدرت پایین میاد!

دوشنبه 20 مرداد1393 - 10:50pm
مدیر کل
مدیر کل

arash99 نوشته است:
الميرا جان اين نوع آنتن بد نيست اما يه عيب کلی داره و اون مانوره آنتنه چون محدود شده به يل نيم حلال داخل اون محفظه که بازه يعنى کار دوبرابر ميشه و بايد با چرخش و گير کردن آنتن حالت ايستادن عوض بشه تا محفظه آزاد بشه تا آنتن قدرت مانور داشته باشه

نه آرش جان اونجوری هم دیگه نیست! :D در واقع نسبت به آنتن معمولی در هر حال قوی تر کار میکنه. منظور این بود که این آنتن نسبت به اهدافی که در زاویه 45 درجه راست تا 45 درجه چپ و جلو آنتن قرار دارن ؛ قدرت سنس بیشتری داره تا اهدافی که خارج این محدوده و در اطراف قرار میگیرن. اینجوری نیست که کلا اونا رو سنس نکنه! اتفاقا خوبیش برای جاهایی هست که چند هدف در محیط وجود داشته باشه که اینجوری راحت تر میتونین هر کدوم رو بطور جدا ردیابی کنین.

دوشنبه 20 مرداد1393 - 10:55pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص پراب هم اجازه بدین ابتدا تکلیف آنتنها مشخص بشه ایشالا اگر دوستان کار کردن و احساس نیاز شد که پراب هم ضروریه خب برای اون هم فکری میکنیم. چون اصل داستان آنتن هست که ساختش هم خیلی مشکل تر هست. وگرنه پراب رو که میتونین خودتون همون فیش های خروجی رو به یک جفت پراب برنجی وصل کنین و داخل خاک فرو کنین! خیلی سادست.

دوشنبه 20 مرداد1393 - 11:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 485 , 486 , 487 , 488 , 489 , 490 , 491 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 95 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure