mohammadreza نوشته است:
مهدی نوشته است:
دوستان موردی به گوشم رسیده که از کود شیمیایی کشاورزی که گوله گوله های ریز و سفید رنگ بوده مواد منفجره میسازن و قدرت تخریب خوبی هم داشته ، دوستان کسی اطلاع از نحوه ساخت داره ؟
کودی که شما فرمودید به کود ازته (نیتروژنه) معروف است. همان کودی که کشاورزان به عنوان کود سرپاش در زمان رشد گیاهان بهشون میدن. این کود سه نوع مهم پر مصرف داره که عبارتند از اوره، سولفات آمونیم و نیترات آمونیم. حال توصیه های زیادی شده که از قرار دادن این مورد آخر (نیترات آمونیم) در مجاورت مواد نفتی خودداری کنید. چون باعث انفجار میشه. چون این نیترات آمونیم از نظر ساختاری شبیه تی. ان. تی. است. بهتره سراغ چنین کاری نرویم. چون کنترل ساخت و انفجار مناسب این ماده مشکل است و خدایی ناکرده ممکنه مشکلی پیش بیاره.
سلام دوست عزیز فکر کنم این بتونه کمکتون کنه البته این فقط روش به دست اوردنشه برای ساخت مواد منفجره این حتما لازم هست
فقط عواقبش با خودتون
کودهای نيترات آمونيوم موجود در بازار ایران
آنچه که در توزیع این منابع در ایران بچشم می خورد، عرضه بی کیفیت این ماده در صنعت کشاورزی کشور بوده است. از مطالب پیشین پایگاه بیاد دارید؛ این عنصر]نیترات آمونیم]، ماده اولیه مهمی در ساخت انواع مختلفی از مواد منفجره اعم از بوسترها و خرجهای اصلی بشمار آمده، که دلایل یاد شده، فرآیند استخراج این ماده را برایتان اندکی دشوارتر می کند!
این آموزش که برای اولین بار و تنها از طریق این پایگاه در اختیارتان قرار خواهد گرفت، بر فرآیند استخراج این ماده منفجره از کودهای یاد شده در ایران اشاره دارد.
توجه: در صورت دسترسی به کود های نیترات آمونیم با 34 تا 34.5 % ازت، بهتر است از اینگونه کودها استفاده کنید
400 گرم کود نیترات آمونیم را در 500 میلی لیتر آب جوش در یک ظرف شیشه ای دهان باریک حل کنید و مدتی آن را هم بزنید تا بخوبی حل شود.
توجه: این عمل را در فضای آزاد یا محیطی که دارای تهویه مناسب است انجام دهید.
این محلول را بر روی پارچه ای دو مرتبه فيلتر کنيد تا ناخالصی معدنی آن بر روی فيلتر حتی الامکان گرفته شود. محلول فیلتر شده را درون یک ظرف شیشه ای نشکن نظیر پیرکس و … بریزید و آن را بر روی یک منبع حرارتی مانند گاز با شعله کم قرار دهید تا فرآیند بجوش آمدن این محلول به آرامی طی شود.
سطح اولیه محلولِ درونِ ظرف پیرکس را [قبل از بجوش آمدن] بخاطر بسپارید و به محض آنکه این سطح به نیمه ی خود رسید، ظرف را از روی گاز بردارید و دمای آن را بسرعت پایین بیاورید. برای این منظور می توانید ظرف را درون ظرف دیگری که حاوی یخ است قرار دهید. در خاتمه این محلول را بر روی یک پارچه فیلترنمایید، تا کریستالهای نیترات آمونیم بر روی پارچه باقی بمانند.
حال کریستالهای استخراج شده را درون یک ظرف شیشه ای نشکن، در فر اجاقی که درجه حرارت آن را بر روی 150 درجه فارنهایت (65 درجه سانتیگراد) تنظیم نموده اید، به مدت 3 ساعت قرار دهید.
احتیاط: نیترات آمونیم بسیار غیر حساس است، با این وجود در نظر داشته باشید، در درجه حرارت 170 درجه فارنهایت (77 درجه سانتیگراد)، این کریستالها بصورت مایع در آمده و در درجه حرارت 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) منفجر می شوند.
با کامل شدن چرخه حرارتی، نیترات آمونیم را درون دو کیسه پلاستیکی تو در تو کاملاً مهر و موم کنید.
مهم: در مناطقی که رطوبت هوا بیشتر است، فرآیند گرمایی ]در درون فر]، بر روی کریستالهای نیترات آمونیم را هر دو هفته یکبار عیناً مانند فوق تکرار کنید
منبع ....شیلتر شده