انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 1:17pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 488 , 489 , 490 , 491 , 492 , 493 , 494 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بنظر من که باطری دستگاه خیلی خوب شارژ نگه میداره و حتی من بعد از 15 روز هم مشکلی تو شارژ خالی کردن ندیدم البته من تا شارژ باطری به 30تا40% نرسه شارژ مجدد نمیکنم و تا یکساعت که مداوم باهاش کار میکنم 5تا10% شارژ مصرف میکنه و چشمم نزنم من تاحالا چنین باتری مقاومی ندیدم و بنظر من تا باطری خالی نشده نباید اونو شارژ مجدد کرد

چهارشنبه 21 مرداد1393 - 12:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

omidfullsystem نوشته است:
با سلام و اجازه اساتید عزیز
دوستان در مورد باتری دستگاه صحبت شد خواستم بگم من دستگاه رو تقریبا به مدت یک روزو نیم روشن گذاشتم تا شارژش تموم شد درصد باتریش توی این مدت روی 100 بود تا وقتی که شارژش دیگه اخراش بود و اونوقت در عرض 30دقیقه خاموش شد
تا وقتی که شارژش دستگاه شروع به کم شدن نشده میشه ازش استفاده کرد ولی وقتی شروع به کم شدن شد در حد یه تست میتوند ازش استفاده کنید
در مورد استفاده درست باتری هم باید خدمتتون عرض کنم من تاحالا باتری زیاد خراب کردم و تقریبا میدونم چطور باید ازش درست استفاده کرد تا عمرش بیشتر بشه
باتری های 35 از جنس لیتیوم ایون هست این باتری ها بعد از یه مدت خود به خود شارژش خالی میشه پس اگه فول شارژش کردید و بعد از یه مدتی دیدید شارژش خالیه به خاطر جنس باطریه (البته اینم بگم این نوع باتری بهترین نوع باتریه) و اینکه شما حتی وقتی دستگاه رو خاموش میکنید (کلید خاموش رو میزنید) فقط قسمت +باتری از مدار جدا میشه ولی قسمت - همچنان روی مدار وصله و قطع نشده و من بعد از چند تا باتری خراب کردن متوجه شدم توی این حالت اگه دستگاه فول شارژ باشه یا حتی شارژ نداشته باشه بعد از یه مدت طولانی (مثلا 10 روز ) که خاموش باشه باتری خراب میشه پس توصیه میکنم حداقل هر 3روز یک بار به مدت 30دقیقه دستگاهتونو روشن کنید تا باتری دستگاه خراب نشه
یا حق

دوست عزيز از اين پس مطالب راجع به مباحث فني رو در اين تايپيك پست كنيد تا از پراكندگي مطالب جلوگيري بشه
با تشكر
viewtopic.php?f=32&t=1825

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 8:26am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من مد29.29 رو تست کردم رو جایی که بهتون گفتم رو همه گلدها و مگنتها جواب میده اما مگنتها هرکدوم از هر سمت به فاصله 4متر به هدف که گلدها فیچی میکنه مگنتها به هاله فیچب مبکنن که جواب مثبت هستش و بایدم ایتجوری باشه اما این مد29.29 دیروز تست کردم به فاصله دومتر از جایی که گلذها قیچی میکنن از هرطرف قیچی کرد یعنی دقیقا رو نقطه قیچی نکرد/درتصحبح حرفهای دیروزم فرکانس طلا165.3روجایی که گلدها قیچی کردن قیچی کرد اما فرکانس24.37 از هرطرف به قاصله 2متر رسیده به هدق قیچی میکنه و برام به عنوان نقطه زن دقیق عمل نکرد @};-

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 9:12am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻣﻦ ﺣﺮﻑ ﺁﻗﺎﯼ ﻓﻮﻝ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺭﻭ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺳﻌﯽ ﺑﺸﻪ ﺑﺎ ﻓﻮﻝ ﺷﺎﺭﮊ ﮐﺮﺩﻥ ﺭﺩﻳﺎﺏ ﺑﺮﺍ ﺭﺩﻳﺎﺑﯽ ﺭﻓﺖ ﺭﻭ ﻗﺒﻮﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﻮﻥ ﺗﺠﺮﺑﺶ ﮐﺮﺩﻡ .
ﻣﻦ ﺣﺪﻭﺩ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﺍﺯ ﺭﺩﻳﺎﺏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﮑﺮﺩﻡ و ﺑﺎﻃﺮﻳﺶ ﻓﻮﻝ ﺑﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻣﺪﺕ ﺣﺘﯽ ﺭﻭﺷﻦ ﻫﻢ ﻧﺸﺪ . ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺷﺎﺭﮊﺵ ﮐﺮﺩﻡ ﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪ و ﺑﺪﻭﻥ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺭﺩﻳﺎﺑﯽ ﮐﺮﺩﻡ ( ﺍﻳﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺷﺨﺼﯽ ﻣﻦ ﺑﻭﺩ ) ﻭﻟﯽ ﻧﻈﺮ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ی ﺭﺩﻳﺎﺏ ﻣﻬﻤﺘﺮﻩ . YMWHISTLE

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 10:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

اصول شارژ باطری ها لیتیوم آیون طوری هست که هرچی شارژ بیشتری داشته باشه عمر باطری هم بیشتر میشه یعنی نباید شارژ باطری ها از 70 الی 50% کمتر بشه و اگر به این مقدار رسید دوباره شارژ بشن ، با این روش عمرشون بیشتر میشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 12:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rohollahmohamady نوشته است:
سلام دوستان من مد29.29 رو تست کردم رو جایی که بهتون گفتم رو همه گلدها و مگنتها جواب میده اما مگنتها هرکدوم از هر سمت به فاصله 4متر به هدف که گلدها فیچی میکنه مگنتها به هاله فیچب مبکنن که جواب مثبت هستش و بایدم ایتجوری باشه اما این مد29.29 دیروز تست کردم به فاصله دومتر از جایی که گلذها قیچی میکنن از هرطرف قیچی کرد یعنی دقیقا رو نقطه قیچی نکرد/درتصحبح حرفهای دیروزم فرکانس طلا165.3روجایی که گلدها قیچی کردن قیچی کرد اما فرکانس24.37 از هرطرف به قاصله 2متر رسیده به هدق قیچی میکنه و برام به عنوان نقطه زن دقیق عمل نکرد @};-

سلام
مگه جای بار رو دقیق میدونی که میگی فلان فرکانس خوب نقطه نزد یا فلان فرکانس خوب بود؟

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 1:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام ارین جان راسیتش من اولشم گفتم من هتور سه روزه دستگاه دستم رسیده اما خیلی زوذ راه افتادم برا همین رفتم رو یک موردی که از قبل داشتم رو اونجا تست کردم هم تمام گلدهارو از10گرم تا1تن میره قیچی میکنه وهم سنس 165.3/هم مگنت میگیره/و هم حفره تاw20/مس هم میگیره یعنی قیچی میکنه/هاله مگنت که میده از هرطرف به ابعاد تقریبا 4متر از هرطرف هست/من اومدم نوشته های جدیدو خوندم دیدم گفتین مد29.29 رو هم تست کنید براهمین منم اونجا رفتم تست کردم دیدم رو موردی که گلدها و165.3قیچی میکنه مد29.29 دومتر دورتر از هر طرفه نقطه قیچی شده قیچی میکنه من فقط خواستم درکمک کردن به دوستان سهیم باشم همین....اما اگر بنظرتون من هنوز امادگی لازمو کسب نکردم بگیند تابا تست کردنامو جواب ایتجا گذشتنام باعث سردرگمی نشم.
ایشالا اونجام موقعیت جور شد به زودی کار میکنم تا نتایجم ایتجا بیان کنم که دقیق بوده یانه.عمقی که داده بهم حدود4متر هست.

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 2:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
سلام ارین جان راسیتش من اولشم گفتم من هتور سه روزه دستگاه دستم رسیده اما خیلی زوذ راه افتادم برا همین رفتم رو یک موردی که از قبل داشتم رو اونجا تست کردم هم تمام گلدهارو از10گرم تا1تن میره قیچی میکنه وهم سنس 165.3/هم مگنت میگیره/و هم حفره تاw20/مس هم میگیره یعنی قیچی میکنه/هاله مگنت که میده از هرطرف به ابعاد تقریبا 4متر از هرطرف هست/من اومدم نوشته های جدیدو خوندم دیدم گفتین مد29.29 رو هم تست کنید براهمین منم اونجا رفتم تست کردم دیدم رو موردی که گلدها و165.3قیچی میکنه مد29.29 دومتر دورتر از هر طرفه نقطه قیچی شده قیچی میکنه من فقط خواستم درکمک کردن به دوستان سهیم باشم همین....اما اگر بنظرتون من هنوز امادگی لازمو کسب نکردم بگیند تابا تست کردنامو جواب ایتجا گذشتنام باعث سردرگمی نشم.
ایشالا اونجام موقعیت جور شد به زودی کار میکنم تا نتایجم ایتجا بیان کنم که دقیق بوده یانه.عمقی که داده بهم حدود4متر هست.

به ریزه کاری ها اصلا اشاره نکردی.من توصیه میکنم 20 دقیقه ردیاب رو روشن بزار{فرکانسهای دستی} و 3 تا 5 دقیقه خاموش کن.و دوباره تست بگیر.به نظر من فکر میکنم تو تست گیریها داری عجله به خرج میدی. تو فرکانسهایی که بچه ها زحمت کشیدند وگیر اوردند کار کن.تکیه زیاد رو گلدها نکن.نه این که جواب نده. بد نیست ولی فرکانس دستی شما رو زوتر به نتیجه می رسونه.یه پیشنهاد میکنم :شما اگر شیب نوک آنتنها رو اگر 10 درجه به پائین داری. شیب آنتنهات رو 20 تا 30 درجه بیشتر به پائین بده .ببیین باز قیچی داری یا نه؟ وقیچی شما چقدر پایداره.چون بار واقعی 30 درجه هم شیب بدی .بازم کار خودش رو میکنه.{مثل آهنربا}
درضمن دقیق از 4 طرف تقسیم کن {شمال/جنوب/شرق/غرب}با قطب نما
وحجم رو ببین چقدره.هم روز تست بگیر و هم شب.به هیج عنوان تعقیرات نباید داشته باشی. وهمچنین عمق نباید تعقیرداشته باشی.
ودرضمن شما چطوری عمق 4متری گرفتی؟میشه روش کارو توضیح بدی.موفق وپیروز وشاداب باشی گل من. @};-

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 3:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقا المیرا:این منطقه که روش تست کردم هرجای نقطشو که حفاری کنید کوزه شکسته و استخوان میاد بیرون و مشخص نیست اصلا چی به چیه حتی ذراتم خیلی زیاده /من برای ایتکه وسعتم کاریم تو این منطقه زیاد نیست و باغ یکی از دوستان هست برای همین ولوم powerرو گذاشتم رو3 تا زیاد دورو برا نره چون باغم که بگیم زیاد بزرگ نیست و حدودا100 متر میشه/من اومدم برا حذف ذرات wگذاشتم رو20گرم و فرکانسم گذاشتم روgold3با فاینok دیدم رفت رو یکجا قیچی کرد بعدا من مابقی گلدهارم رو همونokگذاشتم بازم رفت رو اوتجا قیچی کرد/بعدا من از فاین مثبت منفی3 برای گلد123 و از فاین مثبت منفی 2 برای گلد45استفاده کردم بازم رفت اونجا قیچی کرد/من رو مد مگنت هردوشم گذاشتم به فاصله 4متر دورتر از هدفی که گلدها قیچی کردن قیچی کرد فقط ده سانتی یا کمتر اختلاف داشتن باهم/من دیده بودم نوشته بودین برای تست قبرا ازw10ّ استفاده بشه و50برای اطاقکها من مدو گذاشتم رو ده رفت دقیقا روجایی که گلدها قیچی میکردن قیچی کرد/گذاشتم روw14بازم قیچی کرد گذاشتم رو20بازم قیچی کرد اما گذاشتم30 دیگه قیچی نکرد/برای فرکانس ازاد165.3گذاشتم به وزن 20 گرم کم کم زیاد کردم تا1تن حتی رو گلدها هم اینو تست کردم همشون رو هدف اولی قیچی کردن/مس زدم 10گرم از فاصله دورتر خیلی زود منو برد بازم رو اون هدف اولیه و قیچی کرد/مد24.37 باشه اشتباه نکنم اینم تست کردم اینم برام مثل مگنتا عمل کرد یعنی چندمتر دورتر از هدفی که گلدها قیچی میشدن قیچی میشد از هر4جهت.../ مد29.29 هم همینطور اما اینو یادم رفته بود بگم مد24.37 که میگم حالت مگنت یعنی هاله احاطه شده از دفینه رو میگیره خیلی قوی میگرفت خیلی حتی از مگنت خود دستگاه هم قویتر میگرفت/نمیدونم والا درست زدم یانه ایشالا تست هاشو کردم درست میشه قسمتم شد زود کارو شروع میکنم تا نتایجو خدمتتون عرض کنم رو تخم چشمام حتما اون مورد که انتنارو بیشتر به سمت زمین خم کنمم تست میکنم فقط یک مورد اونم اینکه من انتنارو مثل فیلم اموزشی نمیگیرم بلکه دستامو تا اون حد فیلم میارم بالا بعدا به سمت بدنم ارنجامو خم میکنم تویعنی به سمت بدنم که دستامم اونجوری خسته نمیشه و لرزششم کم میشه تست ازمایشاتمم هم رو انباری خونه.هم التگوی زیر کفشهاو چاه فاضلاب خونه رو به اون شکلی گرفتمو انجام دادم درست بودو خطایی نداد رو این موردم اونجوری تست کردم. @};-

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 4:00pm
استاد
استاد

سلام اقا المیرا:این منطقه که روش تست کردم هرجای نقطشو که حفاری کنید کوزه شکسته و استخوان میاد بیرون و مشخص نیست اصلا چی به چیه حتی ذراتم خیلی زیاده /من برای ایتکه وسعتم کاریم تو این منطقه زیاد نیست و باغ یکی از دوستان هست برای همین ولوم powerرو گذاشتم رو3 تا زیاد دورو برا نره چون باغم که بگیم زیاد بزرگ نیست و حدودا100 متر میشه/من اومدم برا حذف ذرات wگذاشتم رو20گرم و فرکانسم گذاشتم روgold3با فاینok دیدم رفت رو یکجا قیچی کرد بعدا من مابقی گلدهارم رو همونokگذاشتم بازم رفت رو اوتجا قیچی کرد/بعدا من از فاین مثبت منفی3 برای گلد123 و از فاین مثبت منفی 2 برای گلد45استفاده کردم بازم رفت اونجا قیچی کرد/من رو مد مگنت هردوشم گذاشتم به فاصله 4متر دورتر از هدفی که گلدها قیچی کردن قیچی کرد فقط ده سانتی یا کمتر اختلاف داشتن باهم/من دیده بودم نوشته بودین برای تست قبرا ازw10ّ استفاده بشه و50برای اطاقکها من مدو گذاشتم رو ده رفت دقیقا روجایی که گلدها قیچی میکردن قیچی کرد/گذاشتم روw14بازم قیچی کرد گذاشتم رو20بازم قیچی کرد اما گذاشتم30 دیگه قیچی نکرد/برای فرکانس ازاد165.3گذاشتم به وزن 20 گرم کم کم زیاد کردم تا1تن حتی رو گلدها هم اینو تست کردم همشون رو هدف اولی قیچی کردن/مس زدم 10گرم از فاصله دورتر خیلی زود منو برد بازم رو اون هدف اولیه و قیچی کرد/مد24.37 باشه اشتباه نکنم اینم تست کردم اینم برام مثل مگنتا عمل کرد یعنی چندمتر دورتر از هدفی که گلدها قیچی میشدن قیچی میشد از هر4جهت.../ مد29.29 هم همینطور اما اینو یادم رفته بود بگم مد24.37 که میگم حالت مگنت یعنی هاله احاطه شده از دفینه رو میگیره خیلی قوی میگرفت خیلی حتی از مگنت خود دستگاه هم قویتر میگرفت/نمیدونم والا درست زدم یانه ایشالا تست هاشو کردم درست میشه قسمتم شد زود کارو شروع میکنم تا نتایجو خدمتتون عرض کنم رو تخم چشمام حتما اون مورد که انتنارو بیشتر به سمت زمین خم کنمم تست میکنم فقط یک مورد اونم اینکه من انتنارو مثل فیلم اموزشی نمیگیرم بلکه دستامو تا اون حد فیلم میارم بالا بعدا به سمت بدنم ارنجامو خم میکنم تویعنی به سمت بدنم که دستامم اونجوری خسته نمیشه و لرزششم کم میشه تست ازمایشاتمم هم رو انباری خونه.هم التگوی زیر کفشهاو چاه فاضلاب خونه رو به اون شکلی گرفتمو انجام دادم درست بودو خطایی نداد رو این موردم اونجوری تست کردم. @};-

درود بر شما
ردیاب را روی فرکانس 23.42 بزار و ولوم وزن را روی 10 کیلو بزار ولوم پاور را هم روی 9 بزار ردیابی کن و نتیجه را گزارش کن

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 4:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 488 , 489 , 490 , 491 , 492 , 493 , 494 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 88 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure