bazargardan نوشته است:
سلام دوستان
يه سوال كه خيلي برام مساله ساز شده ممكن باشه راهمائي كنيد
اول اينكه ممكن باشه مراحل كار تو قبرستان رو قبر رو بهم بگيد .من هر كدوم رو زدم جنس و حفره و عمقي كه گرفتم بعده حفاري چيزي رويت نميشه كه ازار دهندس
دوم اينكه اين مساله حجم گيري و عمق گيري رو بشه مفصلا و با روشي كه واقعا جواب داده رو بفرمائيد.
با تشكر
دوست گرامی اگه ممکنه در سوال پرسیدن هاتون کمی مراعات کنید. من یکی با خوندن پست های شما سردرد میگیرم و مجالی برای جواب دادن نمیزارید
شما با چند مشکل مواجه هستید :
یا اینکه از اول مطالب رو پیگیری نکردید و دارید بیگدار به آب میزنید که خیلی محتمل هست.
یا اینکه مطالب رو میخونید ولی متوجه نمیشید روال به چه صورته!
اگر مورد اول صحت داره پیشنهاد همه ما اینه که حوصله کنید مطالب رو بخونید.
مورد دیگر هم اینه که تازه کار هستید و با اعتماد به نفس کاذبتون فورا دستور حفاری میدید. میشه بگید چرا؟ صرفا به خاطر مسیر دادن و چند قیچی ردیاب؟ در ضمن تست هاتون رو هم نمیزارید که بررسی بشه و سریع خودتون اقدام میکنید که نتیجه ش همینه چیزی رویت نمیکنید!!!
دوست عزیز اگر اینطور میخواید کار کنید پیشنهادم اینه که بیخیال بشید چون چیزی جز دلسردی برای شما نخواهد داشت.
به هر حال من مشکلات و موانع رو باز هم میگم تا دید شما نسبت به قضیه بازتر بشه:
1.اولین و مهمترین مشکل تاثیر ذهنیت بر کیفیت حرکت آنتن هاست که باعث میشود نقطه کاذب زیادی بگیریم.
2.موضوع بعدی دقت فرکانس هاست. تا الان ما با تشابهات فرکانسی فراوانی مبارزه کردیم و سعی کردیم این تشابهات رو به حداقل برسونیم و فرکانسهای زیادی رو تست و آزمایش کردیم. اما باز هم به نتیجه دلخواه نرسیده ایم.هرچند که نسبت به قبل خیلی بهتر شده اند.
3.مورد بعدی هم آنتن ها هستن که یه طرح قدیمیست و مشکلات رو دوچندان میکند.
4.تازه کار بودن شخص که باید خیلی تمرین کرده باشد تا حرکتهای آنتن رو متوجه شود.
5.رفتن شخص به مکانهایی که بدرد کاوش نمیخورد.
6. و سایر مسایل ریز و درشت دیگه ........
از خیلی وقت پیش ما برای رفع این مشکلات اقدام کردیم که بعضی هاشو اشاره میکنم
ارائه شدن طرح آنتن جدید.
بدست آوردن فرکانسهای مختلف که نسبت به قبل دقیقتر هستند. اما به عقیده من بازم باید رو به جلو بریم و نباید به این فرکانسها اکتفا کنیم.
بدست آوردن روشهای موثر ردیابی که تا حدود زیادی خوب بودن.
مبارزه با تاثیر ذهن بوسیله خود شخص و آنتنهای جدید
بالا بردن اطلاعات در مورد باستان شناسی و شناسایی مکانهای مهم برای کاوش
و .....