بنده هم با نظر جاوید عزیز موافقم! الان این طرح دارای حساب و کتاب خاصی هست. ما میدونیم کدوم قسمت به چه دلیل باید چه ابعادی داشته باشه و به چه صورتی باشه. اما بعضی طرحها رو آدم هر چی فکر میکنه نمیتونه فرمول خاصی براش در بیاره!
حالا یا علم افرادی که ساختنش خیلی بیشتر بوده یا بر اساس آزمون و خطا به یک طرحی رسیدن که معمولا در این صورت خودش جای اصلاح داره.
با وجود همه اینها دیگه قرار نشد تا ما آنتن جدید ارائه میدیم روزی چند طرح و پیشنهاد داده بشه! چندین ماهه من دارم تاکید میکنم آنتن باید عوض بشه! چرا واقعا هیچ کس جز جناب هوشی بصورت عملی طرح پیشنهادی خودش رو ارائه نداد؟ تا به اینجا رسید که هر روز یک طرح جدید پیشنهاد میشه!
بعضی از این طرحها شاید چند ماه کار لازم داشته باشه تا حساب و کتابش مشخص بشه. بعضیاش هم شکل خاصی داره یا از جنس خاصی درش استفاده شده که تا نمونه اصلی آنتن در اختیار نباشه نمیشه ساخت. بهرحال این تجهیزاتی که آقا مجتبی دارن فکر میکنم اکثر انواع آنتن رو میتونن بصورت سفارشی بسازن! ولی طبیعتا اگر چیز عجیب و غریبی باشه باید نمونه آنتن رو دوستان ارائه بدن.
در مورد طرح فعلی فقط نکته ای که جناب حمزه فرمودن قابل تامل هست که به آقا مجتبی عرض کردم تست بگیرن.