سلام دوستان عزیز ایا کسی هست که از یک روشی برای بدست اوردن عمق دقیق نه اما لااقل با خطای نیم متر یا کمتر مواجه شده باشه؟ایا روش عقب عقب رفتن برای عمق گیری برای دوستان خوب جواب داده؟
واینکه دوستان وقتی رو هدف من قیچی میکنم تا20 هم میشرم بازم انتنا باز نمیشن اما وقتی یک قدم به سمت عقب از هدف میام انتنا بعد10ثانیه باز میشن منظورم از هدف هدف داخل خاک هست نه رو سطح چون بنظرم روش عقب عقب رفتن برای عمق گیری فقط برای اشیای سطحی هستشو برای اشیای با عمق بالای یک متر فکر نکنم خوب جواب بده درسته؟اگرنه ایا شما از روش عقب عقب رفتن برای اهداف بالای یک متربا عمق دقیق رسیدین؟
اگر از دوستان کسی هست که از روشهای دیگه ای استفاده میکنه لطف کنه بگه مام استفاده کنیم
درضمن دوستان بنظرم لازم نیست انتنارو دقیقا مث فیلم اموزشی بگیریم که دستامونم خسته بشه من خودم با خم کردن ارنجام و گرفتن انتنا به دوطرف صورتم خیلی خوب کارمو انجام میدم و هیچ مشکلیم نمیاد وسط
اقا جاوید گفته بودین که میون اشغالارو بگیردم ببینم قوطی با =لاستیک شکلات هس یانه راسیتش گشتم قوطی نوشیدنی نبود اما شکلات بود
درکل اون فرکانس برا اشغال حالا کاغذ سوخته باشه یا نایلون عکس المل داره و حتی خاکستر...