کوروش نوشته است:
بنده در بهمن ماه سال گذشته با نام مستعار کاوه وارد انجمن شدم واز این طریق تونستم با اقا مجتبی اشنا بشم که یکی از این وسیله ها رو ازش بگیرم که موفق هم شدم وبعداز اینکه وسیله دستم رسید باهاش کارکردم.چون قبلا با ردیابهای دیگه کار کرده بودم زودتر قلق دستگاه او مد دستم واسرارش رو فهمیدم .چندتا موقعیت تست کرد دیدم کارش درسته.بعد از مدتی وسیله بدست برادران انتظامی گیر کرد وبرای تعین وضعیت بدست همکاران میراث افتاد اما نتونستن بفهمن چیه وبا حکم اب یاب و بلا مانع اومد دستمون.خلاصه وسیله رو مدارشو شخم زده بودن که اومدیم درستش کنیم خرابش کردیم.فرستادیم نزد اقا مجتبی و صحبتهای فراوان درمورد یافته هامون.ایشون از بنده خواستن تا نتایج بدست اومده رو در اختیار کاربران عزیز برای رفع مشکلاتشون قرار بدیم .همین وبس.
با نهایت احترام به همه بزرگان و مدیران
دوست عزیز چرا با همون نام مستعار کاوه آنلاین نشدید؟هرچند اون اسمتون هم خاطرمون نیست.
درضمن اگر گیر یگان حفاظت میوفتادین اونها حتما از زبون خودتون کشف میکردند که این دستگاه چیه.
به خدا به این حضورهای یک مرتبه مشکوکم
خوب رفتین موفق شدین و بعدش یک سری رفتین تایلند حالشو بردین و الان اومدین به دوستان کمک کنین؟
برادر چی فرض کردین دیگران رو؟
من موندم چرا کسایی مثل حمزه و کانی به این جنسهای بزرگ نمیرسند و فقط کاربران جدید و بی نام ونشون موفق میشن؟
شما فرمودین با ردیاب قبلا کار کردم و این اومد دستم رفتم زدم به خزانه.داداشه من اپراتوری کاری نداره و مهم نکات که داره طبق تجربه روشن میشه.
بس کنید این بازیهارو