انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 12:13am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 504 , 505 , 506 , 507 , 508 , 509 , 510 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سلام دوستان دیشب از خودم خیلی نا امید شدم
با دوتا از دوستام رفتم ی جا واسه دستگاه زدن به من گفتن که یه بایایی گفته اینجا دیگچه طلا هست ناقافل از اینکه میخواستن منو تست کنن خلاصه مطلب من با روش 20 دقیقه شروع کردم بعد 3 دقیقه خاموشی و با فرکانس 165.3 و w=0 شروع به ردیابی کردم بعد دستگاه شروع به جهت دادن کرد و رفت و رفت تا رسید به محل مورد نظر روی هدف انتن سمت راستی کاملا به سمت انتن سمت چپ چرخید ولی انتن سمت چپی اصلا عکس العملی نشون نداد و من از روش رد شدم و گمراه شدم بعد وزن رو که روی 20گرم گذاشتم دیگه انتن نزد و من گفتم که اینجا چیزی نیست و احتمالا ذرات گرفته بعدش دوستم گفت ما خودمون اینجا دوتا النگو تو یه دیگچه مفرق گذاشتیم و اینگه انتن سمت راستیت همش به سمت محل بود حتی وقتی رفتی روش گفتیم پیداش کردی ولی وقتی از روش گذشتی ازت نا امید شدیم
نمیدونم خیلی نا امید شدم

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 6:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اميدجان بنده چندبار با اين مشگل روبرو شدم و بعداز جست وجو متوجه شدم يکی از دسته ها بلبرينگش قبل از جاگذاری در ناضح دسته از ميله پايين تر حرکت کرده. و ميله برنجی بدونه تماس با فلز برنج فيش به دسته مسی اتصال داشته و عمل چرخش امکان پذير نبوده الان به وسيله چسب قطره اى دسته های دستگاه پسر عموم رو قسمت اتصال به برنج رو با دقت که چسب سرازير نشه رو ی ساچمه ها محکم و دقيق کردم الان حله داداش

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 7:07pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

omidfullsystem نوشته است:
سلام دوستان دیشب از خودم خیلی نا امید شدم
با دوتا از دوستام رفتم ی جا واسه دستگاه زدن به من گفتن که یه بایایی گفته اینجا دیگچه طلا هست ناقافل از اینکه میخواستن منو تست کنن خلاصه مطلب من با روش 20 دقیقه شروع کردم بعد 3 دقیقه خاموشی و با فرکانس 165.3 و w=0 شروع به ردیابی کردم بعد دستگاه شروع به جهت دادن کرد و رفت و رفت تا رسید به محل مورد نظر روی هدف انتن سمت راستی کاملا به سمت انتن سمت چپ چرخید ولی انتن سمت چپی اصلا عکس العملی نشون نداد و من از روش رد شدم و گمراه شدم بعد وزن رو که روی 20گرم گذاشتم دیگه انتن نزد و من گفتم که اینجا چیزی نیست و احتمالا ذرات گرفته بعدش دوستم گفت ما خودمون اینجا دوتا النگو تو یه دیگچه مفرق گذاشتیم و اینگه انتن سمت راستیت همش به سمت محل بود حتی وقتی رفتی روش گفتیم پیداش کردی ولی وقتی از روش گذشتی ازت نا امید شدیم
نمیدونم خیلی نا امید شدم

اميد عزيز اول ببين دسته ها اتصالي رو با رديابت دارن يا نه اگه مشكلي هم نبود نااميد نشو من خودم اوايل اين نوع تمرينات رو خيلي انجام ميدادم و همش شكست بود ولي نااميد نشدم.شايد بالاي 50 بار براي پيدا كردن چيزهاي كه قايم ميكردن انتن زدم و الان به مرحله رسيدم كه مي تونم يه سوزن رو هم سنس كنم و راحت پيداش كنم.شما كه مي خواهي يه كار بزرگ انجام بدي نبايد انتظار داشته باشي همون بار اول بري و كار رو تموم كني.الان انتن ها بهت همه چيز رو ميگن ولي كم تجربگي شما و نوع تفكر شما نميزارن انتن ها كار خودشون رو انجام بدن.همين كه تونستي مسير اين فلزات رو بزني نشون ميده استعداد اين رو داري كه ياد بگيري و دقيق بزني به هدف

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 7:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

یه نمونه از میله گرد کشیدم 3قسمت داره
1.دسته یه میله توخالی که سبک باشهحدود40سانت
2.میله گرد شماره 15به طول220سانت(اندازه نورمال حمل وکارکردن باهاش راحتره)
3.پیکان نوکش قطرش کمی بیشتر از میله گرد و طولش5سانت با2شیار
موقع اب ریختن میله رو از زمین در بیارید وبرگی کاغذی بزارید روش بعد میله بزنید تا رو لباستون چکه نکنه
عمق هر سطحی یا سنگچین رو با دقت100درصدی بدست بیارید زمین سنگلاخی کابرد نداره اما خیلی جاها میتونه قبل حفاری کمک کنه ساختشم سادس حتی دوستان منتاژکارمون میتونن با قیمتی نازل مدل لورنزیه چند تیکشو بسازن ;) :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 8:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چرا همه جاشو س ا ن س و ر کردی؟
مگه نامحرمه؟ =p~

شبیه تی شوینده کف میمونه

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 9:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
سلام به این میگن سک (به ضم سین)
بیشتر قبرکن ها ازش استفاده میکنند
درمجموع اگر بلد باشی باهاش کار کنی چیز بدردبخوریه حتی داخل چاله برای دیواره ها و کف

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 9:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرين جان اتفاقا دسته تی هستش سروش جان هنر به خرج دادن و خواستن بفهمونن اون چيزى که عرض کردن اين چنين دسته ای داره و در ادامه اون پيکان رو رو کشيدن که حکم مته رو داره اين حرکت هم به نوعی خلاقيته ،،دمت گرم سروش جان

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 9:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
ممنونم استاد حمزه و ارش عزیز امیدوارم ایراد از من باشه نه دستگاه چون به قول استاد حمزه با تمرین میشه ایراد خودمو حل کنم

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

پنج شنبه 5 شهریور1393 - 1:08am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

کوروش نوشته است:
اره من روی هر ایتمی که قرار میدم همون درمیاد .خطای انچنانی از وسیله ندیدم.فقط ایتم مورد جستجو ی درخاک فرق میکنه بااونی که در محفظه هستش

بفرمایید میشنویم
لطفا همونطوری که خودتون کار کردید و موفق شدید دوستان را راهنمایی کرده و به موفقیت نزدیکشون کنید.خوشحال هم میشویم! :-B

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 1:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کوروش جان کجايی داداش ؟؟؟ آقا رو حرفت و توضيحات مفيدتون حساب باز کرديم پس نا اميدمون نکن بسم الله داداش

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 2:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 504 , 505 , 506 , 507 , 508 , 509 , 510 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 108 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure