حمید نوشته است:
خیلی ممنون رضا جان زحمت کشیدین.
در این تست بنظر من سنس طلای 3.5 سانتی از فاصله 35 سانت با لوپ 28 و گارد 17 اهمیت خاصی داره! فقط لطف کنین بفرمایین شماره درجه تفکیکش چند بوده؟
در مورد نظر شما در خصوص ارتباط شماره گارد و بزرگی فلز این مطلب میتونه درست باشه! البته توجه داشته باشین تنظیم گارد صرفا مربوط به تاخیر قسمت گیرنده برای ارزیابی سیگنال هست. روی پالس های ارسالی تاثیری نداره. اما بهرحال این یک قاعده کلیه که فلزاتی مثل طلا در گارد پایین تر بهتر سنس میشن. برای تست بهتر لازمه طلا با مقیاس بزرگی مورد تست قرار بگیره! در عین حال توجه داشته باشین لوپ شما نسبتا کوچک هست و ارتباط میزان گارد در مورد لوپهای بزرگتر به همین نسبت در مورد فلزات بزرگتر صدق میکنه!
تشکر مهندس حمید عزیز
درمورد سنس طلای 3.5 سانتی از فاصله 35 سانت با لوپ 28 و گارد 17 نمی دونم از نظر شما کمه یا زیاد ولی باید بگم که شرایط خانه ما توری هست که وقتی برق وسله دستگاه نویز داره اون فاصله 35 بدون نگاه کردن به صفحه ال سی دی متوجه میشم ولی قبل از این یک بار تست کردم وبرق را قطع کردم بدون حتی پرش یک انتن توی 50سانتی همین طلا را میزد وحدود 2خط پر میشد یعنی اگه دستگاه نویزی نداشته باشه هر چیزی را میشه 20درصد بیشتر زد
سکه 500تومانی را 35 بدون نویز میزنه!
شماره درجه تفکیکش خط اول هست بعضی طلا ها را روی خط 2و3میزنه من متوجه شدم که شکل ظاهری چند فلز هم نوع را به شکل های دیگری تفکیک می کنه شما یک فویل المینیومی کوچک و بزرگ را تست کنید متوجه میشید که روی یک خط نیستند.
من یک تست دیگه کردم که قابل توجه هست شما یک سیم مسی حدود 0/5میل حدود یک متر را بدون اینکه سرشو وصل کنید لوپ به زور میزنه ولی وقتی سرشو به هم اتصال میدی به صورت دایره مثل فلز بزرگ تا فاصله 1تا1.5متر میزنه اگه می شد این امواج لوپ را میدید خیلی خوب میشد روش کار کرد