نویسنده |
پیغام |
کوروش
|
arash99جونم اگه مراحل رو خوب انجام بدی مطمعن باش موفق میشی.هر سوالی داشته باشی جواب داده میشه .
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 3:33pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: سلام دوستان عزیز همان طور که میدانید من چندتا هدف گرفتم که به حفاری معلوم شد آنتنها رویه ورودی تونل قیچی شده , و ما تونستیم داخل تونل بریم. بعدا هم که دوباره انتن زدم باز هم رو همان محل قیچی میشه , چیزی که این وسط برای من مشخص شد اینه انتن سعی داره رو جایی که وزن بیشتری داره قیچی بشه , طبق تجربیات هدف زیر خاک دوتا عکسالعمل داره یکی اینکه یک هدف بزرگتر از خودش , کنار خودش ایجاد میکنه . و دوم این که هدف از محل ورودی قویتر سنس میشه . حالا کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بعد رهگیری ما به محدود هدف که رسیدیم از چهار جهت هدف وزن گیری کنیم هر جهت که وزن کمتری داد از اون جهت ما به سمت هدف بریم ,چون این نقطه نقطه اصلی هدف هست. منتظر نظر اساتید در بآره این روش انتن زنی هستم من خودم هم رو هدفهایم تست میکنم و نتیجه را میکم. سلام جعفر جان منظورتون از اينكه از چهار جهت هدف وزنگيري ميكينيم يعني اينكه به فاصله 10 يا 15 متري هدف وا ميستيم و در همون حالت ايستاده شروع به وزن گيري يعني افزايش وزن ميكنيم كه بايد آنت ها همون جهت رو نشون بدن تا حداكثر وزن يعني تا جايي كه ديگه آنتن عكس العمل نشون نده بعد هر جهتي كه نسبت به جهات ديگه وزن كمي رو سنس بكنه از همون جهت ميريم رو هدف و هر جا قيچي كنه ميشه هدف ؟؟؟؟؟؟
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 4:22pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
سﻼﻡ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺵ ﺍﻭﻣﺪﻯ ﺑﻪ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﻓﻠﺰﺟﻮ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﮐﺎﺭ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺭﻭ ﺑﻨﺪﻩ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﻠﯽ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺳﺮﻭﺭﮔﺮﺍﻣﯽ ﻣﻴﭙﺮﺳﻢ ﺗﺎ ﺑﻌﺪﺍ ﺑﻪ ﺑﺤﺚ ﻭ ﺗﺒﺎﺩﻝ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﻳﻢ =1 ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﺳﻨﺲ ﻓﻠﺰ ﺩﺭ ﺳﻄﺢ ﺧﺎﮎ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻫﺴﺖ ﺑﻪ ﻃﻮﺭﻳﮑﻪ ﺑﺎ ﻣﺪ 22ﮔﺎﻧﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻫﻢ ﻣﻴﺸﻪ ﻓﻠﺰ ﺭﻭﯼ ﺧﺎﮎ ﺭﻭ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﺩﺍﺩ ﺍﻣﺎ ﻳﻪ ﻋﺪﻩ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻫﻨﻮﺯ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻦ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﻦ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺑﻨﺪﻩ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻧﻴﺎﺑﺖ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺑﭽﻪ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺍﻭﻝ ﺭﻭﺵ ﺻﺤﻴﺢ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺁﻧﺘﻦ ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﺷﺮﺡ ﻣﺨﺘﺼﺮﯼ ﺑﺪﻳﺪ =2ﺭﻭﺵ ﺷﺮﻭﻉ ﺳﺮﭺ ﺭﻭ ﺑﻔﺮﻣﺎﻳﻴﺪ ﮐﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺍﺳﺖ ،ﻣﺜﻼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻭﻟﻮﻡ ﻗﺪﺭﺕ،ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻭﺯﻥ، ﻣﺪ ﻓﻠﺰ،ﭼﻨﺪ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺭﻭﺷﻦ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺳﺮﭺ =3ﺗﻮﺿﻴﺢ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﺣﺮﮐﺖ ﺁﻧﺘﻦ ﻫﺎ ﻭ ﺻﺪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﺣﺮﮐﺖ ﺍﭘﺮﺍﺗﻮﺭ ،ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﭼﻨﺪ ﻗﺪﻡ ﺑﻪ ﭼﻨﺪ ﻗﺪﻡ ﺣﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺭﻓﺘﻦ ﺁﻧﺘﻦ ﭼﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻌﺪ ﺣﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﻣﻬﻤﺘﺮ ﺭﻭﺵ ﺩﻗﻴﻖ ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻥ ﺁﻧﺘﻦ ﻳﻌﻨﯽ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﻠﺶ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﻧﺰﺩﻳﮏ ﺑﻮﺩﻥ ﺟﻨﺴﻪ ﻭ ﺍﮔﻪ ﻣﻮﺍﺯﯼ ﺑﺎﺷﻪ ﻓﻠﺰ ﺩﻭﺭﺗﺮ ﺍﺯ ﻣﺎﺳﺖ :4 ﺭﻭﺵ ﻗﻴﭽﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﻭ ﺗﺴﺖ ﺍﺯ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﻌﻼﻭﻩ + =5 ﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﺸﻪ ﮐﻪ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻗﻴﭽﻰ ﻣﻴﺸﻪ ﻓﻬﻤﻴﺪ ﺟﻨﺲ ﻓﻘﻂ ﻓﻠﺰ ( ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺟﻨﺲ ﻓﻠﺰ ﻣﺸﺨﺺ ﺑﺸﻪ) ﺯﻳﺮ ﺧﺎﮎ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ ﺫﺭﺍﺗﻪ ﻭ ﺻﺪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺭﻭﺷﻰ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺬﻑ ﺫﺭﺍﺕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﮑﻨﻰ ﻣﺜﻼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻓﻠﺰ ﺗﺴﺖ،ﻣﺪ ﻓﺎﻳﻦ،ﻭ ﺩﻳﮕﺮ ﺭﻭﺷﻬﺎ =6ﺭﻭﺵ ﺩﻗﻴﻖ ﻋﻤﻖ ﮔﻴﺮﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﻴﺪﻳﺪ =7ﺭﻭﺵ ﺣﺠﻢ ﮔﻴﺮﯼ ﻭ ﻭﺯﻥ ﮔﻴﺮﯼ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ =7ﺭﻭﺵ ﺗﻔﮑﻴﮏ ﻓﻠﺰ ﻣﺪﻓﻮﻥ ﺷﺪﻩ ! ﺁﻳﺎ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﻣﺪ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺑﺴﻨﺪﻩ ﻣﻴﮑﻨﯽ ﻳﺎ ﺭﻭﺵ ﺧﺎﺻﯽ ﻫﺴﺖ؟؟؟ =8ﺭﻭﺵ ﺩﺭﺳﺖ ﺗﻤﺮﻳﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﭘﺮﺍﺗﻮﺭﻯ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺷﺪﻥ =9 ﻣﻬﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﮑﻴﺪﻩ 7 ﻧﮑﺘﻪ ﺑﺎﻻ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﻬﻤﻴﺪﻥ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻓﻠﺰﻯ ﺯﻳﺮ ﺧﺎﮐﺔ =10 ﺁﺭﺯﻭﻯ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺷﻤﺎ ﻭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻣﺤﺘﺮﻣﺘﻮﻥ ﮐﻮﺭﺵ ﺟﺎﻥ ﻧﮑﺘﻪ =ﺭﻭﺵ ﺩﻗﻴﻖ ﺣﻔﺮﻩ ﻳﺎﺑﻰ ﻭ ﺣﺬﻑ ﺣﻔﺮﻩ ﻫﺎﻯ ﺣﻴﻮﺍﺗﺎﺕ ﻣﻮﺯﯼ
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 4:36pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
به نظر من یکی از مساعل دیگه که خیلی مهم است نفوذ این ردیاب به زمین هست.ایا تا چند متر میشه روی این ۳۵ حساب کرد. من چند روز پیش رفتم مکانی که خودم یک کانال با ردیاب خوراکی پیدا کرده بودم در عمق ۱۳ متر. میخواستم عمل کرد انتنهای ۳۵رو بدست بیارم و میخواستم ببینم تا wچند میزنه,پراب رو وصل کردم۲۰ دقیقه روشن و بعد از ۵ دقیقه خاموشی شروع به انتن زنی کردم و با تعجب دیدم انتنها هیچ واکنشی نشون ندادن,با کلی بدبختی زور زدن با w۱۵ تونست یک واکنشی بده نسبط به اون کانال. من از این موضوع اینجور برداشت میکنم یا اینکه امواج اصلا نفوذ نمیکنه در عمق و نمیشه روی این ردیاب حساب کرد یا اینکه وقتی ما دنبال جنس از ۳یا۴ متر زیر زمین بیشتر هستیم باید با وزن خیلی پایین دنبالش بگردیم. لطفا دوستان نظراتتون رو بفرمایید
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 6:03pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
درضمن هنوزم شک دارم وقتی با w۱۵که به زور گرفت ایا تاسیر ذهنم بوده یا خود ردیاب,چوم با دبلیو ۱۵که گرفت اگر نمیدونستم که اونجا کاناله خیلی راحت با این واکنش انتن رد میدادم.
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 6:17pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
آقا کیهان با w0 امتحان کردی
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 7:08pm |
|
|
جاوید
استاد
|
keyhanjam نوشته است: به نظر من یکی از مساعل دیگه که خیلی مهم است نفوذ این ردیاب به زمین هست.ایا تا چند متر میشه روی این ۳۵ حساب کرد. من چند روز پیش رفتم مکانی که خودم یک کانال با ردیاب خوراکی پیدا کرده بودم در عمق ۱۳ متر. میخواستم عمل کرد انتنهای ۳۵رو بدست بیارم و میخواستم ببینم تا wچند میزنه,پراب رو وصل کردم۲۰ دقیقه روشن و بعد از ۵ دقیقه خاموشی شروع به انتن زنی کردم و با تعجب دیدم انتنها هیچ واکنشی نشون ندادن,با کلی بدبختی زور زدن با w۱۵ تونست یک واکنشی بده نسبط به اون کانال. من از این موضوع اینجور برداشت میکنم یا اینکه امواج اصلا نفوذ نمیکنه در عمق و نمیشه روی این ردیاب حساب کرد یا اینکه وقتی ما دنبال جنس از ۳یا۴ متر زیر زمین بیشتر هستیم باید با وزن خیلی پایین دنبالش بگردیم. لطفا دوستان نظراتتون رو بفرمایید درود بر شما به نظر من شما با روشن گذاشتن دستگاه عملا فقط یونها را از زمین بیشتر خارج کردید و طبعا انتنها عکس العمل ضعیف تری روی اونها دارند حتی اگه فلز زیر زمین باشه اگه ردیاب زیاد روشن باشه قاعدتا باید وزن کمتری بزنه
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 7:14pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: keyhanjam نوشته است: به نظر من یکی از مساعل دیگه که خیلی مهم است نفوذ این ردیاب به زمین هست.ایا تا چند متر میشه روی این ۳۵ حساب کرد. من چند روز پیش رفتم مکانی که خودم یک کانال با ردیاب خوراکی پیدا کرده بودم در عمق ۱۳ متر. میخواستم عمل کرد انتنهای ۳۵رو بدست بیارم و میخواستم ببینم تا wچند میزنه,پراب رو وصل کردم۲۰ دقیقه روشن و بعد از ۵ دقیقه خاموشی شروع به انتن زنی کردم و با تعجب دیدم انتنها هیچ واکنشی نشون ندادن,با کلی بدبختی زور زدن با w۱۵ تونست یک واکنشی بده نسبط به اون کانال. من از این موضوع اینجور برداشت میکنم یا اینکه امواج اصلا نفوذ نمیکنه در عمق و نمیشه روی این ردیاب حساب کرد یا اینکه وقتی ما دنبال جنس از ۳یا۴ متر زیر زمین بیشتر هستیم باید با وزن خیلی پایین دنبالش بگردیم. لطفا دوستان نظراتتون رو بفرمایید درود بر شما به نظر من شما با روشن گذاشتن دستگاه عملا فقط یونها را از زمین بیشتر خارج کردید و طبعا انتنها عکس العمل ضعیف تری روی اونها دارند حتی اگه فلز زیر زمین باشه اگه ردیاب زیاد روشن باشه قاعدتا باید وزن کمتری بزنه جاوید جان به نظرت چه روشی بهتره؟مخصوصا منطقه ما که متراژ بالا هست.ممنون
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 7:35pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
merlin نوشته است: آقا کیهان با w0 امتحان کردی نه نزدم چون بدجور اعصابم رو خراب کرده بود.اصلا فکرش رو نمیکردم اینجوری جواب بده
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 7:37pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: به نظر من یکی از مساعل دیگه که خیلی مهم است نفوذ این ردیاب به زمین هست.ایا تا چند متر میشه روی این ۳۵ حساب کرد. من چند روز پیش رفتم مکانی که خودم یک کانال با ردیاب خوراکی پیدا کرده بودم در عمق ۱۳ متر. میخواستم عمل کرد انتنهای ۳۵رو بدست بیارم و میخواستم ببینم تا wچند میزنه,پراب رو وصل کردم۲۰ دقیقه روشن و بعد از ۵ دقیقه خاموشی شروع به انتن زنی کردم و با تعجب دیدم انتنها هیچ واکنشی نشون ندادن,با کلی بدبختی زور زدن با w۱۵ تونست یک واکنشی بده نسبط به اون کانال. من از این موضوع اینجور برداشت میکنم یا اینکه امواج اصلا نفوذ نمیکنه در عمق و نمیشه روی این ردیاب حساب کرد یا اینکه وقتی ما دنبال جنس از ۳یا۴ متر زیر زمین بیشتر هستیم باید با وزن خیلی پایین دنبالش بگردیم. لطفا دوستان نظراتتون رو بفرمایید سلام. ببینید وقتی انتنها خالی حفره رو میگیرن دیگه وقتی به جنراتور وصل بشه که خیلی راحتتر میزنه. به نظر من ایراد از انتنهاتونه. با این انتنها قبلا گرفتید؟
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 8:31pm |
|
|
|