نویسنده |
پیغام |
mojtaba gold
کاربر فعال
|
سلام من سیم پیچ رو با سیم صفر 3 یا همون صفر 30 67 دور با همون ابعاد پیچیدم ولی اهم متر رو که به دو سرش وصل میکنم و روی 200 اهم که میزارم عدد 22 رو نشون میده به نظر من باید زیاد باشه اهمش من با ولتاژ بالا نمیخوام به دستگاه بدم اگه همون سیم 07 رو 72 دور بپیچم به نظر شما 4 تا 5 اهم رو میده؟ بعد مشکلی نداره اگه بخوام بصورت معمولی استفاده کنم ؟ عکس سیم پیچ رو هم براتون گذاشتم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 25 خرداد1392 - 10:31am |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز mojtaba gold
این نکته یادتون باشه هر چه قطر سیم بیشتر باشه اهم پایین میاد
|
شنبه 25 خرداد1392 - 11:19am |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
بله دوست عزیزم درسته من الان دارم با سیم نمره صفر 7 یا صفر هفتاد 72 دور میپیچم ببینم چه نتیجه ای میده خبرشو میدم به شما دوستان
|
شنبه 25 خرداد1392 - 11:30am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mojtaba gold عزیز اهم لوپ شما با سیم 0.3 خب درسته باید هم حدود 21 اهم بشه! اصولا اهم سیم با قطرش نسبت معکوس به توان2 داره! یعنی سیم 2 برابر ضخیم بشه اهمش تقریبا 4 برابر کم میشه! ما با توجه به همین نکته مهم سیم 0.7 رو برای افزایش قابل ملاحظه قدرت البته در کنار افزایش ولتاژ پیشنهاد دادیم تا قدرت خیلی بره بالا. وگرنه عملا استفاده از سیم 0.3 اصلا اون نتیجه ای که از نظر قدرت از یک توباکس انتظار میره به ما نمیده و به همین دلیل بنظر من اصلا وقتتونو روی لوپ با سیم نازک نذارین! چون بهرحال قبلا هم تست شده. در مورد استفاده بصورت معمولی اگر منظور شما بدون قسمت افزایش ولتاژ هست ؛ بله مشکلی نیست. فقط عدد خازن 5 با اهم لوپ رابطه عکس داره. با لوپی که اهمش کمتره خازن 5 اگر 470 نانو باشه قوی تر جواب میده.
|
یکشنبه 25 خرداد1392 - 12:36am |
|
|
farshad
کاربر فعال
|
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان لوپ هارو ساختم فرستنده و گیرنده.البته یه ذره دیگه کار داره.(واقعا از همه جای ساشو سختر این قسمت بود )
|
یکشنبه 25 خرداد1392 - 2:32am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ایوا. . آقا فرشاد ، گل کاشتی برادر خیلی زیبا و عالی شده ، خدا قوت بده برادر ، لطف کنید وقتی کارتون تمام شد مراحل ساخت این نوع لوپ رو برای دوستان توضیح بفرمائید تا کمکی برای همه باشه . ولی باید یک راحی میگذاشتی تا بتونی درموقع تست فرکانس لوپ فرستنده رو بگیری ، چون هنوز برای افزایش برد و غیره نیاز داری تا فرکانس و ولتاژ ac لوپ فرستنده رو بگیری . موفق باشی
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 7:36am |
|
|
farshad
کاربر فعال
|
مرسی مهدی جان لطف دارید.چشم مراحل ساختشم حتما میذارم.فقط در مورد فرکانس زیاد متوجه نشدم.اگه امکانش باشه یه مقدار توضیح بدید چون هنوز اگه تغییری لازم باشه می تونم تو لوپ ها ایجاد کنم.مرسی
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 10:22am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
farshad نوشته است: مرسی مهدی جان لطف دارید.چشم مراحل ساختشم حتما میذارم.فقط در مورد فرکانس زیاد متوجه نشدم.اگه امکانش باشه یه مقدار توضیح بدید چون هنوز اگه تغییری لازم باشه می تونم تو لوپ ها ایجاد کنم.مرسی ببین آقا فرشاد متأسفانه بنده بدلیل وضعیت شغلی دیگه صبح تا بعد از ظهر نمیتونم به انجمن سر بزنم منظورم اینه که دقیقا محل تلاقی و اتصال کابل و دوسر سیمهای کوئل میشه محل گرفتن فرکانس شما ؛ خوب اگر پوشیده باشه شما برای تستهای بعدی نمیتونی فرکانس دقیق رو بگیری و مجبوری لوپ رو خراب کنی یا یک تیکه از لوپ رو پاره کنی ، برای همین باید بفکر جایی باشی تا بتونی راحت فرکانس بگیری و ولتاژ ac لوپ فرستنده رو هم بگیری ؛ ولی شما فقط یک فیش گذاشتی و اینکار ممکنه برای فرکانس گیری شمارو با مشکل مواجه کنه ، حالا خودتون ماشاا.. استادید باید یک فکری بکنید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 10:37am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
درضمن چوب نگهدارندۀ وسط رو به اندازه ای بگیرید چون برای بعد ها و افزایش ولتاژ نیاز به افزایش فاصله بین دوتا لوپ بوده و برای ثبات بالا نیازه ؛ و بین 115 تا 120 سانت فاصله بین گیرنده و فرستنده خوب جواب داده اونهم با ولتاژ 20 الی 24 ولت
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 10:48am |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان من فیبر جدید تو باکس رو که آقا حمید گذاشته بود رو زدم عکسشم میزارم براتون این فیبر من فک کنم خوب از اب در اومد چون خیلی دقت رو اسید کاری و انداختن طرحش روی فیبر انجام دادم بعد اینکه قطعات رو هم جا زدم باز عکسشو میزارم من دوس دارم قدم به قدم از کار هامو عکسشو بزارم که اگه اشکالی هست دوستان به من بگن من و داداشم دو تا برادر هستیم دوقولو و با هم داریم به مونتاز این دستگاه ادامه میدیم چون دو تا مغز بهتر جواب میده رو این جور کارها و اینم بگم که تجربه اون داداشم خیلی بیشتر از منه تو فلزیاب و قطعه شناسی اگه کمک اون نبود همچین فیبری رو نمیتونستم بزنم دوس دارم این دستگاه جواب بده و تمام مراحل مونتاژ رو بزارم که کسانی که تازه میخوان شروع کنن به ساخت دستگاه یه مقدار سرعت کارشون بیشتر بشه و هم کمکی کرده باشم به سایت و چون این دستگاه با دستگاه های پالسی فرق داره به خاطر همین داداش من آقا مرتضی داره خیلی فعایت میکنه و به من کمک میکنه تا نتیجه بده کارم
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 11:52am |
|
|
|