نویسنده |
پیغام |
merlin
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که با آنتنهای جدید امتحان کردن لطفا بگن که کارشون چطور بوده فرقی میکنه نمیکنه
|
جمعه 7 شهریور1393 - 10:52pm |
|
|
کوروش
|
والا من نمیدونم چه مساله خنده داری هست که شما خندتون گرفته .ما یه وسیله 35داریم که روش 22ایتم جستجو داره ویکی ازاد که بهترین عملکرد رو هم داره.وبنده این دستگاه رو هم با ناویگیتر چک کردم وهم باddslکه هرکدام دستگاه بنام دنیا هستندجاییکه 35ثبت کر دهردو وسیله هم همان جارو تثبیت کردن.وبعد از عملکرد اون پیامی که باید میداد دادن خلاصه مطلب ما بااین وسیله رو ایتمی که رودستگاه میذاریم همون رو سرچ میکنیم .مگه شما بااین وسیله مشکل تفکیک دارین؟
|
جمعه 7 شهریور1393 - 11:05pm |
|
|
کوروش
|
بنده با انتن جدیدهم تست انجام دادم.نسبت به انتن های قبلی کمی دیر عمل می کنه.وکمی جمع تر میزنه یعنی وسیله حد اقل 10دقیقه روشن بمونه بعد باهاش کار بکنی شعاع گاز خروجی رو جمع ترمیزنه
|
جمعه 7 شهریور1393 - 11:10pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
کوروش نوشته است: والا من نمیدونم چه مساله خنده داری هست که شما خندتون گرفته .ما یه وسیله 35داریم که روش 22ایتم جستجو داره ویکی ازاد که بهترین عملکرد رو هم داره.وبنده این دستگاه رو هم با ناویگیتر چک کردم وهم باddslکه هرکدام دستگاه بنام دنیا هستندجاییکه 35ثبت کر دهردو وسیله هم همان جارو تثبیت کردن.وبعد از عملکرد اون پیامی که باید میداد دادن خلاصه مطلب ما بااین وسیله رو ایتمی که رودستگاه میذاریم همون رو سرچ میکنیم .مگه شما بااین وسیله مشکل تفکیک دارین؟ نه اینجا چت کردیم میایم 520 صفحه پست میذاریم دلمون وابشه استاد راهنماتون گویا تشریف ندارند و شما دارید میپیچونید.... به جان خودم اگر تا حالا یه بیل خاک از محل آنتن زنی برداشته باشی دیگه هم چرت نگو معلوم شد چیکاره ای...من دیگه دارم قاطی میکنم پس محترما دیگه پست نذار اینجا و رو اعصاب ما راه نرو
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
جمعه 7 شهریور1393 - 11:12pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
کوروش نوشته است: والا من نمیدونم چه مساله خنده داری هست که شما خندتون گرفته .ما یه وسیله 35داریم که روش 22ایتم جستجو داره ویکی ازاد که بهترین عملکرد رو هم داره.وبنده این دستگاه رو هم با ناویگیتر چک کردم وهم باddslکه هرکدام دستگاه بنام دنیا هستندجاییکه 35ثبت کر دهردو وسیله هم همان جارو تثبیت کردن.وبعد از عملکرد اون پیامی که باید میداد دادن خلاصه مطلب ما بااین وسیله رو ایتمی که رودستگاه میذاریم همون رو سرچ میکنیم .مگه شما بااین وسیله مشکل تفکیک دارین؟ پس اینی که دست ما هستش فکر کنم کلنگه
|
جمعه 7 شهریور1393 - 11:14pm |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 تیر1393 - 9:24am پست: 127 محل اقامت: تهران
|
اقا کوروش دوستان منتظر اموزش نحوه تفکیک دستگاه با توجه به گفته های شما هستن چرا داستان تعریف میکنی داداش جواب سوالات ارش رو بده البته اگه جوابی داری اگه نداری هم بگو ندارم خلاص
|
جمعه 7 شهریور1393 - 11:18pm |
|
|
کوروش
|
من نیومدم که با شما بحث گفتگو یاجروبحث کنم .اینجا ما اومدیم مشکلات همدیگر رو حل کنیم بنده با خود این وسیله کار میکنم واسه من هم جواب داده.درضمن بنده نه استادم ونه نیازی به کسی دارم که استادم باشه وبه اندازه سنم هم گشتم ویه بیل مفتی زمین نزدم .از کارم هم مطمعن نباشم بیگاری نمیکنم چو ن فلاکت بار هست.شما هم بنده رو جز کم اطلاع ترین ادمها حساب کننین چون سبکی که شماها بلدین بنده اشنایی ندارم.از حرفای بنده هم اصلا ناراحت نشین.ممنونم
|
جمعه 7 شهریور1393 - 11:26pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
کوروش نوشته است: من نیومدم که با شما بحث گفتگو یاجروبحث کنم .اینجا ما اومدیم مشکلات همدیگر رو حل کنیم بنده با خود این وسیله کار میکنم واسه من هم جواب داده.درضمن بنده نه استادم ونه نیازی به کسی دارم که استادم باشه وبه اندازه سنم هم گشتم ویه بیل مفتی زمین نزدم .از کارم هم مطمعن نباشم بیگاری نمیکنم چو ن فلاکت بار هست.شما هم بنده رو جز کم اطلاع ترین ادمها حساب کننین چون سبکی که شماها بلدین بنده اشنایی ندارم.از حرفای بنده هم اصلا ناراحت نشین.ممنونم مبارکت باشه جواب سوالات رو بده ما شما رو جزو کم اطلاعترینها حساب نمیکنیم بلکه بعنوتن بی اطلاعترین ها حسابتون میکنیم. چند روزه اومدی فقط داری داستان می بافی
|
جمعه 7 شهریور1393 - 11:30pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
دوستان بيخياك من جوابم رو گرفتم،،،،هميشه خوش باشيد اما رک و رک زندگى کنيد،،،، ياحق
|
جمعه 7 شهریور1393 - 11:32pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
کوروش نوشته است: من نیومدم که با شما بحث گفتگو یاجروبحث کنم .اینجا ما اومدیم مشکلات همدیگر رو حل کنیم بنده با خود این وسیله کار میکنم واسه من هم جواب داده.درضمن بنده نه استادم ونه نیازی به کسی دارم که استادم باشه وبه اندازه سنم هم گشتم ویه بیل مفتی زمین نزدم .از کارم هم مطمعن نباشم بیگاری نمیکنم چو ن فلاکت بار هست.شما هم بنده رو جز کم اطلاع ترین ادمها حساب کننین چون سبکی که شماها بلدین بنده اشنایی ندارم.از حرفای بنده هم اصلا ناراحت نشین.ممنونم چرا شما نمیگید روش ردیابیتون به چه نحوی هست؟و با چه فرکانسی رهگیری و نقطه میزنی و از کجا میفهمی ذرات زدی یا جنس
شنیدن کی بود مانند دیدن
آخرین بار توسط keyhanjam در شنبه 7 شهریور1393 - 12:24am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 7 شهریور1393 - 11:35pm |
|
|
|