نویسنده |
پیغام |
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
اقای کوروش عزیز شما با این دستگاه تو فرکانس طلا تا حالا جایی رو نگرفتید که استخوان ,املاح,یا ریشه یا سیلیس یا غیره باشه. یعنی شما یا جایی رو نمیگیری یا اگه گرفتی طلا در میاری. سوال بیشتر بچه ها اینه. دیگه واضحتر از این نتونستم بگم. ممنون
|
جمعه 7 شهریور1393 - 11:37pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
کوروش نوشته است: بنده با انتن جدیدهم تست انجام دادم.نسبت به انتن های قبلی کمی دیر عمل می کنه.وکمی جمع تر میزنه یعنی وسیله حد اقل 10دقیقه روشن بمونه بعد باهاش کار بکنی شعاع گاز خروجی رو جمع ترمیزنه شعاع گاز خروجی اکثر مواقع ثابته جمع تر میزنه معنی نداره آنتن باید گیرندگی اش قوی باشه و محل بار رو یا خروج گاز یا مغناطیس بار دقیق بزنه این حرف شما رو قبول ندارم
|
جمعه 7 شهریور1393 - 11:55pm |
|
|
کوروش
|
نه متوجه منظورم نشدین .اولا هرچه قدمت بار بیشتر باشه دامنه وپهنای گاز روسطح بیشتره.بعدش وسیله بار سطحی ویا اونیکه توخود خاک مدفونه رو میزنه.باری که تو اطاقک یامخزنه گازی که تو دهنه جمع شده رو میزنه انتن قدیم گاز رو پهن تر میگیره اما انتن جدید کمی دقیقتر از اونه.همین.حالا خودت هم یه تستی باهاش بکن
|
شنبه 7 شهریور1393 - 12:07am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
والا من موندم دوستان دنبال چی میگردن ... الان حدود یکساله که داریم با این وسیله کار میکنیم و هر کدوم بنوبه ی خود روش خودمونو تو ردیابی داریم و کمو بیش هم به موفقیتهائی چه کوچک و چه بزرگ رسیدیم ولی یکسری مشکلات هنوز لاینحل مونده که جواب قانع کننده ای براش پیدا نمیشه و اگر هم مثلا بنده به جوابی برسم باز می بینیم که برای شخص دیگه جواب قانع کننده نمیده یا قطعی نیست ... پس خودتونو الاف امثال این دوستمون نکنید وازش انتظار شق القمر هم نداشته باشید و با تمرین بیشتر و نو آوری تو کارهاتون و با یک نگاه متفاوت تر نسبت به قبل بکار ردیابی ادامه بدید تا بالاخره اگه روش خاصی باشه بهش برسیم ... ضمنا مساله ی تفکیک زیر خاک علی الخصوص در عمقهای بالا مساله ی ساده ای نیست که بشه براحتی بهش دست پیدا کرد یا یک راه حل نهائی براش تعریف کرد چون همونطور که فهمیدید مطمئنا عوامل زیادی درش دخیل هست که برای هر منطقه متفاوت هست و روش خاص اون منطقه رو میطلبه ... مثلا روشی که بنده در شمال استفاده میکنم با روشی که توی جنوب استفاده میشه بطبع فرق داره ... در پناه حق.
|
شنبه 7 شهریور1393 - 12:09am |
|
|
کوروش
|
سلیس چیه.ذرات چیه.احتمال داره استخوان رو بعنوان اثار بریزن اونو بحث نمی کنم .اما وقتی کار می کنی لایه به لایه اثار میگیرین..خاکستر. ذغال و...که همگی نشانگر وجود دستکاری رو اون قسمته.
|
شنبه 7 شهریور1393 - 12:19am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
|
شنبه 7 شهریور1393 - 12:20am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
keyhanjam نوشته است: کوروش نوشته است: من نیومدم که با شما بحث گفتگو یاجروبحث کنم .اینجا ما اومدیم مشکلات همدیگر رو حل کنیم بنده با خود این وسیله کار میکنم واسه من هم جواب داده.درضمن بنده نه استادم ونه نیازی به کسی دارم که استادم باشه وبه اندازه سنم هم گشتم ویه بیل مفتی زمین نزدم .از کارم هم مطمعن نباشم بیگاری نمیکنم چو ن فلاکت بار هست.شما هم بنده رو جز کم اطلاع ترین ادمها حساب کننین چون سبکی که شماها بلدین بنده اشنایی ندارم.از حرفای بنده هم اصلا ناراحت نشین.ممنونم چرا شما نمیگید روش ردیابیتون به چه نحوی هست؟و با چه فرکانسی رهگیری و نقطه میزنی و از کجا میفهمی ذرات زدی یا جنس[/quote کاملا مشخصه که چرا جواب این جور پستها رو نمیدی اقا کوروش
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
شنبه 7 شهریور1393 - 12:25am |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 تیر1393 - 9:24am پست: 127 محل اقامت: تهران
|
کوروش عزیز فکر کنم دوستان به اندازه کافی از صحبت های شما استفاده کردن و دیگه کافی باشه به هر حال امیدوارم موفق باشی فقط لطفا دیگه ایستگاه بچه ها رو نگیر ما به اندازه کافی دقدقه و مشکلات داریم و وقتم واسه تلف کردن نداریم یا حق
|
شنبه 7 شهریور1393 - 12:31am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام دوستان. کسانی که درمورد عملکرد آنتن جدید جویا هستند خدمتشون عرض کنم که نقطه زنیش بهتره وقیچی های متعادلی داره . حرکت آنتن برای اهداف قدیمی خوبه ولی برای اهداف جدید کندتره.درکل. هم حرکتش کندتره. درمقابل باد پایداریش تا سی درصد بهتره. درمورد خطای ذهن هم اینکه مگر خودت بخوای با ذهن حرکتش بدی که اونم سخت حرکت داده میشه. نقطه ی ضعفش :یه خورده سنگینه.چون دسته ی آن نازکه وزنشو محسوس تر میکنه. نمیخوام تبلیغ کنم.ولی اگه این آنتنو دستت بگیری دیگه طرف انتن قدیمی نمیری. دو مورد از پنج مورداهدافی که با قبلی سنس ونقطه کرده بودم. را هیچ واکنشی نداشت.
فکر کنم کل طرح این آنتن ازروی یک آنتن آمریکایی که جنسش مانند آلمینیوم بود ،گرفته شده که چندسال پیش ازدست یکی از دوستان دیدم که اسمشو نپرسیدم.
مواردی که گفتم نظر منه.تا نظر دوستان واساتید چه باشد.
پیروز باشید
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
شنبه 7 شهریور1393 - 12:37am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان عزیز سلام , خواهش میکنم اینقدر جبهه گیری نکنید , هر دوستی اگه چیزی گفت که تونستین ازش بهره ببرید , استفاده کنید و اگه نه لطفا دوستمان را دلسرد نکنید, شاید تو این جمع بودن کمکی برای خودش و دیگران باشه. هیچ وقت کسی را از خودتان نرنجانید و دل کسی را نشکنید. با تشکر فراوان از لطف بی پایان همه شما عزیزان.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 7 شهریور1393 - 12:42am |
|
|
|