نویسنده |
پیغام |
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
کوروش نوشته است: نه متوجه منظورم نشدین .اولا هرچه قدمت بار بیشتر باشه دامنه وپهنای گاز روسطح بیشتره.بعدش وسیله بار سطحی ویا اونیکه توخود خاک مدفونه رو میزنه.باری که تو اطاقک یامخزنه گازی که تو دهنه جمع شده رو میزنه انتن قدیم گاز رو پهن تر میگیره اما انتن جدید کمی دقیقتر از اونه.همین.حالا خودت هم یه تستی باهاش بکن درود.فکر کنم منظور دوستمون حجم باره.
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
شنبه 7 شهریور1393 - 12:42am |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
omidfullsystem نوشته است: کوروش عزیز فکر کنم دوستان به اندازه کافی از صحبت های شما استفاده کردن و دیگه کافی باشه به هر حال امیدوارم موفق باشی فقط لطفا دیگه ایستگاه بچه ها رو نگیر ما به اندازه کافی دقدقه و مشکلات داریم و وقتم واسه تلف کردن نداریم یا حق
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
شنبه 7 شهریور1393 - 12:53am |
|
|
Kani
استادیار
|
کوروش نوشته است: والا من نمیدونم چه مساله خنده داری هست که شما خندتون گرفته .ما یه وسیله 35داریم که روش 22ایتم جستجو داره ویکی ازاد که بهترین عملکرد رو هم داره.وبنده این دستگاه رو هم با ناویگیتر چک کردم وهم باddslکه هرکدام دستگاه بنام دنیا هستندجاییکه 35ثبت کر دهردو وسیله هم همان جارو تثبیت کردن.وبعد از عملکرد اون پیامی که باید میداد دادن خلاصه مطلب ما بااین وسیله رو ایتمی که رودستگاه میذاریم همون رو سرچ میکنیم .مگه شما بااین وسیله مشکل تفکیک دارین؟ از خودت خنده م میگیره استاد تفکیک........ دیگه بقیه شو بچه ها گفتن. نمیخوام با تندی جوابتونو بدم ولی همچنان منتظرم با قاطعیت اعلام کنید که تفکیک 100 در 100 رو میتونید انجام بدید.چیزی که خودتون ادعا کردید. لطفا ثابتش کنید.
|
شنبه 7 شهریور1393 - 12:59am |
|
|
Kani
استادیار
|
jafar نوشته است: دوستان عزیز سلام , خواهش میکنم اینقدر جبهه گیری نکنید , هر دوستی اگه چیزی گفت که تونستین ازش بهره ببرید , استفاده کنید و اگه نه لطفا دوستمان را دلسرد نکنید, شاید تو این جمع بودن کمکی برای خودش و دیگران باشه. هیچ وقت کسی را از خودتان نرنجانید و دل کسی را نشکنید. با تشکر فراوان از لطف بی پایان همه شما عزیزان. آقای جعفر اگر این پستتونو در مورد کسی مثل میلیاردر مطرح میکردید یه چیزی. اما داستان استاد تفکیک بسیار واضحه . حداقل برای بنده
|
شنبه 7 شهریور1393 - 1:02am |
|
|
Kani
استادیار
|
کوروش نوشته است: سلیس چیه.ذرات چیه.احتمال داره استخوان رو بعنوان اثار بریزن اونو بحث نمی کنم .اما وقتی کار می کنی لایه به لایه اثار میگیرین..خاکستر. ذغال و...که همگی نشانگر وجود دستکاری رو اون قسمته. این بحث ما چه ربطی به آثارشناسی داشت؟ به جای طلا؛ ریشه و استخوان بیرون میاد رو نظر بده. لطفا بگو علتش چیه.
|
شنبه 7 شهریور1393 - 1:08am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
Kani نوشته است: jafar نوشته است: دوستان عزیز سلام , خواهش میکنم اینقدر جبهه گیری نکنید , هر دوستی اگه چیزی گفت که تونستین ازش بهره ببرید , استفاده کنید و اگه نه لطفا دوستمان را دلسرد نکنید, شاید تو این جمع بودن کمکی برای خودش و دیگران باشه. هیچ وقت کسی را از خودتان نرنجانید و دل کسی را نشکنید. با تشکر فراوان از لطف بی پایان همه شما عزیزان. آقای جعفر اگر این پستتونو در مورد کسی مثل میلیاردر مطرح میکردید یه چیزی. اما داستان استاد تفکیک بسیار واضحه . حداقل برای بنده کانی جان حرف شما درسته اگه آنموقع ما از آقا میلیارد حمایت میکردیم حتما بار علمی انجمن بالا میرفت ,, نه این که حالا میشنویم دنبال یه برآمدگی یا فرورفتگی بگرد... من قصد حمایت از آقا کورش را ندارم و نمیتونم مطالبشان را تایید کنم چون خودم به عینه دیدم و حفاری بیمورد زیاد داشتم, البته با فرکانس دستی کمتر, شده.. . من منظورم اینه که این دوست هم مطالبی میگه اگه درست نباشه میتونیم رد کنیم خرف ایشان را . چرا اعصاب خودمان را خورد کنیم, من میدونم کانی جان دلسوزی شما برای تازه واردان هست که دچار اشتباه نشن و حفاری بیمورد کمتر داشته باشن, و از این جهت من ممنون استاد دلسوزی مثل شما هستم...
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 7 شهریور1393 - 1:19am |
|
|
spook_mer
کاربر فعال
|
سلام به همه اساتید اقا ما که موندیم اخرش ببینیم چی میشه. هر روز یه روش یه ایده . هر روز یه فرکانس. میترسم گفتمان ژنو به نتیجه برسه ما هنوز اندر خم یک کوچه بمونیم خواهشأ یه نفر از اساتید یه نظر کلی از شوروع ردیابی تا لحظه حفاری رو رو مشخص کنه. حفاریش و علایمش رو خودمون بلدیم .مشکل پیدا کردنش با ردیابه ممنون
|
شنبه 7 شهریور1393 - 1:40am |
|
|
Kani
استادیار
|
spook_mer نوشته است: سلام به همه اساتید اقا ما که موندیم اخرش ببینیم چی میشه. هر روز یه روش یه ایده . هر روز یه فرکانس. میترسم گفتمان ژنو به نتیجه برسه ما هنوز اندر خم یک کوچه بمونیم خواهشأ یه نفر از اساتید یه نظر کلی از شوروع ردیابی تا لحظه حفاری رو رو مشخص کنه. حفاریش و علایمش رو خودمون بلدیم .مشکل پیدا کردنش با ردیابه ممنون مشکل فقط نداشتن فرکانس دقیق هستش و روشهای مختلفی که بیان شده کمکی هستن.
|
شنبه 7 شهریور1393 - 1:44am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
جناب کانی عزیز مرسی
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
شنبه 7 شهریور1393 - 3:05am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان. به این قسمت هم یه سر بزنید تا باهم به یه نتیجه برسیم. واسه تستهای بیشتر به کمک شما نیاز داریم. www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=13&t=1 ... db3faac148
|
شنبه 8 شهریور1393 - 6:07am |
|
|
|