انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 5:13am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 514 , 515 , 516 , 517 , 518 , 519 , 520 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
delta force نوشته است:
omidfullsystem نوشته است:
کوروش عزیز فکر کنم دوستان به اندازه کافی از صحبت های شما استفاده کردن و دیگه کافی باشه به هر حال امیدوارم موفق باشی فقط لطفا دیگه ایستگاه بچه ها رو نگیر ما به اندازه کافی دقدقه و مشکلات داریم و وقتم واسه تلف کردن نداریم
یا حق

=)) =)) =))

کجای حرف من خند دار بود B-)

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

شنبه 8 شهریور1393 - 9:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام به تمامی دوستان.من fpl35رو همون اوایل تهیه کردم و کلا 5 بهر باهاش کار کردم.چون 4مدل ردیاب دارم وهرکدوم خطای کمتری داره از اون استفاده میکنم.واز رنجی که میکشید موتاثرم العان هم نا امیدیتونو دیدم اینجا هستم چون من هر روز این سایت رو دنبال میکنم و توقع داشتم کسانی که این ردیا رو ارایه می کنند راه درست اپراتوری و به صفر رسوندن خطا رو اراییه کنند ولی ......./راههای موفقییت تو این ردیاب که تا جایی که دستم بازه میگم.1-استفاده در حالت اویز بودن سیم و جدا از دسته برای بالا بردن برد دستگاه.2-استفاده از فرکانس طای قدیمی که کربن بیشتری داره پس فرکانس مجزایی نسبت به طلای امروزی داره.3-انتن جدید که خطا و ذرات رو حد اقل برسونه که نمونه عکسشو بعدا اراییه میکنم.4-دستگاه رو در محل و منطقه ای که مشکوکید روشن کرده و دستگاه رو همونجا ثابت اویزان کرده از مصافت دورتر ردیابی کنید با رعایت این نکات جایی که ردیاب از مصافت طوتانی و با کشش قوی در شعاع دستگاه پیدا کرد جنس وا قعی هست و بر عکسش جایی که ردیاب مصافت سنس رو اون منطقه کم هست اون ذرات اند .من خودم از ردیاب جیوه ای استفاده میکنم و دوره رفتم و جایی که چیزی نباشه اثلا عکس العملی نداره و خودت میگی حداقل یه جا برو دلمون خش بشه ومن جای ردیاب بودم به خودم میگفتم مگه دلت میخاد خطا وذرات بزنم .راستشو بخوایین من یک فلزیاب piهم دارم که راه شناسایی خطارو پی بردم.من هر چند ماه یک مطلب مینویسم برای کمک به دوستان و هیچ جنبه تبلیق ندارم .در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است/

شنبه 8 شهریور1393 - 10:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

delta force نوشته است:
کوروش عزیز فکر کنم دوستان به اندازه کافی از صحبت های شما استفاده کردن و دیگه کافی باشه به هر حال امیدوارم موفق باشی فقط لطفا دیگه ایستگاه بچه ها رو نگیر ما به اندازه کافی دقدقه و مشکلات داریم و وقتم واسه تلف کردن نداریم
یا حق

=)) =)) =))

کجای حرف من خند دار بود B-)

اونجاش

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

شنبه 8 شهریور1393 - 10:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shayan666666 نوشته است:
با سلام به تمامی دوستان.من fpl35رو همون اوایل تهیه کردم و کلا 5 بهر باهاش کار کردم.چون 4مدل ردیاب دارم وهرکدوم خطای کمتری داره از اون استفاده میکنم.واز رنجی که میکشید موتاثرم العان هم نا امیدیتونو دیدم اینجا هستم چون من هر روز این سایت رو دنبال میکنم و توقع داشتم کسانی که این ردیا رو ارایه می کنند راه درست اپراتوری و به صفر رسوندن خطا رو اراییه کنند ولی ......./راههای موفقییت تو این ردیاب که تا جایی که دستم بازه میگم.1-استفاده در حالت اویز بودن سیم و جدا از دسته برای بالا بردن برد دستگاه.2-استفاده از فرکانس طای قدیمی که کربن بیشتری داره پس فرکانس مجزایی نسبت به طلای امروزی داره.3-انتن جدید که خطا و ذرات رو حد اقل برسونه که نمونه عکسشو بعدا اراییه میکنم.4-دستگاه رو در محل و منطقه ای که مشکوکید روشن کرده و دستگاه رو همونجا ثابت اویزان کرده از مصافت دورتر ردیابی کنید با رعایت این نکات جایی که ردیاب از مصافت طوتانی و با کشش قوی در شعاع دستگاه پیدا کرد جنس وا قعی هست و بر عکسش جایی که ردیاب مصافت سنس رو اون منطقه کم هست اون ذرات اند .من خودم از ردیاب جیوه ای استفاده میکنم و دوره رفتم و جایی که چیزی نباشه اثلا عکس العملی نداره و خودت میگی حداقل یه جا برو دلمون خش بشه ومن جای ردیاب بودم به خودم میگفتم مگه دلت میخاد خطا وذرات بزنم .راستشو بخوایین من یک فلزیاب piهم دارم که راه شناسایی خطارو پی بردم.من هر چند ماه یک مطلب مینویسم برای کمک به دوستان و هیچ جنبه تبلیق ندارم .در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است/

شما 5 بار استفاده کردی حالا نتیجه چه بوده
ردیابهایی که خطای کمتری داره میشه اسمشونوبگی
متوجه این حرف شما نشدم طلای قدیمی کربن بیشتری داره یعنی چه

شنبه 8 شهریور1393 - 11:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من یک مدتی نبودم تو این تایپیک چون دیگه ردیاب ندارم و دو دستی تقدیم کلانتری کردمش البته کاری کردم که نتونن روشنش کنن \M/
من در این مدتی که ردیاب رو داشتم به خیلی نکات و تجربه های خوبی رسیده بودم
و اوایل ردیابیم که تا 1 ماه گیج بودم تا با تمرین زیاد تونستم چیزهای مخفی شده رو پیدا کنم
و کمک به وزن دقیق هدف هم رسیدم فقط باید تمرین کنید شما اگر یک ماشین نو بخرید اگه رانندگی رو ندونید همش تصادف میکنید و کارتون به تعمییر گاه ختم میشه
این ردیاب هم مثل همون ماشینه تا اصول ردیابی و اصول انتن زدن و تشخیص این که فلز رو زدید یا رگه یا مواد معدنی رو نمیتونید موفق بشید :-ss
چون من خودم بعد از گذشت 5 ماه هر جایی رو که دستور حفاری میدادم درست با همون وزن و عمقی که میگفتم خلاصه یک چیزی در میومد از دل خاک
سعی کنید اول دوستانتون یک چیزی رو در غیاب شما در دل خاک تو 50 سانت پنهان کنند بعد شما پیدا کنید خیلی از مشکلاتتون حل میشه
و فاصله دست هاتون رو هم بیشتر از 20 سانت نکنید
وبه هیچ عنوان خودتون به انتن توجه نکنید و ذهنتون رو از پیدا کردن چیزهایی با ارزش موقع انتن زدن پاک کنید فکر کنید که برای تفریح دنبال این کارید
البته من بدون اجازه اساتید نطرمو گفتم ببخشید

شنبه 8 شهریور1393 - 12:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در حال حاضر که خیلی از مشکلات اولیه حل شده فقط باید با کمک هم بتونیم از شر اهن زنگ زده قدیمی نجات پیدا کنیم
چون مگنتی که اهن قدیمی داره حتی خیلی از ردیاب ها هم که قیمت بالایی دارن به سمتش کشیده میشن حتی dfs,.....که تجربه اپراتوریشو داشتم
من اگه ردیاب رو داشتم سعی میکردم این مشکل رو هم حل کنم
از دوستانی که به نتیجه میرسن خواهش دارم بعد از رسیدن به نتیجه فرکانس فلز زرد قدیمی رو زیر خاک بگیرن ^:)^

شنبه 8 شهریور1393 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هر لحظه از اين باغ بری ميرسد ،،،خدا به همه توفيق مال و ثروت بده به منه آرش هم يه عمر و يه مرگ باعزت که تو آخرت شرمنده و شرمسار کسی نباشم به لحاظ ،اخلاق ،رفتار،کلام ،و حلال و حرام
ياحق

شنبه 8 شهریور1393 - 12:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان..یه بحثی ار بی کیفیت بودن ساخت و بی دقتی در مونتاز ردیابهای جدید شد و یه دفعه سروکله این آقا کورش پیداشد و اون بحث فراموش شد.....شما که همه عاقل تر از این حرفا بودید (-| :-w :-w

شنبه 8 شهریور1393 - 3:54pm
استاد
استاد

benhoor نوشته است:
دوستان..یه بحثی ار بی کیفیت بودن ساخت و بی دقتی در مونتاز ردیابهای جدید شد و یه دفعه سروکله این آقا کورش پیداشد و اون بحث فراموش شد.....شما که همه عاقل تر از این حرفا بودید (-| :-w :-w

درود بر شما
روزگار همینه دیگه میخاد باهاش بسازی

شنبه 8 شهریور1393 - 4:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چرا موقعی که بچه ها دلسرد میشن دوستان جدید با دست پر از خالی بعد این همه مدت و 500صفحه تبادل نظر یحو وارد می شن و دم از موفقیت می زنند در صورتی که بعد چند پست مشخص میشه چیز جدیدی ندارن بگن فقط جو رو اشفته میکنند از دوستان قدیمی خواهش می کنم زیاد به حرفاشون دلخوش نکنن همه روشها تست شده فقط نمی دونم این داستان تا که به اخر می رسه خدا عاقبت همه ما رو به خیر کنه

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

شنبه 8 شهریور1393 - 4:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 514 , 515 , 516 , 517 , 518 , 519 , 520 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 47 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure