نویسنده |
پیغام |
shayan666666
کاربر فعال
|
با عرض پوزش خدمت اقا حمید میخاستم بگم قدرت دستگاه باید کمی بیشتر میشد بنظر من جسم بزرگ رو نمیتونه سنس کنه. جسم واقعی متوسط رو به زور در حالت وزن روی صفر سنس میکنه چون امواج موداوم و خطی ارسال میکنه وواگه وزن دستگاه رو بالا ببریم امواج نقطه ای ارسال میشه و به علت اینکه قدرت دستگاه برای بار دار کردن جسم بزرگ جواب نمیده .در این حالت دنبال فرکانس گاز کربنی که طلا به خاطر قدمت بالای که در زیر خاک داشته ایجاد کرده بگردید
|
یکشنبه 9 شهریور1393 - 11:34am |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 تیر1393 - 9:24am پست: 127 محل اقامت: تهران
|
شایان عزیز ردیابی که من داشتم فقط به ذرات طلا حساسیت داشت ن چیز دیگه ای
|
یکشنبه 9 شهریور1393 - 8:07pm |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 تیر1393 - 9:24am پست: 127 محل اقامت: تهران
|
سلام بر همه دوستان فلز جو چند روز پیش راجب روش جدیدی واسه رهگیری صحبت کردم که میتونه مشکلات خیلی از دوستانی رو که مثل من حتی نمیتونستن هدف مورد نظرشونو ردیابی کننو حل کنه الان چند شبه دارم روش کار میکنم و نتیجه های خوبی حاصل شده که ازجمله ردیابی دستبند طلای 12 گرمی و قابلمه مس 2 کیلو گرمی و پیدا کردن محدوده 2 متری اونها ار فواصل 20تا50متری بوده که دوستم زحمت پنهان کردنشو کشیده بود و تو این روش جدید تونستم بهش برسم در صورتی که قبلا حتی نمیتونستم مسیر هدفی رو که دوستانم پنهان کردن رو پیدا کنم و این موفقیت بزرگیه البته کافی نیست همه این تست ها توی سطح 20سانتی زمین انجام شده و هنوز توی عمق تست نشده و توی چند روز اینده میخوام هم عمق وهم شعاع رو بیشتر کنم وتست کنم انشاا... بعد از موفقیت توضیحات کامل رو همراه با عکس براتون میزارم دوستان عزیزی که مثل من با دستگاه مشکل داشتن یا ازش ناراضین و نتیجه ای ازش نگرفتن و اونو برای فروش گذاشتن کمی صبر کنن من نوید اینو بهتون میدم که انشا ا... توی چند روز اینده تا 90% مشکلاتتون حل بشه اندکی صبر صحر نزدیک است
|
دوشنبه 10 شهریور1393 - 4:20pm |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
omidfullsystem نوشته است: سلام بر همه دوستان فلز جو چند روز پیش راجب روش جدیدی واسه رهگیری صحبت کردم که میتونه مشکلات خیلی از دوستانی رو که مثل من حتی نمیتونستن هدف مورد نظرشونو ردیابی کننو حل کنه الان چند شبه دارم روش کار میکنم و نتیجه های خوبی حاصل شده که ازجمله ردیابی دستبند طلای 12 گرمی و قابلمه مس 2 کیلو گرمی و پیدا کردن محدوده 2 متری اونها ار فواصل 20تا50متری بوده که دوستم زحمت پنهان کردنشو کشیده بود و تو این روش جدید تونستم بهش برسم در صورتی که قبلا حتی نمیتونستم مسیر هدفی رو که دوستانم پنهان کردن رو پیدا کنم و این موفقیت بزرگیه البته کافی نیست همه این تست ها توی سطح 20سانتی زمین انجام شده و هنوز توی عمق تست نشده و توی چند روز اینده میخوام هم عمق وهم شعاع رو بیشتر کنم وتست کنم انشاا... بعد از موفقیت توضیحات کامل رو همراه با عکس براتون میزارم دوستان عزیزی که مثل من با دستگاه مشکل داشتن یا ازش ناراضین و نتیجه ای ازش نگرفتن و اونو برای فروش گذاشتن کمی صبر کنن من نوید اینو بهتون میدم که انشا ا... توی چند روز اینده تا 90% مشکلاتتون حل بشه اندکی صبر صحر نزدیک است انشاءالله.
|
دوشنبه 10 شهریور1393 - 5:21pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
ELMIRA نوشته است: omidfullsystem نوشته است: سلام بر همه دوستان فلز جو چند روز پیش راجب روش جدیدی واسه رهگیری صحبت کردم که میتونه مشکلات خیلی از دوستانی رو که مثل من حتی نمیتونستن هدف مورد نظرشونو ردیابی کننو حل کنه الان چند شبه دارم روش کار میکنم و نتیجه های خوبی حاصل شده که ازجمله ردیابی دستبند طلای 12 گرمی و قابلمه مس 2 کیلو گرمی و پیدا کردن محدوده 2 متری اونها ار فواصل 20تا50متری بوده که دوستم زحمت پنهان کردنشو کشیده بود و تو این روش جدید تونستم بهش برسم در صورتی که قبلا حتی نمیتونستم مسیر هدفی رو که دوستانم پنهان کردن رو پیدا کنم و این موفقیت بزرگیه البته کافی نیست همه این تست ها توی سطح 20سانتی زمین انجام شده و هنوز توی عمق تست نشده و توی چند روز اینده میخوام هم عمق وهم شعاع رو بیشتر کنم وتست کنم انشاا... بعد از موفقیت توضیحات کامل رو همراه با عکس براتون میزارم دوستان عزیزی که مثل من با دستگاه مشکل داشتن یا ازش ناراضین و نتیجه ای ازش نگرفتن و اونو برای فروش گذاشتن کمی صبر کنن من نوید اینو بهتون میدم که انشا ا... توی چند روز اینده تا 90% مشکلاتتون حل بشه اندکی صبر صحر نزدیک است انشاءالله. ای جان اگه بشه چیم میشه ,ممنون از شما
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
دوشنبه 10 شهریور1393 - 8:54pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوستان اگه جایی با 35 که سند ومدرک داشته باشه انتن بزنید مطمان باشیدکه به هدف میزنید ولی انتظار نداشته باشید که با دفعه اول انتن زدن به هدف بزنید تو این کار عجله نباید کنید تمرین حوصله صبور بودن بهترین گزینه برای به هدف رسیدنه
|
دوشنبه 10 شهریور1393 - 10:56pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
سلام چند تا مساله و تجربه اول پرسشهامو مينويسم بعد تجربه . 1) آيا ممكن هست يه هدفي سنس بشه ولي حفره نزنه و عمق هم بده ؟
مكاني رو با وزن طلا100 گرم و مفراغ و مس رو سنس كردم كه كربن و مگنت نيز گرفتم كه عمق با روش عقب رفتن رو هم 1 متر داد.موقعيت زمين هم يه زمين همواره كه ميگن قديما ميدان جنگ بوده و علايم خاصي نداره كه دقيقا در فاصله و متري اون هدف 2 جاي ديگرو با فاصله از هم نيز يكي طلا 400 گرم و ديگري مفراغ نيز سنس كردم. حفاري مكان اول كه به راحتي با بيل حفر ميشد در مراحل حفاري عمق گيري و سنس طلا با فركانس طلايي طلا و 5 مود طلا نيز انجام ميشد كه همه مثبت بودن. بعد از حفر عمق تا 1.80 متري به چيزي دست پيدا نكرديم . شوك شوك شوك دوستان يه تجربه خوبي كه كسب كردم توجه كردن به مساله حجم گيري هدف هست و هميشه سعي كنيد از حجم مورد نظر نيز از هر ضلع باز 15 سانت بزرگتر مكان رو شروع به حفاري كنيد . چون حفاري من از مركزهدف بوده بعد از عمق 1.80 كه دستگاه دوباره اونجا رو ميزد و عمق رو هم رد ميكرد يعني قبلش كه تو مراحل مختلف عمق گيري نسبت به حفاري عمق رو كم ميكرد ولي بعد ديگه عمق رو سطح ميزد البته همينكه ديگه عمق رو سطح ميزنه فك كنم دليل بر خطا بودنه ولي چرا آخه تو اين مرحله كه اينقد روش تلاش ميشه؟.با دستگاه زدن رو ديواره هاي حفره از چهار ضلع متوجه شدم قيچي فقط رو يكي از ضلع ها هست اون سمت رو دوباره رفتيم داخل كه ديگه قيچي رد كرد بعد از بررسي خاكهاي بيرون ريخته شده كه مثل تكه سنگ منتها از خاك رس مرطوب بود متوجه شديم آنتن رو اونا ميزنه كه شروع به ريزه ريزه كردن اوناكرديم ولي هيچي نبود البته قيچي رو داشتيم كه دوستم 2 بيل از خاك كه روش قيچي داشتيم رو ورداشت گفت خشك بشه ببينيم چيه. يه تجربه ديگه موردي سنس شده و عمق 2 متر داده بعد از حفاري 1 متر اصولا بايد بعد از عمق گيري دوباره 1 متر مانده باشه و بعد از 2 متر حفاري اگر عمق رو ديگه سطح بده يعني خطا توجيحش اينطوريه كه اگر جنس اون زير باشه اصولا بايد عمق كم نكنه تو عمق گيري اگر كرد يعني خطاست.نظر اساتيد چي هست ؟
|
سه شنبه 11 شهریور1393 - 8:57am |
|
|
Rega
کاربر فعال
|
ebi-gold نوشته است: دوستان اگه جایی با 35 که سند ومدرک داشته باشه انتن بزنید مطمان باشیدکه به هدف میزنید ولی انتظار نداشته باشید که با دفعه اول انتن زدن به هدف بزنید تو این کار عجله نباید کنید تمرین حوصله صبور بودن بهترین گزینه برای به هدف رسیدنه سلام . در دو مکان که سند هم داشته ردیابی کردم اما طبق نظر اساتید ردیاب ابتدا مکانی که ذرات قوی است را میزند و ظاهرا بعد از مدتی نقطه اصلی را میزند حالا از کجا بدانیم که این هم خطا است یا نه . سنگ های داغ ذرات خیلی قوی دارند ریشه درخت و حفره های زیر سنگ ها و .... را ردیاب با قدرت میزند و ول کن نیست مشکلی که دارم این است که وقتی در محوطه ای نقطه ای را ردیاب گرفته و خطا است بعد از یک ساعت و از فواصل مختلف باز همونجا را میزند با اکثر فرکانس ها . نمی دانم کی میره به طرف هدف اصلی یک بار در جایی که سند هم دارد مکانی که مشکوک به ورودی و دو راهرو شمالی جنوبی در سمت چپ و راست ورودی بود ردیابی کردم انتن ها هر کدام به سمت شمال و جنوب رفتند 180 درجه زاویه بین دو انتن طوری که احساس می کردم که بر روی راهرو ایستاده ام . این مورد نمیدانم خطا است یا نه اما بقیه جاها یی که حفاری کردیم خطا بوده
|
سه شنبه 11 شهریور1393 - 10:29am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
[quote="bazargardan"]سلام چند تا مساله و تجربه (((((((((((اول پرسشهامو مينويسم بعد تجربه . 1) آيا ممكن هست يه هدفي سنس بشه ولي حفره نزنه و عمق هم بده ؟
مكاني رو با وزن طلا100 گرم و مفراغ و مس رو سنس كردم كه كربن و مگنت نيز گرفتم كه عمق با روش عقب رفتن رو هم 1 متر داد.موقعيت زمين هم يه زمين همواره كه ميگن قديما ميدان جنگ بوده و علايم خاصي نداره كه دقيقا در فاصله و متري اون هدف 2 جاي ديگرو با فاصله از هم نيز يكي طلا 400 گرم و ديگري مفراغ نيز سنس كردم. حفاري مكان اول كه به راحتي با بيل حفر ميشد در مراحل حفاري عمق گيري و سنس طلا با فركانس طلايي طلا و 5 مود طلا نيز انجام ميشد كه همه مثبت بودن. بعد از حفر عمق تا 1.80 متري به چيزي دست پيدا نكرديم . شوك شوك شوك دوستان يه تجربه خوبي كه كسب كردم توجه كردن به مساله حجم گيري هدف هست و هميشه سعي كنيد از حجم مورد نظر نيز از هر ضلع باز 15 سانت بزرگتر مكان رو شروع به حفاري كنيد . چون حفاري من از مركزهدف بوده بعد از عمق 1.80 كه دستگاه دوباره اونجا رو ميزد و عمق رو هم رد ميكرد يعني قبلش كه تو مراحل مختلف عمق گيري نسبت به حفاري عمق رو كم ميكرد ولي بعد ديگه عمق رو سطح ميزد البته همينكه ديگه عمق رو سطح ميزنه فك كنم دليل بر خطا بودنه ولي چرا آخه تو اين مرحله كه اينقد روش تلاش ميشه؟.با دستگاه زدن رو ديواره هاي حفره از چهار ضلع متوجه شدم قيچي فقط رو يكي از ضلع ها هست اون سمت رو دوباره رفتيم داخل كه ديگه قيچي رد كرد بعد از بررسي خاكهاي بيرون ريخته شده كه مثل تكه سنگ منتها از خاك رس مرطوب بود متوجه شديم آنتن رو اونا ميزنه كه شروع به ريزه ريزه كردن اوناكرديم ولي هيچي نبود البته قيچي رو داشتيم كه دوستم 2 بيل از خاك كه روش قيچي داشتيم رو ورداشت گفت خشك بشه ببينيم چيه. يه تجربه ديگه موردي سنس شده و عمق 2 متر داده بعد از حفاري 1 متر اصولا بايد بعد از عمق گيري دوباره 1 متر مانده باشه و بعد از 2 متر حفاري اگر عمق رو ديگه سطح بده يعني خطا توجيحش اينطوريه كه اگر جنس اون زير باشه اصولا بايد عمق كم نكنه تو عمق گيري اگر كرد يعني خطاست.نظر اساتيد چي هست ؟ ))))))))))))))))) با سلام دوست عزیز. اولا که اطلاعاتت ناقصه .بعدشم گفتی مکانی رو با وزن 100 گرفتی ...این همه ما داریم میگیم از وزن 1 الی 2 کیلو شروع کنید باز بعد از 500صفحه هنوزم دوستان سوالات ابتدای رو میپرسن...مس و مفرق و کربن و مگنتت نگفتی تا چن کیلو گرفتی اینا خیلی تاثیر داره برای انالیز کارت.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
سه شنبه 11 شهریور1393 - 11:25am |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
ramin نوشته است: bazargardan نوشته است: سلام چند تا مساله و تجربه (((((((((((اول پرسشهامو مينويسم بعد تجربه . 1) آيا ممكن هست يه هدفي سنس بشه ولي حفره نزنه و عمق هم بده ؟
مكاني رو با وزن طلا100 گرم و مفراغ و مس رو سنس كردم كه كربن و مگنت نيز گرفتم كه عمق با روش عقب رفتن رو هم 1 متر داد.موقعيت زمين هم يه زمين همواره كه ميگن قديما ميدان جنگ بوده و علايم خاصي نداره كه دقيقا در فاصله و متري اون هدف 2 جاي ديگرو با فاصله از هم نيز يكي طلا 400 گرم و ديگري مفراغ نيز سنس كردم. حفاري مكان اول كه به راحتي با بيل حفر ميشد در مراحل حفاري عمق گيري و سنس طلا با فركانس طلايي طلا و 5 مود طلا نيز انجام ميشد كه همه مثبت بودن. بعد از حفر عمق تا 1.80 متري به چيزي دست پيدا نكرديم . شوك شوك شوك دوستان يه تجربه خوبي كه كسب كردم توجه كردن به مساله حجم گيري هدف هست و هميشه سعي كنيد از حجم مورد نظر نيز از هر ضلع باز 15 سانت بزرگتر مكان رو شروع به حفاري كنيد . چون حفاري من از مركزهدف بوده بعد از عمق 1.80 كه دستگاه دوباره اونجا رو ميزد و عمق رو هم رد ميكرد يعني قبلش كه تو مراحل مختلف عمق گيري نسبت به حفاري عمق رو كم ميكرد ولي بعد ديگه عمق رو سطح ميزد البته همينكه ديگه عمق رو سطح ميزنه فك كنم دليل بر خطا بودنه ولي چرا آخه تو اين مرحله كه اينقد روش تلاش ميشه؟.با دستگاه زدن رو ديواره هاي حفره از چهار ضلع متوجه شدم قيچي فقط رو يكي از ضلع ها هست اون سمت رو دوباره رفتيم داخل كه ديگه قيچي رد كرد بعد از بررسي خاكهاي بيرون ريخته شده كه مثل تكه سنگ منتها از خاك رس مرطوب بود متوجه شديم آنتن رو اونا ميزنه كه شروع به ريزه ريزه كردن اوناكرديم ولي هيچي نبود البته قيچي رو داشتيم كه دوستم 2 بيل از خاك كه روش قيچي داشتيم رو ورداشت گفت خشك بشه ببينيم چيه. يه تجربه ديگه موردي سنس شده و عمق 2 متر داده بعد از حفاري 1 متر اصولا بايد بعد از عمق گيري دوباره 1 متر مانده باشه و بعد از 2 متر حفاري اگر عمق رو ديگه سطح بده يعني خطا توجيحش اينطوريه كه اگر جنس اون زير باشه اصولا بايد عمق كم نكنه تو عمق گيري اگر كرد يعني خطاست.نظر اساتيد چي هست ؟ ))))))))))))))))) با سلام دوست عزیز. اولا که اطلاعاتت ناقصه .بعدشم گفتی مکانی رو با وزن 100 گرفتی ...این همه ما داریم میگیم از وزن 1 الی 2 کیلو شروع کنید باز بعد از 500صفحه هنوزم دوستان سوالات ابتدای رو میپرسن...مس و مفرق و کربن و مگنتت نگفتی تا چن کیلو گرفتی اینا خیلی تاثیر داره برای انالیز کارت. دوست خوب:از ریزه کاریهای انجام دادی اصلا صحبتی نشد.و این ریزه کاریها بخش مهم این قضیه هست.با این اطلاعات ناقص اساتید نمی تونند کمک کنند.مودهای استفاده شما چیه بوده؟ آیا اصلا از مود حفره استفاده کردی یا نه؟
|
سه شنبه 11 شهریور1393 - 11:46am |
|
|
|