انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 12:56am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 519 , 520 , 521 , 522 , 523 , 524 , 525 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزيز ELMIRA عزيز شما دقت نكرديد به فرمايشات بنده.بنده مودهارو هم عرض كردم كه تمام مودهاي طلا + مس + مفراغ رو سنس داشته.يبارم مطالعه فرمائيد.

سه شنبه 11 شهریور1393 - 4:12pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آيا ممكن هست يه هدفي سنس بشه ولي حفره نزنه و عمق هم بده ؟
موردي سنس شده و عمق 2 متر داده بعد از حفاري 1 متر اصولا بايد بعد از عمق گيري دوباره 1 متر مانده باشه و بعد از 2 متر حفاري اگر عمق رو ديگه سطح بده يعني خطا
دوستان يه تجربه خوبي كه كسب كردم توجه كردن به مساله حجم گيري هدف هست و هميشه سعي كنيد از حجم مورد نظر نيز از هر ضلع باز 15 سانت بزرگتر مكان رو شروع به حفاري كنيد .

سه شنبه 11 شهریور1393 - 4:44pm
YIM
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

بازرگان جان تمام مودهای طلا و مس و مفرق جواب دادن با چه وزنی؟هر کدوم از اینها چقدر وزن میتونسته بگیره؟مس مثلا تا 300 کیلو؟ یا 20 کیلو؟طلا 400کیلو یا 1 کیلو؟ مفرق 100 کیلو یا 30 کیلو؟بعدشم گزینه های خاموشی و بعد 5 مین رو رعایت کردی؟معمولا جایی هدفی باشه حفره هم داره این که اصلا نگیره نمیشه.بعد روی اثار و علائم کار کردی یا نه همین طوری؟وزن رو روی 100 گرم گذاشتن اشتباهه باید روی حداقل 2 کیلو بزاری جایی که هدف باشه رو 5 کیلو هم بزاری برای سنس کار خودشو میکنه

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 11 شهریور1393 - 6:18pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

حفره زنی هم برای خودش داستان داره من قبلا هم یه سری توضیحاتی داده بودم نمیدونم مطالعه کردین یا نه.البته اقا حمزه زحمتشو کشیدن و مفصلا توضیح دادن ولی باز دوستان دقت نمیکنن.اگه دوستان دنبال قبر میگردن وی حفره رو برای سنس روی30 بزارن اگه دنبال اتاقک هستین روی 40 بزارین سنس رو البته باید دید تا چه مقدار سنس دارین برای اتاقکها . معمولا از 40تا 65 و یا 75 میگیره که بسته به ابعاد اتاقکهاست.یه هدف کوچیک دفن شده معمولا وی 30 و 35 میده قبرها هم 30 تا 50 بسته به بزرگی و ابعادش ..50 به بالا بسته به ابعاد و حجمی که میده و این که تا چه مقدار وی میگیره میتونی اندازه اتاقکهارو در بیارین که اتاقک شما کوچیکه یا بزرگه .وی وقتی 15 یا 20 بیشتر نگرفت خطاست حفره های زیر زمینی زیادن و اگه بخواین زیر 20 بزارین برای سنس به خطا برخورد میکنین و ممکنه همون اول حفره ای رو بگیری بعد نیم ساعت تست تازه متوجه میشی ای بابا خطاست پس چه بهتر که از همون اول این نکات رو رعایت کنین.بازم میگم کاربرای عزیز فقط و فقط تمرین.این تجربیات به اسانی بدست نمیاد مگر تجربشو داشته باشین اساتیط خوب تو این انجمن زیادن همشون زحمات زیادی کشیدن تا به اینجا رسیدن شماها هم از خودتون مایه بزارین که انشالله به هدف بزنین با استفاده از تجربیات استادان خوبی که همتون میشناسین و نیاز به اسم بردن نیست. @};-

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

آخرین بار توسط ramin در سه شنبه 11 شهریور1393 - 6:36pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 11 شهریور1393 - 6:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
bazargardan نوشته است:
آيا ممكن هست يه هدفي سنس بشه ولي حفره نزنه و عمق هم بده ؟
موردي سنس شده و عمق 2 متر داده بعد از حفاري 1 متر اصولا بايد بعد از عمق گيري دوباره 1 متر مانده باشه و بعد از 2 متر حفاري اگر عمق رو ديگه سطح بده يعني خطا
دوستان يه تجربه خوبي كه كسب كردم توجه كردن به مساله حجم گيري هدف هست و هميشه سعي كنيد از حجم مورد نظر نيز از هر ضلع باز 15 سانت بزرگتر مكان رو شروع به حفاري كنيد .

با اجازه اساتید
دوست عزیز هر جایی رو که ردیابی میکنی اگه هدف واقعی باشه باید حفره هم بده و علاوه بر حفره شما باید مس مفرق المینیوم اهن و... و تست کنی و با تجزیه و تحلیلشون دستور حفاری بدی عمق هم خیلی مهمه و همینطور وزن جنسی که سنس میکنی
اگه دنبال هدف قدیمی هستی وزنتو باید بالا بزنه یه جنس قدیمی که چنصد سال زیر خاک باشه تا 10برابر وزنش بیشتر میشه پس وقتی شما 100گرم سنس میکنی ینی وزنش حدود 10گرمه که این منطقی نیست
درکل سعی کن اول همه چی رو تست کنی بعد بیگاری حفاری رو به جون بخری
یا حق

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

سه شنبه 11 شهریور1393 - 6:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام بر تمامی دوستان و اساتید عزیز
فرکانس رهگیری دقیق و نقطه زنی دقیق مس رو میخواستم لطفا :D

پیج اینستا گرام
کانال تلگرام

سه شنبه 11 شهریور1393 - 6:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

يه تجربه.ميشه شمام نظر بديد
مثلا يه هدفي رو عمق گيري كرديم 2 متر . حالا به نظر شما 1 متر حفاري كنيم دوباره عمق بگيريم بايد عمق بتقيمانده رو نشون بده يا همون 2 متري رو .
البته بنده چند مورد حفاري كه داشتم اينطوري حدس ميزنم كه بايد عمق هدف كه 2 متر زديم تو هر عمق حفاري همون 2 متر بده در غير اينصورت خطاست نظر شما چيه ؟
اگر عمق گيري مثلا بعد از 1 متر حفاري 1 متر بده يعني از آخرين كف به هدف رو ميده كه چون وسطش يه خلاء ميمونه اونموقع مساله فرق ميكنه درسته ؟
در مورد حفرش كه ميگن منطقه مكان جنگي هستش من هر موردي سنس كردم تو اون موقعيت بدون حفره سنس ميده . يعني كشكه ؟

سه شنبه 11 شهریور1393 - 6:36pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

bazargardan نوشته است:
مثلا يه هدفي رو عمق گيري كرديم 2 متر . حالا به نظر شما 1 متر حفاري كنيم دوباره عمق بگيريم بايد عمق بتقيمانده رو نشون بده يا همون 2 متري رو .
البته بنده چند مورد حفاري كه داشتم اينطوري حدس ميزنم كه بايد عمق هدف كه 2 متر زديم تو هر عمق حفاري همون 2 متر بده در غير اينصورت خطاست نظر شما چيه ؟
اگر عمق گيري مثلا بعد از 1 متر حفاري 1 متر بده يعني از آخرين كف به هدف رو ميده كه چون وسطش يه خلاء ميمونه اونموقع مساله فرق ميكنه درسته ؟
در مورد حفرش كه ميگن منطقه مكان جنگي هستش من هر موردي سنس كردم تو اون موقعيت بدون حفره سنس ميده . يعني كشكه ؟

دوست عزیز من نمیدونم شما وقتی یه متر حفاری کردی دوباره واسه عمق گیری چطوری عمل میکنی ینی تو گودال وای میستی و عقب عقب میری ینی یه محیط 3*3 رو حفاری کردی؟
و اینکه شما روی عمق زیاد حساب نکن چون خیلی دقیق نیست جایی هم که حفره نداشته باشه به نظر من خطاست البته این بستگی به نحوه سنس کردن شما هم داره w حفره رو بالا پایین کن و از 40شروع کن ببین نتیجه چیه

پیج اینستا گرام
کانال تلگرام

سه شنبه 11 شهریور1393 - 6:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

omidfullsystem نوشته است:
bazargardan نوشته است:

دوست عزیز من نمیدونم شما وقتی یه متر حفاری کردی دوباره واسه عمق گیری چطوری عمل میکنی ینی تو گودال وای میستی و عقب عقب میری ینی یه محیط 3*3 رو حفاری کردی؟
و اینکه شما روی عمق زیاد حساب نکن چون خیلی دقیق نیست جایی هم که حفره نداشته باشه به نظر من خطاست البته این بستگی به نحوه سنس کردن شما هم داره w حفره رو بالا پایین کن و از 40شروع کن ببین نتیجه چیه

نه من عمق گيري رو تو هر مرحله حفاري از همون سطح زمين عمق ميگيرم . پس با اين حساب اگر بار واقعي باشه نظريه من درسته يعني تا رسيدن به بار بايد عمقي كه همون اول زدي تو هر مرحله حفاري عمق گيري ثابت بمونه.

سه شنبه 11 شهریور1393 - 7:17pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

bazargardan نوشته است:
omidfullsystem نوشته است:
bazargardan نوشته است:

نه من عمق گيري رو تو هر مرحله حفاري از همون سطح زمين عمق ميگيرم . پس با اين حساب اگر بار واقعي باشه نظريه من درسته يعني تا رسيدن به بار بايد عمقي كه همون اول زدي تو هر مرحله حفاري عمق گيري ثابت بمونه.

دوست عزیز این روش عمق گیری شما کاملا اشتباهه شما برای عمق گیری باید قبل حفاری عمق قیق رو حساب کنی بعد حفاری کنی تازه اگه میخوای در طول حفاری عمق بگیری باید از توی گودال بگیری نه از سطح از سطح که همون عمق اولی رو میده پس توی گودال وایسا و عقب عقب برو عمق جدید رو به دست بیار برای این کار هم باید حفاری رو وسیع انجام بدی که اذیت میشی

پیج اینستا گرام
کانال تلگرام

سه شنبه 11 شهریور1393 - 7:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 519 , 520 , 521 , 522 , 523 , 524 , 525 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 110 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure