mehdi 2014 نوشته است:
سلام خدمت دوستان
من دیروز این مدار سند بانک رو ساختم همه قطعات رو هم بر طبق تغییرات مدار اقای ایگون ساختم ولی روی توکو گیر کردم از روی یه رله ۱۲ ولت سیم هاشو باز کردم و روی یه هسته سلف پیچیدم ولی تو اهم ۴۵ میکرو هانری شد ۹ اوردم دور های سیم رو کم کردم وقتی به ۱۱ اهم رسیدمیکرو هانری شد۶۶۰ و تو پایه ۲ و ۳ توکو ولتاژ شد ۱۲ بالاتر نمیره ولتاژ احتمال داره سیم لاکی این رله خیلی نازک بوده ? مقاومت ها باید طبق همون تغییرات نصب بشه مدار رو که به ۱۲ ولت وصل میکنم ولوم ۱۰۰ کیلو کار نمیکنه فقط یه صدای خش خش و با پارازیت از بلندگو میاد این ایراد میتونه از توکو باشه دوستانی که ساختن جواب گرفتن از مدار یا نه
سلام مهدي عزيز شما ميتوانيد بادو روش متفاوت مشكل توكو رو حل كنيد يا اينكه از مدار كوچك جايگزين توكو استفاده كنيد يا از اتوترانس كه روي فيبرهاي تلفن هست استفاده كنيد اين اتوترانس مقاومت يك طرفش تقريبا 5 اهمه و مقاومت طرف ديگرش تقريبا 60 الي 70 اهم هست و اون طرفش كه مقاومتش كمه به طرف tr5 نصب ميشه
من خودم با دو روش متفاوت مدار رو بالا آوردم وكار كرد منتهي نميدونم چرا عمق زني مدار من كمه و طي پيا مخصوصي كه به آيگون عزيز فرستادم مطلع شدم كه ممكنه ايراد از آيس 4011be باشه كه من استفاده كرده ام چون استاد آيگون گفتند كه يا بايد از مارك mc استفاده كنم يا ز آيسيهاي روسي
فعلا كه مدار همون طور مونده
البته اون قدرتي كه آيگون وپوياي عزيز بهش رسيدهاند خوبه وچون اين مدار به طلا حساسيتش خوبه بنظرم براي دفينه يابي با لوپ بزرگتر جواب بده اگه اين مشكل عمق زني حل بشه