نویسنده |
پیغام |
omidfullsystem
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 تیر1393 - 9:24am پست: 127 محل اقامت: تهران
|
mehran1545a نوشته است: من با فرکانس 1194.5 چندین بار سیم و مفتول مسی در عمق سطحی 20 سانت پیدا کردم بنظرم برای یافتن مس دقیق باشه! و با فرکانس 1131.5 یه کاسه و چند عدد میخ مفرغی که کاملا سبز شده بودند تو عمق 120 سانتی پیدا کردم شما هم امتحان کنید ممنون دوست عزیز
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 7:47pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
دوستان ممكن باشه فركانسي كه بشه باهاش سفال و استخوان را سنس كرد چي هست.
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 7:50pm |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
mehran1545a نوشته است: من با فرکانس 1194.5 چندین بار سیم و مفتول مسی در عمق سطحی 20 سانت پیدا کردم بنظرم برای یافتن مس دقیق باشه! و با فرکانس 1131.5 یه کاسه و چند عدد میخ مفرغی که کاملا سبز شده بودند تو عمق 120 سانتی پیدا کردم شما هم امتحان کنید خوبه فرکانس دقیق هم پیدا شد پس دوستان با خیال راحت تست بزنن...استخوان سفال و اینها هم اثر ندارن زمین خیس هم کاری بهشون نداره..
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 9:32pm |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
bazargardan نوشته است: دوستان ممكن باشه فركانسي كه بشه باهاش سفال و استخوان را سنس كرد چي هست. خیلی آسونه هر فرکانس بدرد نخور میرن سمتشون و هر فرکانسی هم که از محدوده خودش کم و زیاد کنی میره به سمتشون
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 9:34pm |
|
|
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
fabienmartin نوشته است: mehran1545a نوشته است: من با فرکانس 1194.5 چندین بار سیم و مفتول مسی در عمق سطحی 20 سانت پیدا کردم بنظرم برای یافتن مس دقیق باشه! و با فرکانس 1131.5 یه کاسه و چند عدد میخ مفرغی که کاملا سبز شده بودند تو عمق 120 سانتی پیدا کردم شما هم امتحان کنید خوبه فرکانس دقیق هم پیدا شد پس دوستان با خیال راحت تست بزنن...استخوان سفال و اینها هم اثر ندارن زمین خیس هم کاری بهشون نداره.. البته زمین کاملا خشک بود من هنگام بارندگی تو زمین های مرطوب تست نکردم البته این روزها خشکسالی بیداد میکنه نگران رطوبت نباشید! اما من استفاده از fine متوجه نشدم که دقیقا چه کارایی داره آیا با فاین جایی بزنه هدف درسته یا نزنه؟
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 11:14pm |
|
|
mehrshad kh
|
saeeed60h نوشته است: mehrshad kh نوشته است: افایان سلام از استادان عزیز سوالی داشتم من به علت مشکلاتم نمتوانم زیاد در انجمن حضور دشته باشم متاسفانه . من موردم که زمین خودم میباشد اول با انن خالی سرچ کردم چون اون موقع ردیاب قدیم انجمنرو ندا شتم یه حجم یک در یک داد بعد از تهیه ردیاب 35 از اقا مجتبی عزیز پاییز پارسال که سرچ ردم با همون ابعاد یک در یک عمق دو متر وزن کیلو 1600 هر پنچ مود طلا گرفت نقره قیچی نکرد مفرغ مس حدود 400 کیلو ولی حفره ومگنت رو اونموقع نگرفتم بعد حفاری تا دو متر چیزی نبود دو ماه پیش دوباره دستگاه زدم هدف حدود یک وجهل بسمت و جنوب سرچ شد با همان اعداد بالا وحفره 64 ومگنت همحدود 60 ابعاد حجم حدو د چهار در چها ر که خیلی بزرگتر شد از جناب حمزه ودیگر استادان تشکر کرده میپرسم که ایا مد حفره درست است ایا پس ازحفاری اول گاز یا یون تخلیه شده حالا نقطه واقعی را در جنوب نشان میدهد پرحرفی اینجانب را به بزرگی خود ببخشید . ﺳﻼﻡ. ﺍﮔﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﺘﻦ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﺯﺍﻭﯾﻪ 45 ﺩﺭﺟﻪ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﯿﺪ. ﺣﺎﻻ ﺍﮔﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻮ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﺻﻮﻻ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﺑﺎ ﻓﺮﮐﺎﻧﺴﻬﺎﯼ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﮐﻪ ﮔﻠﺪ 5 ﭘﺎﯾﯿﻨﺘﺮﯾﻨﻪ . ﺣﺎﻻ ﺷﻤﺎ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺭﻭﺷﻦ ﻭ ﺍﻧﺘﻦ ﺧﺎﻟﯽ ﯾﻪ ﺟﺎﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﯿﺪ ﻣﻦ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﺸﻢ ج ناب saeed 60hبا تشکر ااز پاسخ شما اون با انتن خالی زدم بدون دستگاه دستگاه نداشتم پرسش دیگرم از شما حفره ای که زدم نقطه سرچش درست است
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 11:21pm |
|
|
icsparsian
|
با سلام دوستان یکی از بچه ها سنگی داره که از جنس ساروج و طالبی شکل و میگن توش یا الماس و یا اکسیر حیات سوال من اینه ایا میشه بدون شکستن ساروج با تست الماس دستگاه مشخص کرد؟(البته شرمنده کسی جواب نداده دوباره پرسیدم)
|
پنج شنبه 12 شهریور1393 - 12:48am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
mehrshad kh نوشته است: saeeed60h نوشته است: mehrshad kh نوشته است: افایان سلام از استادان عزیز سوالی داشتم من به علت مشکلاتم نمتوانم زیاد در انجمن حضور دشته باشم متاسفانه . من موردم که زمین خودم میباشد اول با انن خالی سرچ کردم چون اون موقع ردیاب قدیم انجمنرو ندا شتم یه حجم یک در یک داد بعد از تهیه ردیاب 35 از اقا مجتبی عزیز پاییز پارسال که سرچ ردم با همون ابعاد یک در یک عمق دو متر وزن کیلو 1600 هر پنچ مود طلا گرفت نقره قیچی نکرد مفرغ مس حدود 400 کیلو ولی حفره ومگنت رو اونموقع نگرفتم بعد حفاری تا دو متر چیزی نبود دو ماه پیش دوباره دستگاه زدم هدف حدود یک وجهل بسمت و جنوب سرچ شد با همان اعداد بالا وحفره 64 ومگنت همحدود 60 ابعاد حجم حدو د چهار در چها ر که خیلی بزرگتر شد از جناب حمزه ودیگر استادان تشکر کرده میپرسم که ایا مد حفره درست است ایا پس ازحفاری اول گاز یا یون تخلیه شده حالا نقطه واقعی را در جنوب نشان میدهد پرحرفی اینجانب را به بزرگی خود ببخشید . ﺳﻼﻡ. ﺍﮔﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﺘﻦ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﺯﺍﻭﯾﻪ 45 ﺩﺭﺟﻪ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﯿﺪ. ﺣﺎﻻ ﺍﮔﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻮ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﺻﻮﻻ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﺑﺎ ﻓﺮﮐﺎﻧﺴﻬﺎﯼ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﮐﻪ ﮔﻠﺪ 5 ﭘﺎﯾﯿﻨﺘﺮﯾﻨﻪ . ﺣﺎﻻ ﺷﻤﺎ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺭﻭﺷﻦ ﻭ ﺍﻧﺘﻦ ﺧﺎﻟﯽ ﯾﻪ ﺟﺎﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﯿﺪ ﻣﻦ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﺸﻢ ج ناب saeed 60hبا تشکر ااز پاسخ شما اون با انتن خالی زدم بدون دستگاه دستگاه نداشتم پرسش دیگرم از شما حفره ای که زدم نقطه سرچش درست است سلام. در مورد حفره باید بگم که اگه زیر خاک لایه ای با تراکم کمتر باشه باز اونجا رو حفره میگیره.
|
پنج شنبه 13 شهریور1393 - 8:50am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
icsparsian نوشته است: با سلام دوستان یکی از بچه ها سنگی داره که از جنس ساروج و طالبی شکل و میگن توش یا الماس و یا اکسیر حیات سوال من اینه ایا میشه بدون شکستن ساروج با تست الماس دستگاه مشخص کرد؟(البته شرمنده کسی جواب نداده دوباره پرسیدم) اگه بتونید میشه.
|
پنج شنبه 13 شهریور1393 - 9:03am |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 تیر1393 - 9:24am پست: 127 محل اقامت: تهران
|
bazargardan نوشته است: دوستان ممكن باشه فركانسي كه بشه باهاش سفال و استخوان را سنس كرد چي هست. برو به ادرس زیر viewtopic.php?f=13&t=1318
|
پنج شنبه 13 شهریور1393 - 9:38am |
|
|
|