انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:44pm

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما من اون مدار رودیدم که شما میگین چون کسی نساخته بود و معلوم نبود که کار کنه یانه بخاطر همین نساختمش و تصمیم گرفتم همین مدار قدیمیشو بسازم که روش کار شده و بعد میرم دنبال مدار جدیدش الان توکو رو ساختم خیلی دقیق و خوب از اب بیرون اومدش اهمش شد ۱۱ اهم و میکرو هانریش هم شد نزدیک ۹ الان هیچ قطعه ای داغ نمیکنه ترانزیستور ۵۴۶۰ رو وقتی قسمت تختشو سمت ای سی ۷۴۱ میزارم صدا پارازیت داره و تق تق هم داره ولی خیلی ضعیف وقتی ۵۴۶۰ رو قسمت تختشو سمت توکو میزارم بوق یکسره میکشه الان رو پایه ۳ ای سی ۵۵۵ فرکانس هم دارم فکر کنم ۷۰۹ یا ۷۴۱ ایراد داره

سه شنبه 11 شهریور1393 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

انشاالله مدارت راه بيفته و چند نفره روش کاربشه بايد مدار خوبي باشه

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 11 شهریور1393 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما من اون مدار رودیدم که شما میگین چون کسی نساخته بود و معلوم نبود که کار کنه یانه بخاطر همین نساختمش و تصمیم گرفتم همین مدار قدیمیشو بسازم که روش کار شده و بعد میرم دنبال مدار جدیدش الان توکو رو ساختم خیلی دقیق و خوب از اب بیرون اومدش اهمش شد ۱۱ اهم و میکرو هانریش هم شد نزدیک ۹ الان هیچ قطعه ای داغ نمیکنه ترانزیستور ۵۴۶۰ رو وقتی قسمت تختشو سمت ای سی ۷۴۱ میزارم صدا پارازیت داره و تق تق هم داره ولی خیلی ضعیف وقتی ۵۴۶۰ رو قسمت تختشو سمت توکو میزارم بوق یکسره میکشه الان رو پایه ۳ ای سی ۵۵۵ فرکانس هم دارم فکر کنم ۷۰۹ یا ۷۴۱ ایراد داره

5460 قسمت تختش به طرف بلند گو هست و براي اينكه صداي صوت زدن به تق تق تبديل بشه يك پتانسيومتر 500 كيلو رو بين پايه 2 آيسي 741 و منفي مدار بزن و بعدش اون پتانسيومتر رو تنظيم كن و بزار روي تق تق

چهارشنبه 11 شهریور1393 - 1:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس جان فعلان در گیر گیر اوردن یه سری از قطعات یه مدار هستم که یکی از دوستان برام یه لیست اورده که براش تهیه کنم به گفته خودش میگفت مدار گریت انالوگه و یک بار ساخته و کار کرده و تفکیک مدار هم صد در صدی چون داده بود به یکی از دوستانش و چند تا چیز با ارزش هم در اوردن و بعد اون دستگاه رو به این مرده ندادن و الان قراره ای سی هارو براش تهیه کنم تا یه کیت اماده رو بعد اون بهم بده مهندس جان الان مدار من بوق ممتد میزنه با این کار درست میشه مشکل? نیاز نیست ای سی ۷۰۹ یا ۷۴۱ رو تعویض کنم

چهارشنبه 12 شهریور1393 - 10:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ترانزیستور ۵۴۶۰ هم قسمت تختشو به سمت توکو نصب کردم که همون بلندگو هم همون سمته تو این حالت بوق یکسره میزنه ولی وقتی قسمت تحت این ترانزیستور رو به سمت ای س ۷۴۱ نصب میکنم صدا پارازیت داره و یه تق تق ضعیف هم داره ته صدا من همه مقاومت ها با خازن ها رو بر طبق فایل پی دی اف اصلی نصب کردم

چهارشنبه 12 شهریور1393 - 10:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من احساس میکنم اقای ایگون همه اطلاعات رو در مورد این مدار بیان نکردن یا اینکه یک سری از قطعات درش اشتباهی صورت گرفته یا اینکه فراموششون شده که قلق اصلی مدار رو باز گو کنن من متوجه شدم اولین ایراد مدار همین ترانزیستور ۵۴۶۰ هستش که قسمت تختش باید روبروی بلندگو یا همون توکو نصب بشه تا مدار درست کار کنه و تو عکسی که از مدار خودشون گذاشتن این ترانزیستور قسمت تختش روبروی ای سی ۷۴۱ هستش :-w :-w که احساس میکنم از ترانزیستور اصلی استفاده کردن کاش یه مقدار اطلاعات دقیق تر از این مدار میگذاشتن تا کسانی که میخواهن بسازند راحت و بدون دردسر مدارشون راه اندازی بشه تا از نظر مالی کسی دچار خسارت نشه البته برای من مهم نیست چون از نظر قطعات مشکلی ندارم همه قطعات رو کلی خریدم و دارم فقط دو تا ترانزیستور رو موجود نداشتم که اون رو هم خریدم اگه این مدار اطلاعات ساختش مثل مدار ۱۲۰۰۰ یا چنس یا برن و زمین شناسی بود دیگه همه دوستان میساختن و از سر در گمی بیرون میومدن دلیل اصلی من از ساخت این مدار اینه که بتونم راهش بندازم چون یکی از دوستانم چندین بار با همین مدار نتیجه گرفته ولی آخرین باری که نتیجه گرفت خود دستگاه رو هم انداخت دور تا مدارکی به جا نذاره از خودش و الان هم شده برای ما امام زاده نمیدونم چرا بعضی از افراد تا به یه جایی میرسن خودشونو گم میکنن و درجا یه منشی میزان برای گوشیشون و جواب تلفن نمیدن

چهارشنبه 12 شهریور1393 - 10:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
اين اطلاعات با ارزش رو كه خيلي وقتم رو گرفت بخاطر آرش عزيز :-* :x تقديم ميكنم به همه دوستان
من بالاخره توكو درست كردم از سلف 8 ميكرو هانري كه سيم داخلش رو اونقدر بازش كردم تا مقاومتش شد 11 اهم و يك خازن عدسي 104 و يك ديود 1n4007
خروجي توكوي من 42 ولت هست كه با رگولاتور7812 ولتاژ 12 ولت رو به قسمتهاي مختلف مدار ميدهد
باور كنين تا بحال مداري با اين قدرت وثبات وحساسيت به طلا نديده ام خيلي مدار ساختم ولي اين يه چيز ديگه هست @-)

توجه :D
خلاصه راز مدار استاد آيگون را متوجه شدم :D
همه چي رو استاد آيگون درست گفته فقط دوستان دقت كنند كه خازن بغل آيسي 3 كه 102 هست و به پايه 3 و6 و مقاومت 1.5 كيلو كه به پايه 6 و 8 اين آيسي وصل ميشه رو وصل كنند تا توكو راه بيفتد :YMPEACE:
و مقاومت 1 كيلو رو به پايه 6و 7 آيسي 7 وصل كنين
بقيه مقاومتها همونيه كه استاد آيگون گفته و خازن ها رو بر اساس شماتيك اصلي وصل كنين
و اما راز مدار استاد آيگون :
راز مدار استاد آيگون لوپش هست فقط از لوپ دو طرفه چنس 65 سانتي براي اين مدار استفاده كنين
تا به برد عالي دست يابيد اگر دقت كنين به فيلمي كه استاد آيگون آپ كرده كلفتي لوپ خودش نشون ميده كه از سيم 1 ميل روكش دار استفاده شده :D

مهم مهم خيلي مهم : خازن c2 را حتما 47 نانو يا ترجيحا 33 نانو بزنين
موفق وپيروز باشين :D ;) B-)

جمعه 13 شهریور1393 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohandes1 تست ؟طلا چه قد میزنه با لوپ 1*1 بردش در زمین به نظرت چه قدر میشه؟؟؟

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

جمعه 14 شهریور1393 - 9:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس جان فدایی داری پس من از نمره سیم ۱ استفاده کنم برای لوپ? میشه دور دقیق سیم پیچ رو برای لوپ ۳۳ و لوپ ۹۰ بگین این تغییراتی رو که گفتنی من انجام میدم و تا شنبه یا یکشنبه نتیجه رو اعلام میکنم

جمعه 14 شهریور1393 - 9:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان اون مقاومت رو که شما گفتین که به پایه ۶ و ۸ ای سی ۳ وصل میشه و مقدارش۱و نیم کیلو هستش اقای ایگون گفتن یه مقاومت بین ۱۲ تا۸ ۱کیلو رو یه پایه رو به ۵ و ۶ ای سی ۳وصل کنید و پایه دیگه رو به ۸و۹ ای سی ۳ وصل کنید پس اشتباه بوده? میشه دقیق تر بگین این مقاومت رو به کدوم پایه ها وصل کنیم? چون ایشون که نیمه کاره گذاشتن کارشون رو و اطلاعات درستی ندادن اگه امکان داره یه عکس هم بزارین از این تغییرات که عالی میشه چون من این مدار رو برای کار تو یه قبرستان نیاز دارم و میخوام ازش استفاده کنم چون دستگاه شرکتی رو نمیشه زیاد این ور و اون ورکشوند گیر بر ه خیلی بد میشه

جمعه 14 شهریور1393 - 9:59am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 534 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure