انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:52pm

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
سلام مهندس جان فدایی داری پس من از نمره سیم ۱ استفاده کنم برای لوپ? میشه دور دقیق سیم پیچ رو برای لوپ ۳۳ و لوپ ۹۰ بگین این تغییراتی رو که گفتنی من انجام میدم و تا شنبه یا یکشنبه نتیجه رو اعلام میکنم

من با لوپ 65 سانت چنس تست كردم نتايج از تست خود فلزياب چنس به مراتب بهتر بود چون ثباتش خيلي زياده مثلا سكه 500 توماني از 45 شروع ودر 40 سانت به راحتي فلزياب جيغ ميكشه
يك سيني 50 سانت از 2.5 متر به راحتي سنس ميشه
يك بسته سيم لحيم كه تانصفش مونده رو يك متر ميزنه
يك فندك آشپزخانه رو از 90 سانت ميزنه
يك هاون برنجي رو از يك متر ميزنه
فعلا به صورت كامل باطلا تست نكرده ام ولي از تستهاي قبلي ميدونم به طلا حساسه

فكر ميكنم با لوپ يكمتر بيشتر از 3.5 رو براي سيني 50 سانت سنس بكنه

شما يك سر مقاومت 1.5 كيلو رو به پايه5و6 و سر ديگه اش رو به پايه 8و 9 وصل كنين
2n 5460 رو به صورت مورب كه قسمت تختش به طرف بلندگو باشه وصل كنين و پايه وسطش به طرف بالاي فيبر هست و c2 رو 33nf ولتاژ بالا مثلا 300 ولت وصل كنين تا اوسيلاتور در برابر گرما ثبات فركانسي داشته باشه
من از آيسي 4011 be استفاده كرده ام و جاي tr4از bf256 استفاده كرده ام ولوم 10 دور من 20 كيلو هست
بقيه قطعات همونه كه آيگون عزيز گفته اند
با تمام قدرت بسازين وشك نكنين ;)

جمعه 14 شهریور1393 - 10:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس جان پس من هم تا یکشنبه یا دوشنبه راهش میندازم و نتیجه رو اعلام میکنم برای لوپ میشه از کابل cat6 استفاده کرد چون ۴ متر این کابل رو سری کنیم اهمش میشه 2.4 ترانزیستور قدرت رو من tip31 جا زدم ولی هیچ فرکانس تو خروجیش ندارم ولی تو یکی از ای سی های ۵۵۵ نزدیک ۶ کیلو هرتز فرکانس دارم تو یکی دیگش ۲۹۰ هرتز فرکانس دارم من فک کنم ایراد از ترانزیستور یک باشه bc327 جا زدم بجای اون ترانزیستور اصلی

جمعه 14 شهریور1393 - 1:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان پس پایه وسط ترانزیستور رو به نقطه d روی فیبر لحیم کنیم و پایه سمت راست ترانزیستور رو به قسمت g و پایه سمت چپ رو به s لحیم کنیم? الان ترانزیستور من به همین شکل وصل شده و بوق یکسره میزنه ولوم هم کار نمیکنه تو این وضعیت فقط یکم صدا زیر و بم میشه با چرخوندن ولوم ده دور تا فردا عکس از فیبر میزارم با نصب قطعات تا شاید مشکل زودتر پیدا بشه

جمعه 14 شهریور1393 - 1:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
ممنون مهندس جان پس من هم تا یکشنبه یا دوشنبه راهش میندازم و نتیجه رو اعلام میکنم برای لوپ میشه از کابل cat6 استفاده کرد چون ۴ متر این کابل رو سری کنیم اهمش میشه 2.4 ترانزیستور قدرت رو من tip31 جا زدم ولی هیچ فرکانس تو خروجیش ندارم ولی تو یکی از ای سی های ۵۵۵ نزدیک ۶ کیلو هرتز فرکانس دارم تو یکی دیگش ۲۹۰ هرتز فرکانس دارم من فک کنم ایراد از ترانزیستور یک باشه bc327 جا زدم بجای اون ترانزیستور اصلی

من از tip41 استفاه كردم و از دوعدد خازن 2200 ميكرو فاراد 16 ولت
ضمنا من هم از bc327 استفاده كرده ام
مهدي جان شما همه مفاومتها رو مثل مدار آيگون بزن
مدار من هم شوكش در tip41 كمه ولي بالوپ فوق العاده سنس ميكنه
فقط حتما توكو رو بساز وگرنه با باتري نميتوني به برد دلخواه يرسي
اگر قطعات رو درست زده باشي با چرخاندن پتانسيومتر 100k به طرف 741 بايد مدارت صداي تق تق بده واگر خازن c2 را كمتر از 100 نانو نزني اين تق تق نمياد و مدار سوت يكسره خواهد داشت حتما 47نانو يا 33 نانو بزن

جمعه 14 شهریور1393 - 2:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آیا به طلای 24 عیارهم حساسیت نشون میده؟

جمعه 14 شهریور1393 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

johnlewis نوشته است:
آیا به طلای 24 عیارهم حساسیت نشون میده؟

به طلاي معمولي كه حساسيتش خوبه
يك انگشتر معمولي رو از 23 سانت ميزنه
طلاي 24 عيار رو هنوز تست نكرده ام

جمعه 14 شهریور1393 - 8:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس جان از راهنمایی شما من فردا اگه وقت شد این کارها رو انجام میدم روی مدار و نتیجه رو اعلام میکنم من مقاومت ها رو طبق پی دی اف اصلی لحیم کرده بودم فردا همه رو تغییر میدم و مثل مدار اقای ایگون درست میکنم

جمعه 14 شهریور1393 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohandes1 نوشته است:
سلام دوستان
اين اطلاعات با ارزش رو كه خيلي وقتم رو گرفت بخاطر آرش عزيز :-* :x تقديم ميكنم به همه دوستان
من بالاخره توكو درست كردم از سلف 8 ميكرو هانري كه سيم داخلش رو اونقدر بازش كردم تا مقاومتش شد 11 اهم و يك خازن عدسي 104 و يك ديود 1n4007
خروجي توكوي من 42 ولت هست كه با رگولاتور7812 ولتاژ 12 ولت رو به قسمتهاي مختلف مدار ميدهد
باور كنين تا بحال مداري با اين قدرت وثبات وحساسيت به طلا نديده ام خيلي مدار ساختم ولي اين يه چيز ديگه هست @-)

توجه :D
خلاصه راز مدار استاد آيگون را متوجه شدم :D
همه چي رو استاد آيگون درست گفته فقط دوستان دقت كنند كه خازن بغل آيسي 3 كه 102 هست و به پايه 3 و6 و مقاومت 1.5 كيلو كه به پايه 6 و 8 اين آيسي وصل ميشه رو وصل كنند تا توكو راه بيفتد :YMPEACE:
و مقاومت 1 كيلو رو به پايه 6و 7 آيسي 7 وصل كنين
بقيه مقاومتها همونيه كه استاد آيگون گفته و خازن ها رو بر اساس شماتيك اصلي وصل كنين
و اما راز مدار استاد آيگون :
راز مدار استاد آيگون لوپش هست فقط از لوپ دو طرفه چنس 65 سانتي براي اين مدار استفاده كنين
تا به برد عالي دست يابيد اگر دقت كنين به فيلمي كه استاد آيگون آپ كرده كلفتي لوپ خودش نشون ميده كه از سيم 1 ميل روكش دار استفاده شده :D

مهم مهم خيلي مهم : خازن c2 را حتما 47 نانو يا ترجيحا 33 نانو بزنين
موفق وپيروز باشين :D ;) B-)

مرسی ناصرجان نظرلطفته اگه شد منم ميسازم

جمعه 14 شهریور1393 - 11:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اي کاش يکی پی سی بی جديد ميزد واسه سندبانکس جمع و جورتر باشه سهيل جان کار خودته ،يا شما ناصر جان اگه زحمتی نيست

جمعه 14 شهریور1393 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرش جان
اين مدار از tl ,sx500 بهتره چون هم ثباتش خوبه وهم نسبت به طلا حساسيتش خوبه
يادمه كه روي sx500 خيلي تلاش كردم تا به طلا حساسش كنم ولي نشد كه نشد بايد طلا روبه لوپ ميچسبوندي تا شايد سنس كنه ولي اين مدار همين كه طلا رو ميبينه دادو هوار ميكنه وجيغ ميكشه اون هم چه جيغي :D
فكر ميكنم اون نقاطي از قبرستون رو كه با sx وچنس گشتم لازمه كه دوباره با اين مدار بگردم چون ديگه مطمعنم هر چي طلا بوده اون ها ردش كردند ولي اين مدار اگه لوپش خوب باشه ممكن نيست رد كنه فعلا كه دارم اسكلت و لوپ 50 سانت با cat6 براش ميسازم
دوستان هميشه سعي كنيد كه اسكلت محكم براي فلزياب بسازين چون در حالت گردن آويز سيم لوپ تكون ميخوره و ظرفيت خازني لوپ تغيير ميكنه و ثبات مدار از دست ميره بخصوص براي چنس حتما اسكلت بسازين :YMPEACE:
در مورد pcb همين مستطيلي خودش عالي هست چون نويز پذيريش از طرف ميدان مغناطيسي لوپ خيلي كم هست اگه در راستاي اسكلت وصل بشه

جمعه 14 شهریور1393 - 11:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 551 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure