انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:15pm

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی ناصر جان براورد قيمت و اطلاعات کامل از ليست قطعات رو در تايپيکی جدا بانام سندبانکس 2 بزاريد مرسى داداش

جمعه 14 شهریور1393 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرش جان هر چي باشه طراحش انگليسي هست و فكر همه چي رو كرده واين طرح وpcb رو زده :D :ymhug:
طراحان الكترونيك انگليسي واقعا طراح كامل هستند از همين مدارشون همه چي مشخصه
آرش جان بهتره در همين تاپيك ادامه بديم هر چي باشه استاد آيگون عزيز زحمت كشيده اند ودر اين تاپيگ حق آب و گل دارند ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
هزينه اش خيلي پايينه :-* اون هم با چند تا قطعه دره پيت كلنگي اين مدار خلق شده دست طراحش درد نكنه
بيخود نيست كه حسين دمير عاشق اين مدار شده اونقدر خودش رو با اون دلتا پالسش كشت :D :)) :ymdevil:

جمعه 14 شهریور1393 - 11:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آره ناصر جان علاقه حسين دمير،،،(دمير=آهن) رو به اين مدار رو من توی اين تايپيک گفتم که تو يکی از سايتها خوندم انشاالله آدرسش رو دوباره پيدا و آپ ميکنم ،،،ناصر جان تست خاک هم داشتی داداش؟؟؟؟؟اعلام وضعيت کن !!

شنبه 14 شهریور1393 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
آره ناصر جان علاقه حسين دمير،،،(دمير=آهن) رو به اين مدار رو من توی اين تايپيک گفتم که تو يکی از سايتها خوندم انشاالله آدرسش رو دوباره پيدا و آپ ميکنم ،،،ناصر جان تست خاک هم داشتی داداش؟؟؟؟؟اعلام وضعيت کن !!

نه آرش جان هنوز اسكلتش ولوپش كامل نشده ولي خيلي اميدوارم كه باهاش به نتيجه برسم
آرش جان اون سايتي كه ميگفتي فيلمش رو ديدي كه از پشت سنگ بزرگ سنس ميكرد رو من نتونستم پيدا كنم :(( :(( ميشه لينكش رو بزاري

شنبه 14 شهریور1393 - 12:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آره ناصر جان لينکشو پيدا کردم ميزارم از يوتيوب با کلی کلنجار پيداش کردم يادم نيست چی تايپ کرم اومد اما با لوپ يک متری که روى سنگ بزرگی گذاشتن حداقل يک مترو چهل که عرض و طول سنگ از لوپ بزرگتر بود و لوپ به کل پشت سنگ قرار گرفته بود و وقتی فلز 10در10 رو ميبرد زيرش صدای جيغش بلند ميشد جالب اينجا بود که دوربين که رفت جلو فقط يک ولوم و يک ميتر با ال ايدی داشت،،، پيدا شدچشم ميزارم

شنبه 14 شهریور1393 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohandes1 نوشته است:
آرش جان هر چي باشه طراحش انگليسي هست و فكر همه چي رو كرده واين طرح وpcb رو زده :D :ymhug:
طراحان الكترونيك انگليسي واقعا طراح كامل هستند از همين مدارشون همه چي مشخصه
آرش جان بهتره در همين تاپيك ادامه بديم هر چي باشه استاد آيگون عزيز زحمت كشيده اند ودر اين تاپيگ حق آب و گل دارند ^:)^
هزينه اش خيلي پايينه :-* اون هم با چند تا قطعه دره پيت كلنگي اين مدار خلق شده دست طراحش درد نكنه
بيخود نيست كه حسين دمير عاشق اين مدار شده اونقدر خودش رو با اون دلتا پالسش كشت :D :)) :ymdevil:

ناصر جان من هم از زحمات شما تشكر ميكنم انشالله باهاش به نتيجه برسي @};- :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 14 شهریور1393 - 1:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس ناصر جناب ايگون براي ساخت توكو از دوتا ديود استفاده كردند و شما از يه دونه درسته؟. و اگه ميشه پي سي بي مداري كه خودت ساختي رو بذار مرسي

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 14 شهریور1393 - 1:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسد جان يکی از ديودها رو مداره و يکی ديگه ميشه يک پايه توکو و وصل ميشه به سر ديود روی مدار

شنبه 14 شهریور1393 - 2:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
اسد جان يکی از ديودها رو مداره و يکی ديگه ميشه يک پايه توکو و وصل ميشه به سر ديود روی مدار

مرسي من چند صفحه اول رو خوندم فهميدم تشكر فقط مهندس ناصر اون pcb كه خودت زدي بذار . مرسي

شنبه 14 شهریور1393 - 2:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان پی سی بی تو صفحات اول هستش که اگه پیدا نکردین بگین همین جا براتون بزارم این فلزیاب رو بسازین از دستش ندین خیلی کوچیک و نقلی

شنبه 15 شهریور1393 - 8:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma و 477 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure