نویسنده |
پیغام |
سورنا
کاربر حرفه ای
|
آریانا داداش خوبییییییییی?? والا راسیتش منم تایید نمیکنم باید با چشم خودت ببینی تا باور کنی.. ولی من شرط میبندم زالوت مثه آب خوردن توی اون عمق میزنتش چون فلزیاب نیست زالوت و فلسفش فرق میکنه
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
یکشنبه 16 شهریور1393 - 7:22pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
arash22 نوشته است: من دستگاه مثلا پالسی فرکانس پایین حامد شمسی رو دارم اشغاله ،اسم دستگاهش چوپان دروغگو هست از صد تا بوق شاید یکی درست باشه ، اصلا هیچی نداره فقط یک ولوم روی دستگاه هست وسلام . مفت نمی ارزه سرم کلاه گذاشت البته اون موقع با دستگاه زیاد اشنایی نداشتم خلاصه دستگاهش بدرد خودش میخوره . سلام کاملا درسته منم چند سال پیش ادش خریدم ولی از ۱۰۰ تا بوغ شای شاید یک جا میخ رو میزد
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 11:08am |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
سورنا نوشته است: آریانا داداش خوبییییییییی?? والا راسیتش منم تایید نمیکنم باید با چشم خودت ببینی تا باور کنی.. ولی من شرط میبندم زالوت مثه آب خوردن توی اون عمق میزنتش چون فلزیاب نیست زالوت و فلسفش فرق میکنه سورنا جان نمیدونم چرا وقتی حرف از زالوت میشه یاد قضیه احمدی نژاد میفتم که می گفت با امام زمان ناهار میخوره
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 11:20am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
bardia نوشته است: سورنا نوشته است: آریانا داداش خوبییییییییی?? والا راسیتش منم تایید نمیکنم باید با چشم خودت ببینی تا باور کنی.. ولی من شرط میبندم زالوت مثه آب خوردن توی اون عمق میزنتش چون فلزیاب نیست زالوت و فلسفش فرق میکنه سورنا جان نمیدونم چرا وقتی حرف از زالوت میشه یاد قضیه احمدی نژاد میفتم که می گفت با امام زمان ناهار میخوره اینو خوب اومدی ولی من بهت قول میدم میزنه با قاطعیت میگم قویترین و عالی ترین سیستمیه که تا 5متر با خطای 1% زیر زمین،توی دیوارو صخره رو میزنه. با جفت چشمام دیدمش!
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 7:38pm |
|
|
salamat tala
کاربر فعال
|
سورنا نوشته است: bardia نوشته است: سورنا نوشته است: آریانا داداش خوبییییییییی?? والا راسیتش منم تایید نمیکنم باید با چشم خودت ببینی تا باور کنی.. ولی من شرط میبندم زالوت مثه آب خوردن توی اون عمق میزنتش چون فلزیاب نیست زالوت و فلسفش فرق میکنه سورنا جان نمیدونم چرا وقتی حرف از زالوت میشه یاد قضیه احمدی نژاد میفتم که می گفت با امام زمان ناهار میخوره اینو خوب اومدی ولی من بهت قول میدم میزنه با قاطعیت میگم قویترین و عالی ترین سیستمیه که تا 5متر با خطای 1% زیر زمین،توی دیوارو صخره رو میزنه. با جفت چشمام دیدمش!
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 7:57pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام به همگی قطعا زالوت سکه رو در 4 یا 5 متری هم میتونه بزنه
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 9:17pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
hoshi نوشته است: سلام به همگی قطعا زالوت سکه رو در 4 یا 5 متری هم میتونه بزنه حالا که این طور شد بچه ها همت کنید برای مهندسی معکوس زالوت فقط از دوستان عزیزی که زالوت دارن خواهش می کنم تا چند روزی قرضش بدن که سر از سیستم ها و قلق هاش در بیاریم و دوباره صحیح و سالم تحویلش بدیم
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 10:10pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
سیستمی می سازیم به همت بچه های انجمن که زالوت که سهله حتی جالوتشم به زانو دربیاد
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 10:14pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: hoshi نوشته است: سلام به همگی قطعا زالوت سکه رو در 4 یا 5 متری هم میتونه بزنه حالا که این طور شد بچه ها همت کنید برای مهندسی معکوس زالوت فقط از دوستان عزیزی که زالوت دارن خواهش می کنم تا چند روزی قرضش بدن که سر از سیستم ها و قلق هاش در بیاریم و دوباره صحیح و سالم تحویلش بدیم به جان خودم یه روز زالوت هم پاش تو انجمن باز بشه و رزین روی مدار رو ببریم به همون 12 رگولاتور میرسیم
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 10:19pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سیستمش فرق میکنه بردیا جان ولی یه روزی حتما پاش تو این انجمن باز میشه
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 11:08pm |
|
|
|