انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:19pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 525 , 526 , 527 , 528 , 529 , 530 , 531 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
tehrani39111355 نوشته است:
سلام استاد حمزه عزیز.
اگه میشه لطفا در مورد نقطه زنی بیشتر توضیح بفرمایید.
که فاصله ی بین 45درجه و مرکز قیچی دستگاه روشن را دو برابر ودر کدام جهت میشه روی نقطه یا نزدیکتر.
ممنون از عنایت شما

سلام
استاد تهراني عزيز وقتي ما دوتا نقطه رو داريم نقطه اصلي بطرف جهت اين دو نقطه هستش

درود
ممنون استادحمزه عزیز.
درسته.ولی در کدام جهت؟شمال جنوب شرق غرب.
شرمنده ام اینجاشو متوجه نمیشم.
ممکنه مفصل توضیح بفرمایید؟
ممنون وارادتمند

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

یکشنبه 15 شهریور1393 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد تهرانی من یه چند بار این مطلب را خودم برخورد کردم که هدف 1 متر به طرف جنوب میباشد
باز نظر اساتید فن بر این موضوع چی باشد
چون نمیشه گفت چون من اینطور ردیاب میزنم پس همه باید 1 متر جنوبی را حفاری کنند من شرایطم در ردیاب زدن اینطوره حالا بقیه رو نمیدونم
مطلب بالا نفی یا نقص نقطه زنی 35 نیست بلکه بیان تجربه بود
موفق باشید

یکشنبه 15 شهریور1393 - 12:49am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

مهدی6 نوشته است:
استاد تهرانی من یه چند بار این مطلب را خودم برخورد کردم که هدف 1 متر به طرف جنوب میباشد
چون نمیشه گفت چون من اینطور ردیاب میزنم پس همه باید 1 متر جنوبی را حفاری کنند من شرایطم در ردیاب زدن اینطوره حالا بقیه رو نمیدونم
موفق باشید

سلام مهدی جان
درسته.منم به این مورد برخورد داشته ام.ولی همه جا صدق نمیکنه.
دنبال یه روش ویک قانون ثابت در نقطه زنی ام.
منم به ردیابی 35 شکی ندارم.وسنس هدف واقعی ازخطا را تشخیص میدم.ومخصوصا اگه هدف حفره داشته باشه .
مکان را تا 10 در 10 حالا کمی بیشتر یا کمتر میارم.
چون اهداف متفاوتند .نقطه ی نهایی یه خورده سخته.

با این روشی که استاد حمزه بیان کردند.اگه منظورشو بگیرم .دیگه مشگلی ندارم.

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

یکشنبه 15 شهریور1393 - 1:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
saeed630 نوشته است:
سلام
استاد حمزه یه سوال یکی از دوستام امروز از من پرسید گفتم از شما بپرسم که با ردیاب 22 توی زمین کشاورزی که نم دار هم هست و بار هم هست آیا میشه به نقطه مورد نظر رسید و اینکه یه راهنمایی اگه کنید در مورد کار با اون در اون شرایط ممنون میشم

سعيد عزيز همانطوري كه تو خصوصي جواب دادم با اين ردياب 22 و با اين شرايط(زمين زراعي و رطوبت خاك) بنده هم نمي تونم محل رو با خطا تفكيك كنم و به احتمال زياد خطا ميزنم ولي با ردياب 35 تا حد زيادي ميشه حداقل خطا رو تشخيص داد.
كلا بهتره اول با ردياب تمام نقاط مشكوك رو كه ردياب بهش واكنش ميده رو مشخص كنيد بعد بطور مثال ما تو اين زمين 5 محل قيچي شدن رو داريم حالا دقيقا وسط اين 5 نقطه قرار مي گيريم و اجازه ميديم انتن ها به ما نشون بدن كه كدوم محل قوي تر هستش.هر محلي انتخاب شد با انتن هاي خالي محل رو جك مي كنيم .اگه زاويه 45 درجه رو داشت كه شروع بكار مي كنيم و اگه نداشت هم مطمئن ميشيم محل خطا هستش

ممكن باشه اين قضيه پيدا كردن زاويه 45 درجه با آنتن خالي رو توضيح بديد.

یکشنبه 16 شهریور1393 - 9:10am
YIM
استاد
استاد
آواتار کاربر

tehrani39111355 نوشته است:
مهدی6 نوشته است:
موفق باشید

سلام مهدی جان
درسته.منم به این مورد برخورد داشته ام.ولی همه جا صدق نمیکنه.
دنبال یه روش ویک قانون ثابت در نقطه زنی ام.
منم به ردیابی 35 شکی ندارم.وسنس هدف واقعی ازخطا را تشخیص میدم.ومخصوصا اگه هدف حفره داشته باشه .
مکان را تا 10 در 10 حالا کمی بیشتر یا کمتر میارم.
چون اهداف متفاوتند .نقطه ی نهایی یه خورده سخته.

با این روشی که استاد حمزه بیان کردند.اگه منظورشو بگیرم .دیگه مشگلی ندارم.

استاد تهراني عزيز اگه بار پلمپ نباشه با انتن خالي مي تونيم بدونيم كه به كدام جهت هستش.نقطه برطرفي خواهد بود كه غلاف محل قيچي شدن انتن هاي خالي خواهد بود.يعني انتن هاي خالي اگه مثلا بطرف شمال قيچي شدن نقطه در راستاي نقطه انتن خالي و ردياب روشن بطرف جنوب خواهد بود.اگه بار پلمپ باشه ما ديگه مشكلي با نقطه زني نخواهيم داشت فقط عمق زني و سنس اين محل از راه دور سخت خواهد بود.

bazargardan نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
saeed630 نوشته است:
سلام
استاد حمزه یه سوال یکی از دوستام امروز از من پرسید گفتم از شما بپرسم که با ردیاب 22 توی زمین کشاورزی که نم دار هم هست و بار هم هست آیا میشه به نقطه مورد نظر رسید و اینکه یه راهنمایی اگه کنید در مورد کار با اون در اون شرایط ممنون میشم

سعيد عزيز همانطوري كه تو خصوصي جواب دادم با اين ردياب 22 و با اين شرايط(زمين زراعي و رطوبت خاك) بنده هم نمي تونم محل رو با خطا تفكيك كنم و به احتمال زياد خطا ميزنم ولي با ردياب 35 تا حد زيادي ميشه حداقل خطا رو تشخيص داد.
كلا بهتره اول با ردياب تمام نقاط مشكوك رو كه ردياب بهش واكنش ميده رو مشخص كنيد بعد بطور مثال ما تو اين زمين 5 محل قيچي شدن رو داريم حالا دقيقا وسط اين 5 نقطه قرار مي گيريم و اجازه ميديم انتن ها به ما نشون بدن كه كدوم محل قوي تر هستش.هر محلي انتخاب شد با انتن هاي خالي محل رو جك مي كنيم .اگه زاويه 45 درجه رو داشت كه شروع بكار مي كنيم و اگه نداشت هم مطمئن ميشيم محل خطا هستش

ممكن باشه اين قضيه پيدا كردن زاويه 45 درجه با آنتن خالي رو توضيح بديد.

اگه باري بدون پلمپ و در تماس با خاك باشه يون هاي اون بطور 45 درجه دور اين فلز هاله ايجاد مي كنن.كلا انتن هاي خالي به اين يون ها واكنش قوي رو دارن و بيشتر ردياب ها هم بخاطر همين زاويه 45 نمي تونن دقيق نقطه رو بزنن.حالا اگه انتن هاي خالي نقطه اي رو بزنن مي تونه دليل وجود مغناطيس طبيعي حفره و يا زاويه 45 فلز باشه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 16 شهریور1393 - 9:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام دوستان و اساتید فن یک سوال برام پیش امده من هر چی ردیاب خارجی یا شرکتی دیدم هیچ کدومشون انتنهاشون میل برنجی نیست و بیشتریاشون از انتن تلسکوپی استفاده میکنن,
میشه اقا مجتبی و حمید جان بفرمایید چرا انتنها که درست میکنید چرا بر خلاف ردیابهایدیگه از تلسکوپی استفاده نکردین
ممنون از شما

شنیدن کی بود مانند دیدن

یکشنبه 16 شهریور1393 - 10:30pm
YIM

با جمع بندی این مطالب وبا توجه به چند حفاری که انجام دادم حدود 50 درصد هدف بجهها درست وردیاب خیلی خوب جواب جواب میده ولی اکثرا زاویه 45 رو مثل من گرفتن پیشنهاد میکنم اقایون جا ههایی رو که خیلی مطمعن هستن وحفاری کردن یه بار ه دیگه دستگاه بزنن متوجه میشید حدف حدود یک متر به جنوب سرچ میشه که مطمعنن نقطه اصلی برای من که این طور بود فرصت حفاری دست بده حتما نتیجه رو میگم تا نظر اساتید چی با شه

یکشنبه 16 شهریور1393 - 11:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خیلی متشکرم استاد حمزه گرامی @};-

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 16 شهریور1393 - 1:02am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سلام بر تمامی دوستان و اساتید عزیز
دیشب رفته بودم تو یه محلی واسه دستگاه زدن که خالی از نشونه هم نبود و میگفتن نسخه داره
روبروی ی کوه (چسبسده به کوه) یه تپه بود که میگفتن سمت چپ و راست تپه یه زن و مرد همراه با مالشون دفن شده و کسی که نسخه داشته بین کوه و تپه رو حفاری کرده که به گفته خودش جمجمه پیدا کرده و به جایی نرسیده ما هم که دیگه به این حرفا عادت کردیم ب قول دوستم یه گوشم در بود و یه گوشم دروازه و کار خودمو انجام دادم
نزدیک جایی که حفاری شده بود (بین کوه و تپه)دستکاه رو با پراب به زمین وصل کردم و با فرکانس 165.3 به مدت 20دقیقه روشن گذاشتم بعد با روش خودم رهگیری کردم که بهم یه مسیر داد و به سمت سینه جنوب شرقی کوه منو کشوند .حدودا 10تا 15 متری محلی رو که حفاری کرده بودن دستگاه یه نقطه رو با فرکانس 165.3 زد که با همون فرکانس حجم رو 2*2 داد عمق رو هم به روش عقب عقب از مرکز 2 متر داد با مد حفره امتحان کردم حجم همون 2*2 درامد ولی عمقش شد 3متر با فرکانس 165.3 وزن رو زیر 16 کیلو نشون میدار و جالب اینجا بود که وقتی با گلد 5 تست کردم فقط رو مرکز قیچی میکرد و رو زوایای 45درجه قیچی نمیداد و اونم تا 16 کیلو نشون میداد و از -2تا+2 بیشتر جواب نمیداد
به دلیل نبود وقت کافی و ناامن بودن محیط گلد های دیگه رو تست نکردم
رو مد حفره تا w=65 جواب میداد مگنت هم حدودا تا 60 مس هم تا 2 کیکو تست کردم جواب داد کربن هم 500تا 800 جواب داد رو مد المینیوم هم فقط تحریک میشد ولی قیچی نمیداد
دیگه فرصت نشد چیز دیگه ای رو تست کنم
نکته دیگه جایی رو که دستگاه گرفت در ابعاد 0.5*1 به اندازه یه وجب نسبت به اطرافش پایینتر بود و خاک خیلی نرمی داشت که با دست هم میشد کند چون اونجا به دلیل بودن پِشکل زیاد به نظر محل اتراق کردن گله گوسفند باید بوده باشه فکر کردم شاید کار یه گوسفندی سگی چیزی باید باشه چون به نظر نمیومد حفاری شده باشه
اساتید نظرشونو بدن ممنون میشم
یا حق

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

دوشنبه 17 شهریور1393 - 12:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان من دم انتنها رو بریدم و به جاش از پلاستیک استخوانی استفاده کردم که در نتیجه قدرت دستگاه رفته بالا

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 17 شهریور1393 - 11:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 525 , 526 , 527 , 528 , 529 , 530 , 531 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 108 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure