انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:15pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 528 , 529 , 530 , 531 , 532 , 533 , 534 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان برا كار در قبرستان براي سنس طلا بهترين وزن چي هست و اينكه غالبا بيشتر قبور داراي سنگهاي قيمتي هستن آيا كسي براي اين سنگها فركانسي پيدا كرده ؟

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 4:04pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
نمیخوام دلسرد کنم اما
این روش فاین که در بالا ذکر شد همیشه و همه جا و برای هر کس جوابگو نیست و به نظر من نمیشه بطور قطع بگیم همیشه همینطوره :-Q
اما روشهای حذف هدف کاذب جای مانور داره و تو تایپک خودش داره جلو میره.

استاد عزیزم جناب کانی سلام!
اگر به عرایض بنده دقت کرده باشید میبینید که از اساتید فن در صورت قبول زحمت دعوت کردم روی این گزینه هم کار بشه ...
همونطور که روی فرکانسهای آزاد زحمات بیشماری کشیده شد و به جاههای خوبی هم رسیدیم یمدت هم روی گزینه ی فاین کار بشه تا در صورت وجود به فرمول واحدی برسیم که برای حذف خطا بتونه تعیین کننده باشه... بنظر بنده این گزینه از امکانات بسیار خوب این ردیاب هست که متاسفانه مورد بی مهری و کم توجهی اساتید قرار گرفته و حیف هست که از کنار این امکان به سادگی عبور کنیم ...
موفق باشید.

ebi-gold نوشته است:
من هم با فرمایشات آقا مجید موافق هستم بهترین روش فهمیدن خطا همین کار هست
ولی برای بعضی ها فرق میکنه با همیه گروه خونی ها به این شکل نیست
برای مثال برای گروه خونی -o رنج فاین دستگاه روی +2 به سمت خطا نمیره
خلاصه دوستان باید فاین خودشون رو به دست بیارن ولی این روش خیلی روش خوبی هست

عرض ادب و احترام خدمت آقا ابی عزیز!
البته گروه خونی شاید تا حدودی در بعضی موارد جوابگو باشه ولی نمیشه بعنوان یک اصل ازش استفاده کرد... بعنوان مثال گروه خونی بنده هم او هست ولی مثلا برای تائید حفره از فاین 2- استفاده میکنم و با اکثر فاینهای مثبت خطام بیشتره.

ebi-gold نوشته است:
دوستان من چندی پیش یک ردیاب با رنج یک فرکانس ثابت که 5 کیلوهرتز بود رو توسط 2 میله به فاصله 50 سانت در زمینی که عامل خطا درش بود رو گذاشتم
و بعد با 35 ردیابی کردم که انتن به هیچ عنوان حرکت نکرد ولی وقتی ردیابی رو که تو زمین فرو کردم رو خاموش میکردم ردیاب با گلد 4 به سمت اهن زنگ زده قدیمی 10 ساله میرفت و 1 تن هم وزن می داد
خوب بهتر نیست ما به جای فهمیدن خطا از یک ردیاب با فرکانس 5 کیلوهرتز استفاده کنیم چون جلوی خیلی از خطا ها رو میگیره
دوستان و اساتید اگه امکان داره یک تحقیقی در این مورد انجام بدن شاید مشکل خیلی از دوستان حل بشه

بله ابی جان رنج فرکانسی 5 کیلو هرتز برای طلا فرکانسهای خوبی داره که اگه دیده باشید اکثر اپراتورهای قدیمی برای استارت ردیابی از این رنج فرکانس استفاده میکنن ...
اگه مود آزاد ردیاب میتونست این رنج رو پوشش بده شاید تا بحال به نتایج کاملتری میرسیدیم ... البته مهندس حمید هم مطمئنا تمام جوانب رو در نظر گرفتن که تا 2 کیلو هرتز رو برای این ردیاب تعبیه کردن.
در پناه حق.

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 5:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان برا كار در قبرستان براي سنس طلا بهترين وزن چي هست و اينكه غالبا بيشتر قبور داراي سنگهاي قيمتي هستن آيا كسي براي اين سنگها فركانسي پيدا كرده ؟

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 5:54pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bazargardan نوشته است:

سلام !

روش ردیابی در قبرستان ها:

* ابتداردیاب را روشن کرده و ردیاب را روی مود آزاد گذاشته (مود شماره 23) و یک فرکانس بالا مانند 1331.5 را وارد میکنیم ...
* وزن را روی 1 گرم و حد اکثر تا 20 گرم گذاشته و قدرت دستگاه را روی کمی مانده به حد اکثر میگذاریم...
* دستگاه را بمدت 15 الی 20 دقیقه روشن گذاشته و منتظر میمانیم...
* بعد از گذشتن زمان بالا ردیاب را بمدت 3 الی 5 دقیقه خاموش میکنیم ...
* بعد از گذشتن زمان خاموشی دستگاه را روشن کرده و آنتنها را بالا می آوریم و تا حدود 50 ثانیه به آنتنها اجازه میدهیم تا مسیری را بعنوان مسیر نهائی مشخص کنند...
* بعد از تعیین مسیر شروع به حرکت در آن مسیر کرده وبه ازای هر 5 متر ولوم وزن را چند درجه زیاد تر میکنیم ...
نکته : در قبرستانها بدلیل امکان وجود بارهای کوچک بهتر است از اوزان بالا برای ردیابی استفاده نشود تا بارهای کوچکتر نا خواسته رد داده نشوند ...
* با پیدا شدن نقطه ی هدف برای تشخیص بهتره مکان هدف از یک فرکانس پائین یا متوسط مانند 165.3 یا 39.51 و یا ... استفاده کرده و نقطه ی دقیق هدف را بدست می آوریم...
* پس از پیدا کردن نقطه ی هدف شروع به وزنگیری میکنیم...
* با مشخص شدن وزن نهائی اقدام به عمق گیری و حجم گیری میکنیم ... با توجه به گسترده بودن این دو مقوله از دوستان خواهشمندم به صفحات قبل مراجعه کرده و روش دقیق عمق و حجم گیری را مطالعه نمایند...
* پس از بدست آمدن حجم و عمق هدف شروع به تست و تائید مکان با فرکانسها بالا و پائین دیگر میکنیم ...
* پس از انجام مراحل فوق و تائید با فرکانسهای دیگر اقدام به فاین گیری با مود های پنجگانه و ثابت ردیاب میکنیم ...با روشی که در پستهای قبل ذکر شده ...
* یکی از ارکان اصلی قبور وجود حفره هست که با تست مود حفره وجود یا عدم وجود حفره را مشخص میکنیم که تا حدود زیادی میتونه به تشخیص هدف از خطا کمک کنه ... غالبا در قبور بدلیل پر شدن مجدد حفره عدد دبلیوی حفره بین 20 تا 35 متغیر هست و بندرت به 40 میرسد مگر اینکه مکان دارای حفره ی خالی باشد که بسته به اندازه و عمق فضای خالی عدد دبلیو متغیر هست ...
* برای ردیابی سنگها هم میشود از فرکانسهائی که تا بحال توسط اساتید زحمتکش انجمن بدست آمده و در تاپیک قفل شده ی جناب کانی موجود هست استفاده کرد...

دوستان توجه داشته باشند که مراحل فوق مراحل کلی و لازم الاجراست و مواردی که توضیح کامل داده نشده بدلیل ذیغ وقت و جلوگیری از طولانی شدن پست بوده ولی تمامی این مراحل قبلا بطور کامل توسط اساتید بزرگوار انجمن تشریح شده و در همین تاپیک موجود می باشد.

موفق باشید...
در پناه حق.

پنج شنبه 19 شهریور1393 - 1:59am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
majid_famali نوشته است:
bazargardan نوشته است:

سلام !

روش ردیابی در قبرستان ها:

* ابتداردیاب را روشن کرده و ردیاب را روی مود آزاد گذاشته (مود شماره 23) و یک فرکانس بالا مانند 1331.5 را وارد میکنیم ...
* وزن را روی 1 گرم و حد اکثر تا 20 گرم گذاشته و قدرت دستگاه را روی کمی مانده به حد اکثر میگذاریم...
* دستگاه را بمدت 15 الی 20 دقیقه روشن گذاشته و منتظر میمانیم...
* بعد از گذشتن زمان بالا ردیاب را بمدت 3 الی 5 دقیقه خاموش میکنیم ...
* بعد از گذشتن زمان خاموشی دستگاه را روشن کرده و آنتنها را بالا می آوریم و تا حدود 50 ثانیه به آنتنها اجازه میدهیم تا مسیری را بعنوان مسیر نهائی مشخص کنند...
* بعد از تعیین مسیر شروع به حرکت در آن مسیر کرده وبه ازای هر 5 متر ولوم وزن را چند درجه زیاد تر میکنیم ...
نکته : در قبرستانها بدلیل امکان وجود بارهای کوچک بهتر است از اوزان بالا برای ردیابی استفاده نشود تا بارهای کوچکتر نا خواسته رد داده نشوند ...
* با پیدا شدن نقطه ی هدف برای تشخیص بهتره مکان هدف از یک فرکانس پائین یا متوسط مانند 165.3 یا 39.51 و یا ... استفاده کرده و نقطه ی دقیق هدف را بدست می آوریم...
* پس از پیدا کردن نقطه ی هدف شروع به وزنگیری میکنیم...
* با مشخص شدن وزن نهائی اقدام به عمق گیری و حجم گیری میکنیم ... با توجه به گسترده بودن این دو مقوله از دوستان خواهشمندم به صفحات قبل مراجعه کرده و روش دقیق عمق و حجم گیری را مطالعه نمایند...
* پس از بدست آمدن حجم و عمق هدف شروع به تست و تائید مکان با فرکانسها بالا و پائین دیگر میکنیم ...
* پس از انجام مراحل فوق و تائید با فرکانسهای دیگر اقدام به فاین گیری با مود های پنجگانه و ثابت ردیاب میکنیم ...با روشی که در پستهای قبل ذکر شده ...
* یکی از ارکان اصلی قبور وجود حفره هست که با تست مود حفره وجود یا عدم وجود حفره را مشخص میکنیم که تا حدود زیادی میتونه به تشخیص هدف از خطا کمک کنه ... غالبا در قبور بدلیل پر شدن مجدد حفره عدد دبلیوی حفره بین 20 تا 35 متغیر هست و بندرت به 40 میرسد مگر اینکه مکان دارای حفره ی خالی باشد که بسته به اندازه و عمق فضای خالی عدد دبلیو متغیر هست ...
* برای ردیابی سنگها هم میشود از فرکانسهائی که تا بحال توسط اساتید زحمتکش انجمن بدست آمده و در تاپیک قفل شده ی جناب کانی موجود هست استفاده کرد...

دوستان توجه داشته باشند که مراحل فوق مراحل کلی و لازم الاجراست و مواردی که توضیح کامل داده نشده بدلیل ذیغ وقت و جلوگیری از طولانی شدن پست بوده ولی تمامی این مراحل قبلا بطور کامل توسط اساتید بزرگوار انجمن تشریح شده و در همین تاپیک موجود می باشد.

موفق باشید...
در پناه حق.

خسته نباشی majid_famali عزیز ممنون

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 11:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درمورد فاین های حفره چه عددی برای شما معتبر تر و تایید کننده هستند؟ یعنی برای تایید حفره عدد فاین تا چه اعدادی باید پیش برود؟

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:42pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

mehran1545a نوشته است:
درمورد فاین های حفره چه عددی برای شما معتبر تر و تایید کننده هستند؟ یعنی برای تایید حفره عدد فاین تا چه اعدادی باید پیش برود؟

سلام

گزینه ی فاین حفره برای من تا2- و2+ می باشد که تا 70 درصد درست بود ه.
برای رهگیری با 1+ سرعت و واکنش بهتری دارد.

یزدان پناهتان

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

جمعه 20 شهریور1393 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام دوستان
یک روش مجرب برای از بین بردن خطا
من چند روز بود که درگیر یک تپه باستانی دستی بودم قبلا من با انتن خالی زده بودم که تقریبا نزدیک وسط تپه بود که بعد حفاری چیزی نبود بعد از چند وقت با ۳۵ رفتم وزدم که حدود یک مترونیم با جای قبلی فاصله داشت که بعد از وزن گیری و حجم و متراژ و حفره و غیره که اعداد و ارقام جوری بود که منتقی بود که برای اقای حمزه هم فرستادم که ایشون هم زحمت کشیدن و راهنمای کردن که ۳ تا فرکانس دیگه دادن که گفتن بالای یک کیلو جواب داد اوکیه که با اونا هم تا دو کیلو جواب داد.
که با تستها یک اتاق ۲&۲ داد که نشون میداد پلمپ هست و من بعد از اینها که میخواستم متمعن تر شم با دستگاه زمین شناسی هم زدم که حفره ای نداد
ناگفته نماند که در اون منطقه معدن خیلی زیاده که بیشترش مس و طلا داره و کلی مواد معدنی
و بعد که سردر گم شده بودم با پراب های دستگاه زمین شناسی به فاصله یک متر از هم ۳۵ رو وصل کردم به پراب و روی مد حفره گذاشتم و بعد از دو دقیقه با انتن خالی شروع به ردیابی کردم که فقط رفت سراغ چاهی که کنده شده بود و با ۱۶۵.۳ که گذاشتم هیچ جای رو نگرفت و با ۱۶۳.۳ هم که گذاشتم چیزی نگرفت و وقتی با مود سیلور ۲ که گذاشتم تا یک کیلو رفت جای که قبلا دوستان از اون محل نقره بود رفت که وزن رو بیشتر کردم دیگه نگرفت.
به نظر بنده اگر جای رو ردیابی کردیم و کاملا متمعن بودیم باید باپراب به زمین میشه فهمید که درسته یا خطاست

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 21 شهریور1393 - 12:50pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سلام دوستان کسی میدونه رنج پاور 1تا 10دستگاه دقیقا چقدر فاصله رو اسکن میکنه مثلا اگه بحوایم حدود 50مترو بیشتر اسکن نکنه باید رو چه رنجی قرار بدیم
ممنون

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

جمعه 21 شهریور1393 - 6:32pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

خوب دوستان امروز از صبح رفتم براي انتن زدن.
انتن هاي جديد براي رهگيري واقعا نياز به صبر و حوصله زيادي دارن و من نتونستم باهاش رهگيري كنم ولي در عوض براي نقطه زني و حجم گيري خيلي خوب جواب دادن.كلا از 5 محلي كه رفتيم فقط يه محل رو تونستم باهاش نقطه زني كنم و جالب اين بود كه اين محل يه تپه كاملا دست ساز بود كه نصف اونو حفاري كرده بودن و ردياب نيم متر اين ور محل حفاري رو مي گرفت.بعد از بررسي محل روبروي اين محل يه علامت ماه بطرف تپه و يه ستاره 5 سر هم روبروي اين ماه وجود داشت كه تا حدي درست بودن محل رو نشون ميداد.حالا قرار شد دوباره انتن بزنم و اين بار با انتن هاي قديمي كه مهارت بيشتري بهش دارم انتن بزنم و دستور حفاري رو هم ميدم.
با تشكر

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 21 شهریور1393 - 6:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 528 , 529 , 530 , 531 , 532 , 533 , 534 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 100 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure