نویسنده |
پیغام |
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
بله اون چیزی که 35 اکثرا به عنوان بار میگیره یه حاله جمع شده مغناطیسه که تو حفاری چند شب پیش تجربه خوبی شد که اول مگنت بعداز 2/3دقیقه حفره از بین رفتند و در آخر اون حاله به اصطلاح فلزی به یک نقطه جمع شد و نهایتا دیگه قیچی نداد!
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 12:44pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام. فرضیه شما کاملا درسته. البته اگه ما بتونیم مغناطیس رو بی اثر کنیم یه خطای دیگه میمونه که زیاد مهم نیست. اون تشابه فرکانسیه که با فرکانس دقیق حل میشه. در مورد مغناطیس هم من یک تستی رو امروز انجام میدم و نتیجه رو میگم. فقط کانی جان لطف کن یه فرکانس که مگنت رو بگیره به من بده.
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 12:51pm |
|
|
Kani
استادیار
|
saeeed60h نوشته است: سلام. فرضیه شما کاملا درسته. البته اگه ما بتونیم مغناطیس رو بی اثر کنیم یه خطای دیگه میمونه که زیاد مهم نیست. اون تشابه فرکانسیه که با فرکانس دقیق حل میشه. در مورد مغناطیس هم من یک تستی رو امروز انجام میدم و نتیجه رو میگم. فقط کانی جان لطف کن یه فرکانس که مگنت رو بگیره به من بده. 211.5 148.5 این بهتره. ولی چک کن ببین اینور اونور نداره. شاید 148.6 بهتر بود.
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 12:56pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
اگه يه فکری برای مداری باشيم که فقط مثل مد 23 دستگاه 35 فقط فرکانس آزاد و با خروجى خيلی دقيق سينوسی باشه که واقعا عالی ميشه هرچند تلفن همراه هم کار ميکنه اما وجهة بدی به 35 ميده هرچند اگه همه جوانب بررسی بشه بعد تصميم به ساخت اين مدار بشه بهتره ياحق
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 1:32pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: اگه يه فکری برای مداری باشيم که فقط مثل مد 23 دستگاه 35 فقط فرکانس آزاد و با خروجى خيلی دقيق سينوسی باشه که واقعا عالی ميشه هرچند تلفن همراه هم کار ميکنه اما وجهة بدی به 35 ميده هرچند اگه همه جوانب بررسی بشه بعد تصميم به ساخت اين مدار بشه بهتره ياحق این دستگاه رو میشه ساخت. ولی شما حاضری چقدر واسش پول بدی؟؟ اگه انتظار دارید با قیمت خیلی پایین داده بشه همچین چیزی نمیشه. اگه قیمت بالا هم داده بشه طرف میگه با این پول هم یه موبایل میخرم و هم حذف کننده دارم. بهترین راه هم اینه که بجای ساختن مکمل یه دستگاه جدید درست بشه که سینوسی هم داشته باشه. ولی قبل از هر کاری باید همه اینو تست کنن تا ایرادش در بیاد.
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 1:40pm |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
سلام این طرح آنتن ساخته شد ولی اصلآ حرکت نکرد از این روانتر نمیشه ساخت طول آنتن حدود 14 سانت هست تکیه گاهش در انتها از روی مدل قطب نما هست تکیه گاهش روی آب با سر نوشابه پلاستیکی هست که مثل قایق میمونه و 100 درصد تعادل داره و بسیار روان عمل میکنه با ضعیفترین فوت حرکت میکنه ولی با 35 هیچ حرکتی نداشت بطوریکه به طرف دیگهای از جنس روی نرفت که انتظار داشتم بره چرا؟؟؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 2:18pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
داداش من خسته نباشی این طرحت به طور کل اشتباه است چون آب خودش رسانای جریان الکتریکیه و کلی املاح معدنی داره که هر کدوم فرکانس خاص خودش داره و با این کارت عمل ردیابی رو خنثی کردی چون امواج ردیابی مثل شعله های آتش حساس و روان هستن و این کار تو مثل اینه کل آب بریزی روی شعله آتش و خاموشش کنی و این کار شما مغایر با اصول و قوانین ردیابی هست
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 2:39pm |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: داداش من خسته نباشی این طرحت به طور کل اشتباه است چون آب خودش رسانای جریان الکتریکیه و کلی املاح معدنی داره که هر کدوم فرکانس خاص خودش داره و با این کارت عمل ردیابی رو خنثی کردی چون امواج ردیابی مثل شعله های آتش حساس و روان هستن و این کار تو مثل اینه کل آب بریزی روی شعله آتش و خاموشش کنی و این کار شما مغایر با اصول و قوانین ردیابی هست این اطلاعات رو از کجا آوردی؟ این که دلیل نمیشه باز هم آنتنها باید به طرف جایی که باردار شده حرکت داشته باشن حتی اگه غرق در آب باشن مثل آهنربا درضمن میشه آب رو فقط زیر قایق در جریان گذاشت و دیگه اصلآ به بدنه فلزی آنتن نخوره که این کار رو هم خواهم کرد دیگه فکر نکنم مشکلی که گفتی وجود داشته باشه مثل این
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 2:52pm |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
این آنتن که چند برابر از آنتنهای 35 روانتر و آزادتره پس چرا حرکت نداره؟
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 4:01pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
آرین نوشته است: این آنتن که چند برابر از آنتنهای 35 روانتر و آزادتره پس چرا حرکت نداره؟ سلام. شما اگه الان انتنهای 35رو ورداری و ردیابی رو شروع کنی و در همون حال چشماتو ببندی دیگه انتنها حرکت نمیکنن. ردیابی با انتن با بدن شما رابطه مستقیم داره. به همین دلیل واسه بعضیها حرکت انتن خوبه و واسه بعضی دیگه ضعیف.
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 5:17pm |
|
|
|