mnbvcxzaqwsx نوشته است:
آرین نوشته است:
این آنتن که چند برابر از آنتنهای 35 روانتر و آزادتره پس چرا حرکت نداره؟
دوست من مثل اینکه شما باز حرف خودتون رو می زنید
عزیز برادر این روش فقط به درد قطب نما برای کشف جهت مغناطیسی استفاده میشه تازه اونم باید جنس اون شناور روی آب آهن ربا باشه تا بشه قطب نما که جهت شمال جنوب رو نشون بده و این روش به درد ردیابی نمیخوره . در ضمن مگه شما با حرکت روان آنتن هات مشکل داری که اومدی این روش پیشنهاد می کنی؟ مشکل کاربران انجمن خطا زدن دستگاهست نه روان چرخیدن آنتن ها تازه شما با این کارت اگرم موفق بشی خطای ردیابی رو بیشتر میکنی چون یکی از علت های خطا زدن ردیاب زیاد روان بودن آنتن هاست چون به جای بار اصلی ذرات رو میزنه و نیروی ذهن و باد ملایم باعث اخلال و خطاش میشه و تازه الان همه سازندگان ردیاب تو دنیا میان آنتن ها رو سنگین میکنن که زیاد روان حرکت نکنه که به ذزات و باد حساس باشه و فقط بار اصلی رو بزنه و کلا دیگه وقت خودتو بی خودی صرف این جور آزمایشات نکن دوست عزیز و بر روی قسمت مدار و برنامه نویسی مفیدی که بشه به راحتی دفینه رو کشف کرد کار کن و وقت بذار که اونم فقط از عهده مهندس حمید عزیز بر میاد بس موفق باشید
یجور حرف میزنی انگار تاحالا چندتا گنج درآوردی
میشه بگی دستاوردت از ردیابی چی بوده تاحالا؟
مگه ردیاب 2 کیلومتر شعاع نمیزنه؟
پس چرا تاحالا بار درنیاوردی؟
اگه اینجور باشه چرا توی حیاط رو هم ردیاب میگیره؟
پس هر 50 متر روی کره زمین دارای عامل خطا هست که باید ردیابی رو ببوسیم بزاریم کنار
بله من با حرکات آنتن مشکل دارم چون اصلآ واضح نیست
در ضمن آنتنها هرجا که باردارتر باشه به همونجا میرن و ربطی به وزن آنها و روان نبودنشون نداره
یعنی هرجا قویتر باشه همونجا میرن چه ذرات باشه چه بار واقعی باشه
چه آنتن کلفت باشه چه نازک باشه
چه روان باشه چه زمخت باشه
طبق یک قانون ساده گرانش هرچقدر هدف قویتر و نزدیکتر باشه محرکها (آنتنها) به همون سمت میرن
اتفاقآ هرچه سبکتر و روانتر باشه باید سریعتر واکنش بده ولی در نهایت بازهم به طرف قویترین و نزدیکترین خواهد رفت
حرکات آنتنها بسیار ضعیفتر از آنچه هست که فکر میکنین
حرکات معمولی آنتن که میشناسیمشون بخاطر حالت گرفتن دسته های شماست و اینکه شما به کدوم طرف (چپ یا راست) ملایمت میکنین که آنتن به اونطرف میره
دومآ اگه به گفته اساتید و کاربرهای باتجربه اعتماد کنیم و بگیم که آنتنها حرکت میکنن
بسیار بسیار ضعیفتر از آنچه هست که شما حساب میکنید
خودم هم دوست نداشتم اینارو بگم
ولی واقع گرا هستم
چون من به روانترین شکل ممکن یه آنتن ساختم و انتظار داشتم آنتنها حرکت کنن
ولی یک درجه هم حرکت نمیکردن
درحالی که آنتنها با ضعیفترین فوت من و یا با روشن کردن پنکه حرکت میکردن و میچرخیدن
حالا فرض کنین که هوا دارای نسیم باشه اونوقت آنتنها چطور میخوان حرکت کنن؟؟؟
تازه باید نوک آنتنها به طرف پایین هم شیب داشته باشه که به نظرم محاله با این وضع حرکت کنن
در مورد اپراتوری هم بگم اگه تاحالا اینقدر برای خلبانی جنگنده های آمریکایی تمرین کرده بودیم از آمریکا برامون دعوت نامه میفرستادن
از طرفی اگه به ناسا هم میدادین از این روانتر نمیتونست آنتن بسازه
خواستم بهتون بگم حرکت آنتنها اون چیزی نیست که فکر میکنین و اون چیزی هست که فکر نمیکنین
شاید ردیابی رو کنار گذاشتم
اگه میدونستم که آنتنها اینقدر ضعیفن ردیاب نمیگرفتم
حالا اگه واسه شما ردیاب کار میکنه برین باهاش گنج دربیارین