نویسنده |
پیغام |
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
kurosh نوشته است: معراج نوشته است: سلام دوستان یه سوال : فرض کنید ردیاب اتاقکی رو ردیابی کرده که عمقش 1/5 هستش ....... ارتفاع اتاقک 80 سانت . ..... حالا سوال اینه ما باید 1/5 متر بکنیم تا به سر اتاقک برسیم یا 80 سانت ارتفاع اتاقکو کم میکنیم و 70 سانت میکنیم تا به سرش برسیم . به عبارتی این 1/5 متر ار سر اتاقک محاسبه میشه یا از کفش ....... با درود به معراج گرامی به نظر میرسه طبق گفته ها از لحاظ تئوری وقتی عمق گیری انجام میشه ، ابتدا از نقطه شروع حرکت تا اولین قیچی طبق اصول زاویه 45 درجه و مثلث متساوی الساقین، ارتفاع از سطح تا سقف اطاق محسوب میشه و ادامه از شروع قیچی تا باز شدن قیچی مربوط به ارتفاع اطاق است. البته فکر کنم منظور شما از پرسیدن این سوال چیزی بر خلاف این نظریه باشه که به تجربه بدست آوردید
ممنون تا حدودي متوجه شدم فقط يه جاش برام گنگ هست شما مي فرمائيد از فاصله دور كه مياييد اولين قيچي كه ميگيريم اگر از اون قيچي اول عما عمق گيري يعني عقب روي تا زمان باز شدن آنتن عمق سطح تا سقف ميشه ولي اگر همون قيچي اول رو ادامه بديم به سمت جلو زمان باز شدنشو و مكانش با نقطه اول ميشه عمق هدف درسته ؟ فقط جاي سوالش برام اينجاست كه مگه اگر نقطه قيچي رو به سمت جلو بريم آنتن ها به سمت شكم بر نمي گردن ؟؟؟
|
پنج شنبه 16 مرداد1393 - 12:13pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
bazargardan نوشته است: kurosh نوشته است: معراج نوشته است: سلام دوستان یه سوال : فرض کنید ردیاب اتاقکی رو ردیابی کرده که عمقش 1/5 هستش ....... ارتفاع اتاقک 80 سانت . ..... حالا سوال اینه ما باید 1/5 متر بکنیم تا به سر اتاقک برسیم یا 80 سانت ارتفاع اتاقکو کم میکنیم و 70 سانت میکنیم تا به سرش برسیم . به عبارتی این 1/5 متر ار سر اتاقک محاسبه میشه یا از کفش ....... با درود به معراج گرامی به نظر میرسه طبق گفته ها از لحاظ تئوری وقتی عمق گیری انجام میشه ، ابتدا از نقطه شروع حرکت تا اولین قیچی طبق اصول زاویه 45 درجه و مثلث متساوی الساقین، ارتفاع از سطح تا سقف اطاق محسوب میشه و ادامه از شروع قیچی تا باز شدن قیچی مربوط به ارتفاع اطاق است. البته فکر کنم منظور شما از پرسیدن این سوال چیزی بر خلاف این نظریه باشه که به تجربه بدست آوردید
ممنون تا حدودي متوجه شدم فقط يه جاش برام گنگ هست شما مي فرمائيد از فاصله دور كه مياييد اولين قيچي كه ميگيريم اگر از اون قيچي اول عما عمق گيري يعني عقب روي تا زمان باز شدن آنتن عمق سطح تا سقف ميشه ولي اگر همون قيچي اول رو ادامه بديم به سمت جلو زمان باز شدنشو و مكانش با نقطه اول ميشه عمق هدف درسته ؟ فقط جاي سوالش برام اينجاست كه مگه اگر نقطه قيچي رو به سمت جلو بريم آنتن ها به سمت شكم بر نمي گردن ؟؟؟ درود بر شما
برای درک بهتر مسایل آموزشی به تاپیک viewtopic.php?f=13&t=1241 و همچنین viewtopic.php?f=13&t=1010 مراجعه کنید چنانچه سوالی بود در خدمتم
|
پنج شنبه 16 مرداد1393 - 1:20pm |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
سلامی گرم خدمت دوستان . کسی از قانون مثلث و مربع در امر ردیابی و پیدا کردن نقطه اصلی هدف اطلاعی داره .
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
شنبه 22 شهریور1393 - 10:01am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
معراج نوشته است: سلامی گرم خدمت دوستان . کسی از قانون مثلث و مربع در امر ردیابی و پیدا کردن نقطه اصلی هدف اطلاعی داره . همون زوایای 45 درجه از زیر خاک به سمت بالا به شکل مثلث حساب میشه و روی سطح زمین از چهار طرف اصلی خروج یونها در 45 درجه به شکل مربع میزان و دقیق باید باشه فقط سمت شمال مقداری بیشتر بوده
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 10:30am |
|
|
mona azad
|
با سلام خدمت دوستان من تازه دارم با ردیاب 35 کار میکنم یه مشکلی داشتم تو حفره یابی که نمیدونم w تو حالت حفره رو چه عددی باید باشه ، دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم.
|
سه شنبه 25 شهریور1393 - 10:47pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
mona azad نوشته است: با سلام خدمت دوستان من تازه دارم با ردیاب 35 کار میکنم یه مشکلی داشتم تو حفره یابی که نمیدونم w تو حالت حفره رو چه عددی باید باشه ، دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم. دوست عزيز ضمن خوش آمد گويي به شما توصيه ميكنم اون فايل PDF آموزشي كه توسط دوست عزيزمون كوهيار تنظيم شده رو مطالعه بفرمائيد متوجه خواهيد شد
|
چهارشنبه 26 شهریور1393 - 8:38am |
|
|
mona azad
|
سلام مجدد به دوستان این فیل پی دی اف تنظیم شده توسط دوستمون کوهیار رو من ندارم از کجا میشه دانلودش کرد ؟ اگه لینک دانلودش را دارید ممنون میشم رو سایت قرارش بدید
|
جمعه 28 شهریور1393 - 10:15am |
|
|
Kani
استادیار
|
mona azad نوشته است: سلام مجدد به دوستان این فیل پی دی اف تنظیم شده توسط دوستمون کوهیار رو من ندارم از کجا میشه دانلودش کرد ؟ اگه لینک دانلودش را دارید ممنون میشم رو سایت قرارش بدید download/file.php?id=14622http://www.felezjoo.com/download/file.php?id=14622
|
جمعه 28 شهریور1393 - 10:33am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
جمعه 28 شهریور1393 - 10:37am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همه اساتید و همه دوستان عزیز. لطفا در مورد روش حجم گیری توضیح بدید. از چه فاصله ای باید حجم گیری کرد؟ و اصلا با کدوم رفتار آنتن متوجه بشیم که حجم میده. لطفا بیشتر توضیح بدید ممنون
|
جمعه 28 شهریور1393 - 7:36pm |
|
|
|