انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 7:30pm



پاسخ به موضوع  [ 48 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5  بعدی
 تبدیل خاک به طلا 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 5:21pm
پست: 456
پاسخ با نقل قول
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
یا امام رضای غریب (ع)
واقعا امامان پاک و معصوم ما چقدر عارف پاک ومعصوم بودن که پیش خدا چنان مقامی داشتن که این کارا براشون مثل آب خوردن بوده .
بچه ها می دونید اگه برای یک لحظه پرده ها کنار بره و خدا بهشت برین با آن همه زیبایی و قصرهای با خشت طلایی و خاک مرواریدی و سنگ های الماسی و حوریان زیبا روی مدهوش کننده و... ببینید دست از دنیا و جهان ماده می کشید و تا آخر عمر عارف می شوید به خدا این دنیا هیچ ارزشی نداره عمر مفید انسان 70 -80 ساله آدم متاسف میشه که بعضی از آدم به خاطر این زندگی دو روزه و مال بی ارزش دنیا چه جنایت ها که نمی کنند که از حیوونم پست تر میشن نمونش همین ظالمان خون ریز وجنایتکار دنیا امریکا اسراییل عربستان .. که همه روزه با ترروریست هاشون مثل داعش و غیره.. خون هزاران مرد زن پیر کودک جوون بی گناه رو میریزن و همون طور که می دونید قتل نفس یعنی کشتن انسان بی گناه به خاطر دنیای بی ارزش بزرگترین گناه کبیره است که مسببش بعد از مرگ به قعر آتش دوزخ فرو میره .در کل این دنیا ارزش نداره انگار همین دیروز عید بود و سال 93 تحویل شد ولی چه زود گذشت و 6 ماه دیگه میشه سال 94 ای دنیا خیلی بی ارزشی سرمنزل مقصود نیستی زندگی مال اون دنیاست مال بهشت زیبای برین با اون همه نعمت بی انتها وبی پایانش این دنیا مثل خواب می مونه موقعی که آدم میمیره تازه میفهمه که دنیا یه خواب کوتاه بوده و اصل زندگی مال جهان آخرت و بهشته نه این دنیای کوچک و بی ارزشه خیلی از نزدیکانمون تا همین دیروز زنده بودن الان کجان فقط خواستم بگم ای دوستان و برادران عزیز من همون قدری که به فکر این دنیای کوتاه و زود گذر هستین به فکر توشه راه برای جهان آخرتم باشین تا همین سالها پیش انسانهایی تو این دنیا زندگی می کردن همشون مردن و وسایل به جا مونده ازشون برا ما شده گنج و اتیغه همه ما انسان ها هم یعنی منظورم کل 7 میلیارد انسان حال حاضر دنیا تا 100 سال دیگه همه زیر خروارها خاک آرمیده ایم و هیچ کدوم زنده نیستیم فقط اعمال نیکمون به دادمون میرسه نه گنج و مال دنیا.
یاحق @};-


با این توصیف برای زنها چه پیشبینی شده؟ چرا بهشت همیشه برای مردان توصیف میشه؟



https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو


دوشنبه 24 شهریور1393 - 8:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 1:43pm
پست: 695
پاسخ با نقل قول
قرآن می فرماید: زن عمل صالح انجام دهد و مؤمن باشد, داخل بهشت می شود.
بنابراین در پاداش روز قیامت , فرقی بین مرد و زن نیست . هر پاداشی که برای مردان هست , برای زنان هم هست .
البته از آیات قرآن استفاده می شود زنان و مردانی که در دنیا همسر یکدیگرند, هرگاه هر دو با ایمان و بهشتی باشند, در آن جابه هم ملحق می شوند و با هم در بهترین حالات زندگی می کنند.
آیهء 23سوره رعد فرمود:باغهای جاویدان بهشتی که وارد آن می شوند و همچنین پدران ،فرزندان و همسران صالح آنها .
در آیهء 8سورهء مؤمن شبیه همین آیه آمده است .
از بعضی روایات استفاده می شود که مقام زنان برتر از حوریان بهشت است , به خاطر عبادات واعمال صالحی که در این جهان انجام داده اند. در تفسیرآیهء (در آن بهشت ها خیرات زیبا و نیکویی هست ) آمده که مراد از زنان مؤمنه هستند.
شخصی از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم پرسید: زن های دنیا بهرتند یا حورالعین ؟ فرمود: .(1)
بنابراین زنان مؤمنه در بهشت یا با شوهران مؤمن خویش خواهند بود, در صورتی که در یک درجه و مقام باشندو یا با مردان مؤمن دیگری خواهند بود.
در عین حال در قرآن برخى از توصیفات بهشتى با خواسته‏هاى مردانه سازگار است، مانند «فجعلناهن ابکاراً» (2) اما متناسب با خواسته‏هاى زنانه بیان نشده است. شاید در این موارد نیز علت این باشد که خداوند حکیم امور جنسى مربوط به زنان را در پرده عفاف و ادب قرار داده است و خواسته زنان را به صراحت بیان نکرده است . لفظ حورالعین که ظاهر آن اختصاص به مردان دارد، مى‏تواند از این موارد باشد.بنابراین در پاداش روز قیامت , فرقی بین مرد و زن نیست . هر پاداشی که برای مردان هست , برای زنان هم هست .
البته از آیات قرآن استفاده می شود زنان و مردانی که در دنیا همسر یکدیگرند, هرگاه هر دو با ایمان و بهشتی باشند, در آن جابه هم ملحق می شوند و با هم در بهترین حالات زندگی می کنند.
از بعضی روایات استفاده می شود که مقام زنان برتر از حوریان بهشت است , به خاطر عبادات واعمال صالحی که در این جهان انجام داده اند. در تفسیرآیهء (در آن بهشت ها خیرات زیبا و نیکویی هست ) آمده که مراد از زنان مؤمنه هستند.
بنابراین زنان مؤمنه در بهشت یا با شوهران مؤمن خویش خواهند بود, در صورتی که در یک درجه و مقام باشندو یا با مردان مؤمن دیگری خواهند بود.
(.سیوطی , درالمنثور, ج 7 ص 633
زنان بهشتی چطور میخوان از حورالعین ها بهره مند بشن؟؟؟
آیا مردان بهشتی در بهشت با همسران دنیایی خودشون که اونها هم وارد بهشت شدن میتونن ازدواج کنن یا در کنار هم باشن؟؟
قبل از جواب دادن به این سوالات چند آیه از قرآن براتون بگم بعد بریم سراغ بحث شیرین حورالعین:
« وَ حُورٌ عِینٌ* کَأَمْثالِ اللُّؤْلُؤِ الْمَکْنُونِ*جَزاءً بِما کانُوا یَعْمَلُونَ*»سوره واقعه آیات22تا24
یعنی:«و حورالعین* همانند مروارید در صدف اند*(این برای بهشتیان) پاداشی است بخاطر آنچه (در دنیا)انجام می دادند.»
در این آیات از حورالعین سخن به میون اومده و میگه که این حورالعین ها برای اهل بهشته. حالا این اهل بهشت هم مردها رو شامل میشه و هم زنان رو. خوب! حالا باید ببینیم چطور زنان بهشتی از حورالعین ها بهره مند میشن.
اولا :منظور از حورالعین همسران بهشتی است ،نه زنان بهشتی ای که برای اهل بهشت مهیا شده اند.
یعنی زنان(حورالعین های مونث)بهشتی برای مردان مومن و مردان(حورالعین های مذکر)بهشتی برای زنان مومن.
پس معلوم میشه که بر خلاف تصور خیلی از مردم که فکر میکنن حورالعین ها فقط از نوع مونث هستن،باید بگم که هم از جنس مذکر هستن و هم از جنس مونث و در واقع به اونها میگیم همسران بهشتی.
حالا ممکنه بپرسید آیا دو نفر که توی دنیا با هم زن و شوهر بودن و هردو هم مومن بودن آیا در بهشت هم با هم خواهند بود و با هم ازدواج میکنن یا نه؟
قرآن میگه که مردم دیگه در آخرت هیچگونه رابطه ای با هم ندارن. یعنی اگه توی دنیا دونفر با هم برادر و خواهر بودن دیگه توی آخرت این رابطه بین اونها وجود نداره. یا مثلا اگه دونفر توی دنیا با هم زن و شوهر بودن، دیگه توی آخرت این رابطه دیگه بین اونها وجود نداره:«فَلا أَنْسابَ بَیْنَهُمْ یَوْمَئِذ»مومنون-100 یعنی:« در آن روز نسبتی بین آنها نیست.»
اما در روز قیامت ممکنه مرد و زنی که در دنیا بودن ،بخوان که در بهشت هم در کنار هم باشن،خدا این خواسته اونها رو اجابت میکنه.(ان شاء الله). نتیجه اینکه با وجود اینکه در آخرت بین انسانها رابطه ای نیست ولی اگه خودشون بخوان میتونن در کنار زنان دنیایی خودشون هم باشن و باز در بهشت هم با هم زن و شوهر باشن و با اونها به زندگی خودشون در آخرت ادامه بدن.
ممکنه بپرسید خوب اگه اینها با هم در بهشت باشن و زن این شخص بهشتی بخواد با یه حورالعین مذکر آمیزش جنسی بکنه،چطور ممکنه غیرت این مرد اجازه بده که زنش با کس دیگه ای آمیزش جنسی داشته باشه؟
در جواب باید بگم با اینکه مقام حورالعین ها خیلی بالاست ولی مقام مردان و زنان مومنی که وارد بهشت شدن از این حورالعین ها خیلی خیلی بالاتره . در ثانی حورالعین ها صرفا برای بهره جویی جنسی نیستن و زنان مومنی که وارد بهشت شدن میتونن از وجود این حورالعین ها بهره هایی متعدد دیگه ای ببرن!!
اما چیزی که مهمه اینه که این زن و مرد مومن بهشتی وقتی در کنار هم هستن و با هم آمیزش جنسی میکنن هیچ حورالعینی نتونه جای اینها رو برای خودشون بگیره.
مثل اینه که شما خیلی تشنه باشید و بین لیوان آب و لیوان شربت،لیوان شربت رو بهتون بدن.
لیوان شربت شاید خنک باشه و چند درصد از تشنگی شما رو برطرف کنه ولی باز هم نیاز به آب دارید اما اگه اون لیوان آب رو همون اول میخوردید سیراب می شدید.
مسئله تعدد زوجات در بهشت برای مردان وجود داره و اونها میتونن از حورالعین ها هم بهره جنسی ببرن.
اما زنان بهشتی ای که در بهشت مثلا در کنار شوهر دنیایی خودشون نیست و یا به هر دلیلی از قافله عقب موندن می تونن با حورالعین های بهشتی مذکر،آمیزش داشته باشن و از اونها هم بهره ی جنسی ببرن.
و بنا به آنچه در قرآن کریم آمده است زنان با ایمان در قیامت در کنار زنان بهشتى (حورالعین) با مردان بهشتى قرین مى‏باشند.
و زنان با ایمان با همسران با ایمان خود وارد بهشت مى‏شوند.اُدْخُلُوا اَلْجَنَّةَ أَنْتُمْ وَ أَزْواجُکُمْ تُحْبَرُونَ‏ وارد بهشت شوید شما و همسرانتان در نهایت شادباش‏(زخرف، آیه ۷۰). و منظور از ازدواج، همان زنان با ایمانى هستند که در دنیا بودند،(تفسیر المیزان، ج ۱۸، ص ۱۲۹).
و بودن در کنار همسران با ایمان و مهربان هم براى مردان لذت‏بخش است و هم براى زنانشان.
۲- هُمْ وَ أَزْواجُهُمْ فِی ظِلالٍ عَلَى اَلْأَرائِکِ مُتَّکِؤُنَ‏؛ آنها و همسرانشان در سایه‏هاى قصرها و درختان بهشتى بر تخت‏ها تکیه کرده‏اند(یس، آیه ۵۶).
و آیاتى که داخل شدن همسران صالح را به بهشت وعده داده شده است. از جمله: رَبَّنا وَ أَدْخِلْهُمْ جَنَّاتِ عَدْنٍ اَلَّتِی وَعَدْتَهُمْ وَ مَنْ صَلَحَ مِنْ آبائِهِمْ وَ أَزْواجِهِمْ وَ ذُرِّیَّاتِهِمْ إِنَّکَ أَنْتَ اَلْعَزِیزُ اَلْحَکِیمُ‏(مؤمن، آیه ۸). جَنَّاتُ عَدْنٍ یَدْخُلُونَها وَ مَنْ صَلَحَ مِنْ آبائِهِمْ وَ أَزْواجِهِمْ وَ ذُرِّیَّاتِهِمْ‏(رعد، آیه ۲۳).
از این آیات استفاده میشود که زنان و مردانى که در این دنیا همسر یکدیگرند هرگاه هر دو با ایمان و بهشتى باشند در آنجا به هم ملحق مى‏شوند و با هم در بهترین شرایط و حالات زندگى مى‏کنند و حتى از روایات استفاده مى‏شود که مقام این زنان برتر از حوریان بهشت است به خاطر عبادات و اعمال صالحى که در این جهان انجام داده‏اند، و در برخی منابع کلامى و روایى چنین آمده که در روز قیامت، اگر همسر زن مؤمن، اهل بهشت بود، او را اختیار مى‏کند و اگر از اهل جهنم بود، یک مرد را از میان مردان بهشتى برمى‏گزیند. شاید فلسفه این کار این باشد که زن برخلاف مرد، از نظر طبیعت تعدّد پذیر نیست. به همین جهت مردى را انتخاب مى‏کند.
اما گروهى – از جمله آیت‏ اللَّه مکارم شیرازى در مقابل مدعى‏اند که‏حورالعین مى‏تواند مذکّر هم باشد. براساس این نظر شاید علت اینکه اوصاف حورى که در قرآن به کار رفته، بر مؤنث دلالت مى‏کند، به این جهت باشد که گفت و گو و محاوره در آن آیات، با طایفه مردان مؤمن بوده است، نه با زنان مؤمن دنیوى. از این رو شیوه محاوره، اقتضا دارد که چنین اوصافى براى این موجودات، ذکر شود. از مضمون برخى آیات و روایات، چنین برمى‏آید که مسئله لذت‏هاى جنسى، اختصاصى به مردان ندارد؛ بلکه زنان نیز در بهشت مى‏توانند براى خویش شوهرانى دلخواه برگزینند. اصطلاح «حور» نیز اختصاصى به زنان ندارد؛ بلکه حورهاى مذکر نیز در بهشت وجود دارند. براى نمونه از امیرمؤمنان‏علیه السلام روایت شده است: «در بهشت بازارى است که در آن خرید و فروشى نیست؛ تنها در آنجا تصویر مردان و زنان وجود دارد. هر کس که تمایلى به آنان پیدا کند، از همان جا بر او وارد مى‏شود» بحارالانوار، ج ۱، ص ۱۴۸٫
در بهشت هم حوریان بهشتى وجود دارند که از نعمت‏هاى بهشتى‏اند و در دنیا نبوده‏اند و هم زنان دنیا – که اهل بهشت باشند با زیبایى و شکوهى برتر از حوریان در بهشت حضور دارند و چنانچه مایل باشند، به شوهران خویش مى‏پیوندند.
بنابراین لذت‏هاى بهشت مخصوص مردان بهشتى نیست، بلکه کسى که داخل بهشت می ‏شود از نعمت‏ها و زیبایى‏ها لذت خواهد برد.
چنان که قرآن مى ‏فرماید: وَ فِیها ما تَشْتَهِیهِ اَلْأَنْفُسُ وَ تَلَذُّ اَلْأَعْیُنُ‏ در بهشت آنچه دل خواهد و چشم از آن لذت مى‏برد موجود است‏(زخرف، آیه ۷۱) و در این امر نیز بین مرد و زن بهشتى فرقى نیست هر کدام از آنها هر نوع لذتى بخواهند بر ایشان موجود است و براى زنان بهشتى نیز مردان بهشتى بدلخواهشان هست.
.. أَوَمَن يُنَشَّأُ فِي الْحِلْيَةِ وَهُوَ فِي الْخِصَامِ غَيْرُ مُبِينٍ
(سوره زخرف آيه 18)
از این آیه میتوان دریافت
زن نسبت به مرد با طلا و زيور آلات و لباسهاي قشنگ بيشتر تشويق مي شود


دوشنبه 24 شهریور1393 - 9:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 5:21pm
پست: 456
پاسخ با نقل قول
الهم صلی الا محمد و ال محمد از توضیحات شما ممنونم حاجی اقا



https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو


دوشنبه 24 شهریور1393 - 10:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 1:43pm
پست: 695
پاسخ با نقل قول
انجام وظیفه بود دوستم :x :ymblushing: :)


دوشنبه 24 شهریور1393 - 2:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: جمعه 2 آبان1392 - 12:21am
پست: 965
پاسخ با نقل قول
قشنگ بود ای همکیش عزیز. دستت درد نکنه. واقعاً بعضی قسمتاش برام جدید بود و جالب. استفاده کردم. :ymapplause:
انشاءلله خدا به هممون توفیق بده که همواره در راه مستقیم باشیم و روز به روز دلهامون بیشتر متوجه حقایق ماورا و ایمانمان قویتر و زیباتر بشه. لحظه ای تفکر به اینکه اگر قیامت و حسابرسی حتی 1% واقعی باشه ( که 100% هست)
و اینکه خودمونو ببریم در اون زمان و مقابل مؤاخذات موکّلین ملک ببینیم سعی میکنیم لحظات عمرمون در این دنیا( که تنها ایستگاه اراده و اختیار هست) رو به سادگی از دست ندیم. این شرط عقله. عاقل جماعت وقتی احتمال ضعیفی هم بده که ممکنه زیر پاش خالی بشه اصلاً در اون نقطه پا نمیذاره.
باور کنید حتی گنجیابیمون هم میتونه باعث سنگینی طرف مثبت ترازوی اعمالمون بشه فقط و فقط اگر با نیت خدایی وواقعاً نیت استفاده در راه خوب مثل کمک به نیازمندان انجام بشه اگرچه موفق هم نشیم خدای بینهایت مهربان وبخشنده معادلشو در توبرۀ اعمالمون میذاره چراکه از همه مشتاقتر به اینه که مارو وارد بهشت کنه و در این میان خودش بهانه های مختلفی برای ورود ما گذاشته.


دوشنبه 24 شهریور1393 - 5:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 1:43pm
پست: 695
پاسخ با نقل قول
خواهش می کنم دوست عزیز لطف داری @};-


سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.


سه شنبه 25 شهریور1393 - 10:09am
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: یکشنبه 19 مرداد1393 - 2:22pm
پست: 15
محل اقامت: یورنیشا
پاسخ با نقل قول
بهشت ادیان همیشه واسه مردان بوده نه زن های بیچاره ! واسه اثباتش شما چند بار دیدید وقتی شخصی هرکی که میخواد باشه و تو کتاب هرکتابی کجا گفته که ای زنانی که ایمان اورده اید بدانید که در بهشت در اغوش و هم بستر مردان هیکلی و خوش چهر خواهید بود ؟ هااااااا نه کجا دیدید یا خوندید ؟؟؟ ولی از طرفی واسه مردان همیشه از حوریان و زنان زیبا با قدرت سکس بالا :D انواع نوشیدنی های مست کننده و غیره ...غیر از اینه ؟


یکشنبه 30 شهریور1393 - 3:06pm
YIM
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: پنج شنبه 9 خرداد1392 - 7:30pm
پست: 1167
پاسخ با نقل قول
goldjoo نوشته است:
بهشت ادیان همیشه واسه مردان بوده نه زن های بیچاره ! واسه اثباتش شما چند بار دیدید وقتی شخصی هرکی که میخواد باشه و تو کتاب هرکتابی کجا گفته که ای زنانی که ایمان اورده اید بدانید که در بهشت در اغوش و هم بستر مردان هیکلی و خوش چهر خواهید بود ؟ هااااااا نه کجا دیدید یا خوندید ؟؟؟ ولی از طرفی واسه مردان همیشه از حوریان و زنان زیبا با قدرت سکس بالا :D انواع نوشیدنی های مست کننده و غیره ...غیر از اینه ؟


شما مثل اینکه حالتون خوش نیست یا شایدم مست تشریف دارید
هیچ جا ننوشته ای زنان و هیچ جا هم فکر نکنم نوشته ای مردان بلکه
نوشته
ای کسانی که ایمان آورده اید.
این کجاش خطاب به مردانه؟ کسان یعنی مردان؟
خواهشا اینقد کوته فکر جلو نیایید یه کم مطالعه کنید بد نیست. همه چیو تو سکس و شراب و اینا معنی کرده اید. خجالتم خوب چیزیه


یکشنبه 30 شهریور1393 - 7:39pm
استاد
استاد

تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 5:24am
پست: 1400
پاسخ با نقل قول
درود بر شما
در نماز در سوره توحید اولین ایه میگه قل هو الله احد
واقعا اینجا جای سوال برای من هست که شخصی که داره نماز میخونه و با خدای خودش بوسیله این ایه حرف میزنه در حالتی که متکلم هست چرا باید بر زبان ارد بگو او خدا یکیست در صورتیکه وقتی متکلم هست و طرفش خدا هست باید بگوید شما خدا یکی هستید.با توجه به قوانین صرف و نحو در عربی این طرز بکار بردن حمله که امری هست و نسبت به شخص غایب هست نباید برای شخص متکلم بکار برده شود و این اشتباه هست
حالا اگه کسی بتونه ما را در پذیرفتن این موضوع کمک کنه ممنون میشویم البته مغالطه نکند و طبق قوانین صرف و نحو زبان عربی و بدون جهت گیری ما را راهنمایی کند


دوشنبه 31 شهریور1393 - 4:17am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: شنبه 10 فروردین1392 - 3:21pm
پست: 2204
پاسخ با نقل قول
سلام دوستان
با اجازه اساتید جاوید جان سوره توحید از نامش پیداست بابت چیه؟
در واقع سوره توحید معرف وحدانیت خدا در برابر مشرکان بت پرست بود مشرکان و کفاری که به اسلام ایراد میگرفتن نازل شده و اینجاست که فرشته وحی از جانب پروردگار این سوره رو به پیامبر اکرم نازل فرمودن.
در تفاسیر هم اشاره شده که ای پیامبر در مقابل سوال مشرکان از دین و خدا و ... بگو اوست خدای یگانه و... تا جاهلان بدانند که خدا کیست؟
متاسفانه ماها همیشه ظاهر مطالب رو تفسیر به رای میکنیم البته بهتره بگم ترجمه به رای میکنیم.
یاحق --- غقیائیل



در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/


دوشنبه 31 شهریور1393 - 9:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 48 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 508 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure