مهدی نوشته است:
vahid_vxm نوشته است:
حمید نوشته است:
خب قسمت فرستنده شما ایراد داره. اگر لوپ فرستنده رو وصل نکرده باشین این مساله طبیعیه و بارها اشاره داشتیم. باید از درستی اتصال لوپ فرستنده اطمینان حاصل کنین. ترانزیستور 1 هم احتمالا باید عوض بشه! ولتاژ مبدل رو فعلا در پایین ترین حد خودش مثلا 12 ولت قرار بدین تا در صورت وجود مشکل احتمالی دیگه آسیبی به این ترانزیستور وارد نشه.
سلام حمید جان !
لوپ ها متصب بودند با این حال T1 را تعویض کردم اما شرایط همان گونه بود ! با این تفاوت که میتر آرام تر حرکت میکرد و به انتها نمی رفت !
ولی متوجه شدم T2 هم داغ می کند ! در صورتی که لوپ ها متصل هستند !
لطفا راهنمایی بفرمایید ! یعنی اشکال میتونه از کدوم قسمت باشه !
کارتون در حد خودش خوبه برادر ، قبل از این مورد سیستم شما فلزات رو سنس یا شناسایی میکرده یا نه ؟
اگر سنس داشتید باید اتصالات کابل رابط به لوپ فرستنده رو چک کنید تا اتصالی نداشته باشه و به لوپ بخوبی وصل شده باشه و قطعی نداشته باشه ، در آخر از زیر مدار خوب چک کنید تا پایه ها از زیر اتصالی نداشته باشن ، این مشکل از اتصالی در زیر مدار هم میتونه باشه
مهم سنس کردن فلزات هست ، شما به سنس فلز مدار رو برسونید تا بقیه راه رو با کمک دوستان با تجربه تر بخوبی طی کنید
سلام مهدی جان نه نمیدونم یعنی چون مدار برای یکی از دوستان بوده و میگفته سنس میکرده ! ولی بعید میدونم !
اتصالهای لوپ رو چک کردم نبوده !
میتونه از ظرفیت بالای لوپ باشه ؟
در مورد اسکلت باید عرض کنم هنوز تمام نشده و از مزایای این طرح آلومینیومی بودم و قطر 2 سانتی اون هست و بصورت کشویی قایل تنظیم طولی بدنه اسکلت هست و دسته آلومینیومی با گیره غیر آلومینیومی و همینطور قابل تنظیم در ارتفاع !
در روی لوپ گیرنده از چوب صنعتی کائئوچو نخ دار استفاده شده و پیچ های غیر فلزی که هر کدام جدا طراحی و ساخته شده به صورت استخوانی و در فرستنده که هنوز مدل طراحی شده چاپ نشده از بازوی گوه ای طراح شده از جنس پلاستیک استخوانی صنعتی یا همون تفلون خشک استفاده شده باور بفرمایید بسیار مقاوم و سبک هستند و تمام نکات ساخت مهندس حمید لحاظ شده و اتصال شیلد مقاوم از هر قسمت اسکلت گرفتم البته با راه اندازی مدار سیم های اتصال و بازو بسیار سبک تر و زیبا تر در میاد !
لوپ هم از جنس تفلون البته نرم و طراحی شده و CNC برش داده شده و سیم پیچ دقیقا درون شیار قرار گرفته و فیت شده !
فقط این مدار باعث شده من جواب نگیرم !