نویسنده |
پیغام |
با اراده
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 تیر1392 - 1:45pm پست: 180 محل اقامت: سرزمین آریایی
|
من با آقا مجتبی،خیلی تلفنی صحبت کردم،متین و مودب و متشخصانه راهنمایی میکردن،هر جا هستن دست حق نگهدارشون باشه
دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره.
|
چهارشنبه 2 مهر1393 - 9:25pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 2 مهر1393 - 1:38am |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
|
جمعه 3 مهر1393 - 1:28am |
|
|
masoud50
کاربر حرفه ای
|
مجتبی نوشته است: ممنونم عزیزم همتون خوبین دیگران رو خوب میبینین سلام خوشحالم که همچین مدیر لایق و با درایتی داریم
|
جمعه 3 مهر1393 - 1:43am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همه دوستان همه میدونین که چند وقت پیش در اثر یه صانحه مدتی تو کما بودم و اون دشمنان که با نقاب دوست به من نزدیک شده بودن از فرصت استفاده کردن و همه دستگاهامو از من دزیدن که ردیاب انجمن هم جزو اونها بود و من تو این مدت هیچ دستگاهی نداشتم بعد از مدتی دیدم یه نفر به گوشیم زنگ زد و بعد از احوال پرسی خودشون رو معرفی کردن بله این شخص کسی نبود جز آقا مجتبی اصلا باور نمیکردم بعد از کلی صحبت کردن برام گفت که کجا زندگی میکنی گفتم فلان جا پرسیدم برا چی میخاین که گفت بعدا خودت میفهمی دیشب برام زنگ زدن که یه بسته برات اومده رفتم بسته رو تحویل گرفتم بازش کردم دیدم توش یه ردیاب 35 هستش که آقا مجتبی برام فرستاده کلی خوشحال شدم مثل اینکه دنیا رو برام داده باشن بله ایشون بعد از اطلاع از وضعیت من یه ردیاب رایگان برام فرستاده بودن آقا دمت گرم واقعا با مرامی داداش خدا هرچی میخای بهت بده دل ما رو شاد کردی برا شادی روح پدر آقا مجتبی اجماعا صلوات
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
آخرین بار توسط kavoshgar در دوشنبه 12 آبان1393 - 3:05pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 2:39pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
kavoshgar نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان همه میدونین که چند وقت پیش در اثر یه صانحه مدتی تو کما بودم و اون دشمنان که با نقاب دوست به من نزدیک شده بودن از فرصت استفاده کردن و همه دستگاهامو از من دزیدن که ردیاب انجمن هم جزو اونها بود و من تو این مدت هیچ دستگاهی نداشتم بعد از مدتی دیدم یه نفر به گوشیم زنگ زد و بعد از احوال پرسی خودشون رو معرفی کردن بله این شخص کسی نبود جز آقا مجتبی اصلا باور نمیکردم بعد از کلی صحبت کردن برام گفت که کجا زندگی میکنی گفتم فلان جا پرسیدم برا چی میخاین که گفت بعدا خودت میفهمی دیشب برام زنگ زدن که یه بسته برات اومده رفتم بسته رو تحویل گرفتم بازش کردم دیدم توش یه ردیاب 35 هستش که آقا مجتبی برام فرستاده کلی خوشحال شدم مثل اینکه دنیا رو برام داده باشن بله ایشون بعد از اطلاع از وضعیت من یه ردیاب رایگان برام فرستاده بودن آقا دمت گرم واقعا با مرامی داداش خدا هرچی میخای بهت بده دل ما رو شاد کردی برا شادی روح پدر آقا مجتبی اجماع صلوات افرین بر اقا مجتبی واقعا مزدی داداش
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 2:52pm |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
kavoshgar نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان همه میدونین که چند وقت پیش در اثر یه صانحه مدتی تو کما بودم و اون دشمنان که با نقاب دوست به من نزدیک شده بودن از فرصت استفاده کردن و همه دستگاهامو از من دزیدن که ردیاب انجمن هم جزو اونها بود و من تو این مدت هیچ دستگاهی نداشتم بعد از مدتی دیدم یه نفر به گوشیم زنگ زد و بعد از احوال پرسی خودشون رو معرفی کردن بله این شخص کسی نبود جز آقا مجتبی اصلا باور نمیکردم بعد از کلی صحبت کردن برام گفت که کجا زندگی میکنی گفتم فلان جا پرسیدم برا چی میخاین که گفت بعدا خودت میفهمی دیشب برام زنگ زدن که یه بسته برات اومده رفتم بسته رو تحویل گرفتم بازش کردم دیدم توش یه ردیاب 35 هستش که آقا مجتبی برام فرستاده کلی خوشحال شدم مثل اینکه دنیا رو برام داده باشن بله ایشون بعد از اطلاع از وضعیت من یه ردیاب رایگان برام فرستاده بودن آقا دمت گرم واقعا با مرامی داداش خدا هرچی میخای بهت بده دل ما رو شاد کردی برا شادی روح پدر آقا مجتبی اجماعا صلوات ایول آقا مجتبی انسانیت گرانبهاتر از هر گنجیست که هر کسی نمی تونه به اون دست پیدا کنه
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 3:50pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان كاوشگر عزيز مباركتون باشه داداش هرچند آقا مجتبي خيلي وقته برادري خودش رو براي همه ثابت كرده ولي اين كار ايشون واقعا بزرگواري بي حد و حصر اونون ميرسونه. اميدوارم بحق اين ايام عزيز همه دوستان حاجت روا بشن ان شاا.... ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 8:31pm |
|
|
goldjoo
تاریخ عضویت: یکشنبه 19 مرداد1393 - 2:22pm پست: 15 محل اقامت: یورنیشا
|
kavoshgar نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان همه میدونین که چند وقت پیش در اثر یه صانحه مدتی تو کما بودم و اون دشمنان که با نقاب دوست به من نزدیک شده بودن از فرصت استفاده کردن و همه دستگاهامو از من دزیدن که ردیاب انجمن هم جزو اونها بود و من تو این مدت هیچ دستگاهی نداشتم بعد از مدتی دیدم یه نفر به گوشیم زنگ زد و بعد از احوال پرسی خودشون رو معرفی کردن بله این شخص کسی نبود جز آقا مجتبی اصلا باور نمیکردم بعد از کلی صحبت کردن برام گفت که کجا زندگی میکنی گفتم فلان جا پرسیدم برا چی میخاین که گفت بعدا خودت میفهمی دیشب برام زنگ زدن که یه بسته برات اومده رفتم بسته رو تحویل گرفتم بازش کردم دیدم توش یه ردیاب 35 هستش که آقا مجتبی برام فرستاده کلی خوشحال شدم مثل اینکه دنیا رو برام داده باشن بله ایشون بعد از اطلاع از وضعیت من یه ردیاب رایگان برام فرستاده بودن آقا دمت گرم واقعا با مرامی داداش خدا هرچی میخای بهت بده دل ما رو شاد کردی برا شادی روح پدر آقا مجتبی اجماعا صلوات سلام به همگی .. شکر که دوستمون سلامتیشو بدست اوردن. مجتبی میگم به روشن بینی رسیدی ؟ به اشراق ؟ عشق انسانیت معرفت مردانگی اینجوری به والله من که نه دیدم و نه دیدم !!! باور کنید نمیدونم چی بایدگفت ؟!!!!!!!!!!!! یا حضرت محتبی .
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 9:04pm |
|
|
shojadel
کاربر فعال
|
واقعا مردی آقا مجتبی.
To be willing is to be able
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 10:42am |
|