نویسنده |
پیغام |
explorer
کاربر حرفه ای
|
دوستان یه سوال می پرسم اگه تکراریه ببخشید بعد مثلا 5 دقیقه که دستگاه روشن بوده و هست، حال که انتن بزنیم معمولا بعد از چند دقیقه انتنها باید واکنش نشون یدن؟
|
سه شنبه 28 خرداد1392 - 11:54pm |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
explorer نوشته است: [quote="amir6m انتنها رو نسبت به سطح افقی موازی گرفته بودی یا با زاویه؟ اگه ممکنه توضیحی واضح بدین ممنون میشم ممنونم دوست من انتها کمی مایل به زمین بود الان دوباره تست کردم البته با نقره و خیلی بهتر جواب گرفتم ( ناگفته نمونه که هدف را اینبار میدونستم کجاست چون خودم میزاشتمشون)
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
چهارشنبه 28 خرداد1392 - 12:06am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
amir6m نوشته است: explorer نوشته است: [quote="amir6m انتنها رو نسبت به سطح افقی موازی گرفته بودی یا با زاویه؟ اگه ممکنه توضیحی واضح بدین ممنون میشم ممنونم دوست من انتها کمی مایل به زمین بود الان دوباره تست کردم البته با نقره و خیلی بهتر جواب گرفتم ( ناگفته نمونه که هدف را اینبار میدونستم کجاست چون خودم میزاشتمشون) مرسی امیرجان با چند گرم نقره تست کردی؟ طلا چند گرم بود؟
|
چهارشنبه 28 خرداد1392 - 12:14am |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
خوب دوستان من یک سری تست با ردیابمون تو خونه انجام دادم رو فرکانس برنز:
دقت کردین تو فیلم های آموزشی انجمن وقتی رو به روی هدف هستیم آنتن چطوری وای میسته؟ من اینو متوجه شدم که دو سر آنتن در اون حالت علاوه بر محل هدف طول هدف رو هم به ما نشون میده
مثال:اگر نوک شمشیر بطرف ما باشه دوسر آنتن با هم به اندازه نوک شمشیر فاصله داره اگر از بغل به سمت ما باشه نوک آنتنها بشتر از هم فاصله داره
تو تست حفره: تو حیاط یه چاه سرپوشیده بود به عمق 18 متر 4 متر از چاه اینورتر یه سرداب بود که پرش کردیم روش کاشی شده و توش حفره خیلی کمی هست مثل لونه روباه
ردیاب فقط چاه رو نشون داد
این تستها بصورت وایرلس بوده
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
چهارشنبه 28 خرداد1392 - 12:24am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
کلا برای تست اولیه بخصوص داخل منزل و برای کسانی که تجربه قبلی ندارن من بر اساس تجربه خودم پیشنهاد میکنم از نقره یا برنز برای تست بیشتر استفاده بشه. بخصوص که این فلزات هم معمولا در محیط خانه کمتر هستن. مقداری که بتونین تا حدی قوی ازش جواب بگیرین بنظر من بالای 10 گرم باشه بهتره و اگر بالای 100 گرم باشه که عالیه! اینجوری قلق آنتن رو سریعتر و بهتر بدست میارین و در تمرین واقعی هم راحت تر جواب میگیرین. از نظر زمانی که برای واکنش آنتن لازم هست تقریبا این واکنش فوریه و تاخیر خاصی نداره. زاویه میله ها هم باید چند درجه مایل به سمت زمین باشه. این مساله هم اهمیت زیادی داره. سایر نکات فکر میکنم بخوبی در فیلم آموزشی مشخص هست و البته برای دستیابی به چنین مهارتی تمرین زیادی لارمه.
|
چهارشنبه 28 خرداد1392 - 12:24am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: کلا برای تست اولیه بخصوص داخل منزل و برای کسانی که تجربه قبلی ندارن من بر اساس تجربه خودم پیشنهاد میکنم از نقره یا برنز برای تست بیشتر استفاده بشه. بخصوص که این فلزات هم معمولا در محیط خانه کمتر هستن. مقداری که بتونین تا حدی قوی ازش جواب بگیرین بنظر من بالای 10 گرم باشه بهتره و اگر بالای 100 گرم باشه که عالیه! اینجوری قلق آنتن رو سریعتر و بهتر بدست میارین و در تمرین واقعی هم راحت تر جواب میگیرین. از نظر زمانی که برای واکنش آنتن لازم هست تقریبا این واکنش فوریه و تاخیر خاصی نداره. زاویه میله ها هم باید چند درجه مایل به سمت زمین باشه. این مساله هم اهمیت زیادی داره. سایر نکات فکر میکنم بخوبی در فیلم آموزشی مشخص هست و البته برای دستیابی به چنین مهارتی تمرین زیادی لارمه. ممنون استاد حتما نتایج به حضور ابلاغ می گردد
|
چهارشنبه 28 خرداد1392 - 12:30am |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
مرسی مهندس حمیدخان واقعا مثل یه استاد مجرب با حوصله و آرامش نقطه ها رو آموزش میدن
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
چهارشنبه 28 خرداد1392 - 12:31am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم dj_remix عزیز اتفاقا من چون فکر میکنم اکثر نکات در پستهای قبلی گفته شده و همینطور در فیلمها هم مشخص هست و از طرفی اساتید واقعا بزرگی در امر ردیابی داریم که میتونن مسایل به ویژه در مورد اپراتوری رو بسیار بهتر و درست تر آموزش بدن ؛ سعی میکنم در این مبحث زیاد وارد نشم!
|
چهارشنبه 28 خرداد1392 - 12:34am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
دوستان عزيزي كه ردياب بدستشون ميرسه لطفا تست 4و5متر زير خاك انجام بدن و نتايج اعلام كنند و حتما فلز مورد نظرتون تو يه محفظه سر بسته مثل يه كوزه سفالي يا قلك گلي يا حتي يه شيشه مربايي سر پلاستيكي قرار بديد كه حكم يه بار سربسته داشته باشه سعي كنيد مقدار طلايي كه به اين ترتيب تو عمق 4متر قرار ميديد حداقل 10تا 20گرم باشه
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 10:30am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mehran1545 نوشته است: دوستان عزيزي كه ردياب بدستشون ميرسه لطفا تست 4و5متر زير خاك انجام بدن و نتايج اعلام كنند و حتما فلز مورد نظرتون تو يه محفظه سر بسته مثل يه كوزه سفالي يا قلك گلي يا حتي يه شيشه مربايي سر پلاستيكي قرار بديد كه حكم يه بار سربسته داشته باشه سعي كنيد مقدار طلايي كه به اين ترتيب تو عمق 4متر قرار ميديد حداقل 10تا 20گرم باشه آقا مهران عزيز دلم ، بجاي طلا ميشه از مس هم استفاده كرد هيچ فرقي نداره ! چه كسي مياد 10 يا 20 گرم طلارو توي 5 متري دفن كنه ؛ اصلا نيازي نيست يك لوله مسي 10 سانتي در عمق 5 متر براحتي توسط ردياب نطقه شده توسط استاد آريا كه نشون از دقت ردياب بوده ، ولي دوستان اين رو بدونيد كه زمين و مواد تشكيل دهنده خاك در مناطق مختلف خيلي با هم فرق داره و واقعاً بعضي وقتها زمين با آدم بازي ميكنه و اگر بخواهيم هدف خوبي رو پيدا كنيم بايد تمرين زيادي داشته باشيم و اصول رو رعايت كنيم ، چون هر دستگاهي كه تازه ساخته ميشه هرچقدر بيشتر تمرين بشه اپراتور خيلي بيشتر با نحوه كاركردن در شرايط مختلف آشنايي پيدا ميكنه و گول بازيهاي زمين رو نميخوره ...ياعلي
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 2:09pm |
|
|
|